Τη σύλληψη του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών Θεοδόση Πελεγρίνη ζητά ο πρόεδρος του κόμματος «Δημιουργία Ξανά» Θάνος Τζήμερος με ανάρτηση του στο Facebook.

 

Με την ανάρτηση αυτή απευθύνεται στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Κυρία εισαγγελεύ του Αρείου Πάγου, όταν κάποιος παρανομεί δεν τον θέτεις προ των ευθυνών του. Ήταν προ των ευθυνών του και πριν την δική σας σύσταση, αλλά αποδείχθηκε τραγικά ανεύθυνος».

Καταλογίζει δε στον Πρύτανη ότι  «αποδείχθηκε στη συνέχεια και πολλαπλώς παράνομος». Και συμπληρώνει: «Τον παράνομο, λοιπόν, τον συλλαμβάνεις. Κι επειδή η παρανομία τού εν λόγω έχει τεράστιες επιπτώσεις σε πολλούς τομείς της οικονομικής και της κοινωνικής ζωής, τού φτιάχνεις και μια δικογραφία όσο είναι όλα τα "θεατρικά" του».

Ο πρόεδρος του κόμματος «Δημιουργία, Ξανά!» κάνει λόγο για «ένα πηγαίο κωμικό ταλέντο που σκόρπιζε άφθονο γέλιο με τα συγκλονιστικά του κείμενα και τις άξιες για Νόμπελ Ηθοποιΐας (τι; δεν υπάρχει; για τον Πελεγρίνη πρέπει να θεσπισθεί!) μούτες του».

«Αυτό που δεν αντέχουμε άλλο είναι οι σχολές να είναι κλειστές για το χατίρι μερικών "βυσμάτων" και του πάτρωνά τους. Για έναν θώκο αδειανό, για έναν Πελεγρίνη», καταλήγει ο κ. Τζήμερος.

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr