Τζήμερος: «Συλλάβετε τον Πελεγρίνη»

Τζήμερος: «Συλλάβετε τον Πελεγρίνη» Facebook Twitter
30

Τη σύλληψη του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών Θεοδόση Πελεγρίνη ζητά ο πρόεδρος του κόμματος «Δημιουργία Ξανά» Θάνος Τζήμερος με ανάρτηση του στο Facebook.

Με την ανάρτηση αυτή απευθύνεται στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Κυρία εισαγγελεύ του Αρείου Πάγου, όταν κάποιος παρανομεί δεν τον θέτεις προ των ευθυνών του. Ήταν προ των ευθυνών του και πριν την δική σας σύσταση, αλλά αποδείχθηκε τραγικά ανεύθυνος».

Καταλογίζει δε στον Πρύτανη ότι  «αποδείχθηκε στη συνέχεια και πολλαπλώς παράνομος». Και συμπληρώνει: «Τον παράνομο, λοιπόν, τον συλλαμβάνεις. Κι επειδή η παρανομία τού εν λόγω έχει τεράστιες επιπτώσεις σε πολλούς τομείς της οικονομικής και της κοινωνικής ζωής, τού φτιάχνεις και μια δικογραφία όσο είναι όλα τα "θεατρικά" του».

Ο πρόεδρος του κόμματος «Δημιουργία, Ξανά!» κάνει λόγο για «ένα πηγαίο κωμικό ταλέντο που σκόρπιζε άφθονο γέλιο με τα συγκλονιστικά του κείμενα και τις άξιες για Νόμπελ Ηθοποιΐας (τι; δεν υπάρχει; για τον Πελεγρίνη πρέπει να θεσπισθεί!) μούτες του».

«Αυτό που δεν αντέχουμε άλλο είναι οι σχολές να είναι κλειστές για το χατίρι μερικών "βυσμάτων" και του πάτρωνά τους. Για έναν θώκο αδειανό, για έναν Πελεγρίνη», καταλήγει ο κ. Τζήμερος.

30

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΣΟΚ ΘΑΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ για Πλεύρη: «Ήταν συνιδρυτές σωματείου με τους κατηγορούμενους γιατρούς» στην υπόθεση Μαζωνάκη

Έντονη αντιπαράθεση έχει δημιουργηθεί μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και του υπουργού Μετανάστευσης & Ασύλου, με επίκεντρο την υπόθεση θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη και των δύο κατηγορούμενων γιατρών
THE LIFO TEAM
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ MARC ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΑΣ ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Δημοσκόπηση Marc: Διψήφιο προβάδισμα της ΝΔ – Οι προτιμήσεις για την επόμενη κυβέρνηση

Σχεδόν ένας στους τρεις προτιμά αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ, ενώ στο 27,1%, βρίσκεται το ενδεχόμενο συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με την ΕΛ.Α.Σ. και μικρότερα κόμματα της Αριστεράς
THE LIFO TEAM
ΡΟΖΑ ΒΡΕΤΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Παραιτείται η Ρόζα Βρεττού: «Η σημερινή ηγεσία φαίνεται να μην έχει συλλάβει την ιστορική διαδρομή του ΠΑΣΟΚ»

Με αιχμές η σχετική επιστολή της - Αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε «γραφειοκρατικές αγκυλώσεις», «ατολμία, έλλειψη πρωτοβουλιών και επιφανειακή πολιτική» και «υποτιμημένη εσωκομματική δημοκρατία»
THE LIFO TEAM
Ένα queer βίντεο φαντάζεται τον παίκτη να φιλά το αγόρι του στο τέλος του αγώνα

Πολιτική / Ένα queer βίντεο φαντάζεται τον παίκτη να φιλά το αγόρι του στο τέλος του αγώνα

Στο «Can’t Wait», ο ανερχόμενος Αυστραλός ποπ καλλιτέχνης ξαναφαντάζεται την ανδρική αθλητική κουλτούρα ως κουίρ ρομάντζο. Μαζί του εμφανίζονται ο Ian Roberts και ο Mitch Brown, δύο πρόσωπα με πραγματικό βάρος στην ιστορία της κουίρ ορατότητας στον αυστραλιανό αθλητισμό.
THE LIFO TEAM