Αναρτώντας φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται με τον γνωστό συγγραφέα Πάολο Κοέλιο απαντά στα σχόλια για το χαρακτηρισμό της ως “πολεμίστρια του φωτός” και για τη δήλωση στο βιογραφικό της ότι είναι φίλη του συγγραφέα, η υποψήφια του Ποταμιού Χρύσα Αθανασοπούλου.

 

 

 

 

 

Η κ. Αθανασοπούλου, εκτός από τις φωτογραφίες απαντά στα σχόλια και στις επικρίσεις με το εξής σχόλιο:

«Αναρωτιέμαι πραγματικά γιατί μερικοί ορισμένοι παραξενεύτηκαν για την προσωπική γνωριμία μου, αλλά και τον θαυμασμό για τον άνθρωπο και τον συγγραφέα Πάουλο Κοέλιο. Θεωρώ προφανές πως όταν τα γραπτά ενός ανθρώπου ταυτίζονται σε μεγάλο βαθμό με τη φιλοσοφία της ζωής σου, δεν μπορείς παρά να επηρεάζεσαι σε όλες τις πλευρές της ζωής σου.

 

 

 

 

 

Μήπως ο πραγματικός λόγος αυτών των επιθέσεων είναι πως όλοι μας μάθαμε να ζούμε στα ψέματα τόσο χρόνια και θέλουμε να ακούμε τα ίδια και τα ίδια λόγια; Πολύ συχνά ένα βιογραφικό ενός γόνου μίας πολιτικής οικογένειας, ή κάποιου άλλου με πάμπολλα πτυχία που συχνά δεν αντιστοιχούν στις ικανότητες του, μας φαίνεται τόσο γνώριμο που δεν τολμάμε να πούμε τίποτα γι' αυτόν. Τώρα που ήρθε το καινούργιο, το άφθαρτο, το νέο, κάποιοι δεν μπορούν να το δεχθούν πως ήρθε η ώρα για τους κανονικούς ανθρώπους να ψάξουν για τις λύσεις».

 

 

 

Και η δήλωση καταλήγει: «Αν δεν πιστέψουμε στη συνωμοσία του καλού, αν δεν πολεμήσουμε για μια νέα δύναμη που θα μας προστατεύσει, πως θα μπορέσουμε να αλλάξουμε όλα αυτά που καταστρέφουν την καθημερινότητα μας;». 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr