ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ! ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ!

Η “πολεμίστρια του φωτός” απαντά στις επικρίσεις με φωτό του Κοέλιο

Η “πολεμίστρια του φωτός” απαντά στις επικρίσεις με φωτό του Κοέλιο Facebook Twitter
16

Αναρτώντας φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται με τον γνωστό συγγραφέα Πάολο Κοέλιο απαντά στα σχόλια για το χαρακτηρισμό της ως “πολεμίστρια του φωτός” και για τη δήλωση στο βιογραφικό της ότι είναι φίλη του συγγραφέα, η υποψήφια του Ποταμιού Χρύσα Αθανασοπούλου.

Η “πολεμίστρια του φωτός” απαντά στις επικρίσεις με φωτό του Κοέλιο Facebook Twitter
Η “πολεμίστρια του φωτός” απαντά στις επικρίσεις με φωτό του Κοέλιο Facebook Twitter

Η κ. Αθανασοπούλου, εκτός από τις φωτογραφίες απαντά στα σχόλια και στις επικρίσεις με το εξής σχόλιο:

«Αναρωτιέμαι πραγματικά γιατί μερικοί ορισμένοι παραξενεύτηκαν για την προσωπική γνωριμία μου, αλλά και τον θαυμασμό για τον άνθρωπο και τον συγγραφέα Πάουλο Κοέλιο. Θεωρώ προφανές πως όταν τα γραπτά ενός ανθρώπου ταυτίζονται σε μεγάλο βαθμό με τη φιλοσοφία της ζωής σου, δεν μπορείς παρά να επηρεάζεσαι σε όλες τις πλευρές της ζωής σου.

Η “πολεμίστρια του φωτός” απαντά στις επικρίσεις με φωτό του Κοέλιο Facebook Twitter
Η “πολεμίστρια του φωτός” απαντά στις επικρίσεις με φωτό του Κοέλιο Facebook Twitter

Μήπως ο πραγματικός λόγος αυτών των επιθέσεων είναι πως όλοι μας μάθαμε να ζούμε στα ψέματα τόσο χρόνια και θέλουμε να ακούμε τα ίδια και τα ίδια λόγια; Πολύ συχνά ένα βιογραφικό ενός γόνου μίας πολιτικής οικογένειας, ή κάποιου άλλου με πάμπολλα πτυχία που συχνά δεν αντιστοιχούν στις ικανότητες του, μας φαίνεται τόσο γνώριμο που δεν τολμάμε να πούμε τίποτα γι' αυτόν. Τώρα που ήρθε το καινούργιο, το άφθαρτο, το νέο, κάποιοι δεν μπορούν να το δεχθούν πως ήρθε η ώρα για τους κανονικούς ανθρώπους να ψάξουν για τις λύσεις».

Η “πολεμίστρια του φωτός” απαντά στις επικρίσεις με φωτό του Κοέλιο Facebook Twitter

Και η δήλωση καταλήγει: «Αν δεν πιστέψουμε στη συνωμοσία του καλού, αν δεν πολεμήσουμε για μια νέα δύναμη που θα μας προστατεύσει, πως θα μπορέσουμε να αλλάξουμε όλα αυτά που καταστρέφουν την καθημερινότητα μας;». 

16

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ! ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Πολιτική / Μητσοτάκης για περικοπή συντάξεων χηρείας μετά την τριετία: Μία ακόμη παρέμβαση κοινωνικής δικαιοσύνης

«Με νομοθετική ρύθμιση καταργείται η περικοπή των συντάξεων χηρείας μετά την 3ετία, στο 35% όπως όριζε ο νόμος Κατρούγκαλου», αναφέρει ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης από Παίδων Πεντέλης: «Υλοποιήσαμε την προεκλογική μας δέσμευση ότι θα κάνουμε τη μεγαλύτερη αναβάθμιση στις υποδομές του ΕΣΥ»

Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στα εγκαίνια του πλήρως ανακαινισμένου και εκσυγχρονισμένου Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης
THE LIFO TEAM
ΘΑΝΟΣ ΝΤΟΚΟΣ ΦΑΡΣΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Πολιτική / Θάνος Ντόκος: Θύμα Ρώσων φαρσέρ ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του πρωθυπουργού

«Κατανοούμε τις ανάγκες του πολέμου, αλλά δεν θέλουμε να διεξάγεται στο έδαφός μας. Έχουμε εκλογές που πλησιάζουν, επομένως η αντίδραση της Αθήνας θα είναι πολύ ισχυρή» φέρεται να απάντησε ο Θάνος Ντόκος
THE LIFO TEAM
ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τσίπρα και Καρυστιανού: Εμφανίστηκαν δύο νέα κόμματα και η ΝΔ τσιμπά στις δημοσκοπήσεις

Επανέλαβε τη θέση του ΠΑΣΟΚ για πολιτική αλλαγή και τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «αυτό που διαφημίζουν ως υπεραπόδοση της οικονομίας, είναι υπεραπόδοση της ακρίβειας»
THE LIFO TEAM
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ MARC ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΑΣ ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Δημοσκόπηση Marc: Οι πολίτες προτιμούν δεύτερες εκλογές αντί για κυβέρνηση συνεργασίας - Ποιοι ψηφίζουν Τσίπρα και Καρυστιανού

Το 56,7% προκρίνει νέα εκλογική αναμέτρηση σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας, ενώ η δημοσκόπηση καταγράφει τις μετακινήσεις ψηφοφόρων προς ΕΛ.Α.Σ. και «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»
THE LIFO TEAM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΝΕΣΤΟΡΑ ΜΗΤΕΡΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης για τον θάνατο της μητέρας της Αφροδίτης Νέστορα: «Καμία ανοχή στο αίμα και τον διχασμό των άκρων»

«Η σκέψη μου είναι στην οικογένεια του θύματος, αλλά και σε όλα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που χτυπήθηκαν τόσο άνανδρα», γράφει στα social media - Ολόκληρο το μήνυμα του πρωθυπουργού
THE LIFO TEAM

σχόλια

14 σχόλια
Όλοι όσοι την κράζετε, κατά βάθος ζηλεύετε την γνωριμία της με τον Κοέλιο. Επειδή εσείς μιλάτε μόνο με τον περιπτερά της γειτονιάς σας, προσπαθείτε να τα απαξιώσετε όλα.
" Τώρα που ήρθε το καινούργιο, το άφθαρτο, το νέο, κάποιοι δεν μπορούν να το δεχθούν πως ήρθε η ώρα για τους κανονικούς ανθρώπους να ψάξουν για τις λύσεις"Αναρωτιεμαι ποσο κανονικος ειναι ενας ανθρωπος που αυτοχαρακτηριζεται σαν πολεμιστης του φωτος και βαζει στο βιογραφικο του τις διασημες φιλιες του
1. Πολεμίστρια του φωτός και πριγκίπισσα του Φεγγαριού είναι μονάχα η Sailor Moon.2. Τι στο καλό γίνεται κάθε 20 Μαρτίου και βρίσκονται; Και γιατί δεν έχει φώτο από το 2014;
Οι φιλιες δεν θα έπρεπε να μπαίνουν σε βιογραφικό. Ακόμα και οι φιλίες με τον Κοέλιο.Αν έλεγε ότι "είναι μια γνωριμία με ένα διάσημο και αγαπητό συγγραφέα την οποία χρησιμοποιώ για να μαζέψω καμια ψήφο απο τους αναγνώστες του" θα ήταν πιο τίμιο.
«Αναρωτιέμαι πραγματικά γιατί μερικοί παραξενεύτηκαν για την προσωπική γνωριμία μου”Δε παραξενευτήκαμε με τη γνωριμία σου βρε κοπελιά, αλλά με την ιδιότητα σου. Δηλαδή αν εγώ γνωρίζω προσωπικά τον George Lucas μπορώ να δηλώσω Jedi;
Για Jedi το βλεπω κομματι κομματι δυσκολο ! Βαζεις "ψηλα τον πηχυ" ! Εγω,παντως,αν γνωριζα τον George Lucas ,δεν θα μπορουσα να αντισταθω στον πειρασμο ! Θα δηλωνα καποιους αλλους για "κατι" ! Ειδικα για Darth Vader εχω υποψιν μου αρκετες "πολιτικες προσωπικοτητες" ,ειδκα απο τον χωρο της συγκυβερνησης ! !