Η “πολεμίστρια του φωτός” απαντά στις επικρίσεις με φωτό του Κοέλιο

Η “πολεμίστρια του φωτός” απαντά στις επικρίσεις με φωτό του Κοέλιο Facebook Twitter
16

Αναρτώντας φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται με τον γνωστό συγγραφέα Πάολο Κοέλιο απαντά στα σχόλια για το χαρακτηρισμό της ως “πολεμίστρια του φωτός” και για τη δήλωση στο βιογραφικό της ότι είναι φίλη του συγγραφέα, η υποψήφια του Ποταμιού Χρύσα Αθανασοπούλου.

Η “πολεμίστρια του φωτός” απαντά στις επικρίσεις με φωτό του Κοέλιο Facebook Twitter
Η “πολεμίστρια του φωτός” απαντά στις επικρίσεις με φωτό του Κοέλιο Facebook Twitter

Η κ. Αθανασοπούλου, εκτός από τις φωτογραφίες απαντά στα σχόλια και στις επικρίσεις με το εξής σχόλιο:

«Αναρωτιέμαι πραγματικά γιατί μερικοί ορισμένοι παραξενεύτηκαν για την προσωπική γνωριμία μου, αλλά και τον θαυμασμό για τον άνθρωπο και τον συγγραφέα Πάουλο Κοέλιο. Θεωρώ προφανές πως όταν τα γραπτά ενός ανθρώπου ταυτίζονται σε μεγάλο βαθμό με τη φιλοσοφία της ζωής σου, δεν μπορείς παρά να επηρεάζεσαι σε όλες τις πλευρές της ζωής σου.

Η “πολεμίστρια του φωτός” απαντά στις επικρίσεις με φωτό του Κοέλιο Facebook Twitter
Η “πολεμίστρια του φωτός” απαντά στις επικρίσεις με φωτό του Κοέλιο Facebook Twitter

Μήπως ο πραγματικός λόγος αυτών των επιθέσεων είναι πως όλοι μας μάθαμε να ζούμε στα ψέματα τόσο χρόνια και θέλουμε να ακούμε τα ίδια και τα ίδια λόγια; Πολύ συχνά ένα βιογραφικό ενός γόνου μίας πολιτικής οικογένειας, ή κάποιου άλλου με πάμπολλα πτυχία που συχνά δεν αντιστοιχούν στις ικανότητες του, μας φαίνεται τόσο γνώριμο που δεν τολμάμε να πούμε τίποτα γι' αυτόν. Τώρα που ήρθε το καινούργιο, το άφθαρτο, το νέο, κάποιοι δεν μπορούν να το δεχθούν πως ήρθε η ώρα για τους κανονικούς ανθρώπους να ψάξουν για τις λύσεις».

Η “πολεμίστρια του φωτός” απαντά στις επικρίσεις με φωτό του Κοέλιο Facebook Twitter

Και η δήλωση καταλήγει: «Αν δεν πιστέψουμε στη συνωμοσία του καλού, αν δεν πολεμήσουμε για μια νέα δύναμη που θα μας προστατεύσει, πως θα μπορέσουμε να αλλάξουμε όλα αυτά που καταστρέφουν την καθημερινότητα μας;». 

16

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Πολιτική / Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Τι αναφερει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του - Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη της Βίας και την Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας Ανηλίκων
LIFO NEWSROOM

σχόλια

14 σχόλια
Όλοι όσοι την κράζετε, κατά βάθος ζηλεύετε την γνωριμία της με τον Κοέλιο. Επειδή εσείς μιλάτε μόνο με τον περιπτερά της γειτονιάς σας, προσπαθείτε να τα απαξιώσετε όλα.
" Τώρα που ήρθε το καινούργιο, το άφθαρτο, το νέο, κάποιοι δεν μπορούν να το δεχθούν πως ήρθε η ώρα για τους κανονικούς ανθρώπους να ψάξουν για τις λύσεις"Αναρωτιεμαι ποσο κανονικος ειναι ενας ανθρωπος που αυτοχαρακτηριζεται σαν πολεμιστης του φωτος και βαζει στο βιογραφικο του τις διασημες φιλιες του
1. Πολεμίστρια του φωτός και πριγκίπισσα του Φεγγαριού είναι μονάχα η Sailor Moon.2. Τι στο καλό γίνεται κάθε 20 Μαρτίου και βρίσκονται; Και γιατί δεν έχει φώτο από το 2014;
Οι φιλιες δεν θα έπρεπε να μπαίνουν σε βιογραφικό. Ακόμα και οι φιλίες με τον Κοέλιο.Αν έλεγε ότι "είναι μια γνωριμία με ένα διάσημο και αγαπητό συγγραφέα την οποία χρησιμοποιώ για να μαζέψω καμια ψήφο απο τους αναγνώστες του" θα ήταν πιο τίμιο.
«Αναρωτιέμαι πραγματικά γιατί μερικοί παραξενεύτηκαν για την προσωπική γνωριμία μου”Δε παραξενευτήκαμε με τη γνωριμία σου βρε κοπελιά, αλλά με την ιδιότητα σου. Δηλαδή αν εγώ γνωρίζω προσωπικά τον George Lucas μπορώ να δηλώσω Jedi;
Για Jedi το βλεπω κομματι κομματι δυσκολο ! Βαζεις "ψηλα τον πηχυ" ! Εγω,παντως,αν γνωριζα τον George Lucas ,δεν θα μπορουσα να αντισταθω στον πειρασμο ! Θα δηλωνα καποιους αλλους για "κατι" ! Ειδικα για Darth Vader εχω υποψιν μου αρκετες "πολιτικες προσωπικοτητες" ,ειδκα απο τον χωρο της συγκυβερνησης ! !