Σαπέν: Δεν έχει τσάμπα…βόλτα για την Αθήνα

Σαπέν: Δεν έχει τσάμπα…βόλτα για την Αθήνα Facebook Twitter
0

Προειδοποίηση προς την Ελλάδα να μη φέρει αντιμέτωπο το Παρίσι με το Βερολίνο απηύθυνε ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Σαπέν, σημειώνοντας ότι «κλειδί» της συμφωνίας θα είναι μια  γαλλογερμανική συμφωνία.

«Δεν έχει νόημα να κάνεις τη μια χώρα της ευρωζώνης να τα βάζει με την άλλη, και ιδιαίτερα όχι την Γαλλία και τη Γερμανία», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Γάλλος υπουργός τονίζει ακόμη ότι δεν έχει ... τζάμπα βόλτα για την Αθήνα υπονοώντας ότι θα χρειαστούν ανταλλάγματα ενώ χαρακτηρίζει  σε συνέντευξη του στο Ρόιτερς «λογικό» το αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης για ένα new deal με τους εταίρους.


Σημειώνει επίσης ότι λογικό είναι και το αίτημα της ελληνικής πλευράς για παράταση του προγράμματος μετά τις 28 Φεβρουαρίου ώστε να παρουσιάσει προτάσεις και να έχει επιπλέον χρόνο για να καταλήξει σε συμφωνία.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΛΑΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / «Θέλει να γυρίσει τη χώρα δεκαετίες πίσω - Είναι αμετανόητος» η πρώτη αντίδραση της κυβέρνησης για το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα

«Τα αποκαλυπτήρια του ιδιωτικού κόμματος Τσίπρα με το όνομα ΕΛΑΣ, πιστοποίησαν πόσο παλιό είναι αυτό που πολυδιαφημίζεται εδώ και μήνες ως ‘νέο'» τονίζει το ΠΑΣΟΚ
THE LIFO TEAM