Τζήμερος: «Συλλάβετε τον Πελεγρίνη»

Τζήμερος: «Συλλάβετε τον Πελεγρίνη» Facebook Twitter
30

Τη σύλληψη του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών Θεοδόση Πελεγρίνη ζητά ο πρόεδρος του κόμματος «Δημιουργία Ξανά» Θάνος Τζήμερος με ανάρτηση του στο Facebook.

Με την ανάρτηση αυτή απευθύνεται στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Κυρία εισαγγελεύ του Αρείου Πάγου, όταν κάποιος παρανομεί δεν τον θέτεις προ των ευθυνών του. Ήταν προ των ευθυνών του και πριν την δική σας σύσταση, αλλά αποδείχθηκε τραγικά ανεύθυνος».

Καταλογίζει δε στον Πρύτανη ότι  «αποδείχθηκε στη συνέχεια και πολλαπλώς παράνομος». Και συμπληρώνει: «Τον παράνομο, λοιπόν, τον συλλαμβάνεις. Κι επειδή η παρανομία τού εν λόγω έχει τεράστιες επιπτώσεις σε πολλούς τομείς της οικονομικής και της κοινωνικής ζωής, τού φτιάχνεις και μια δικογραφία όσο είναι όλα τα "θεατρικά" του».

Ο πρόεδρος του κόμματος «Δημιουργία, Ξανά!» κάνει λόγο για «ένα πηγαίο κωμικό ταλέντο που σκόρπιζε άφθονο γέλιο με τα συγκλονιστικά του κείμενα και τις άξιες για Νόμπελ Ηθοποιΐας (τι; δεν υπάρχει; για τον Πελεγρίνη πρέπει να θεσπισθεί!) μούτες του».

«Αυτό που δεν αντέχουμε άλλο είναι οι σχολές να είναι κλειστές για το χατίρι μερικών "βυσμάτων" και του πάτρωνά τους. Για έναν θώκο αδειανό, για έναν Πελεγρίνη», καταλήγει ο κ. Τζήμερος.

30

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΚΡΑΒΑ ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Πολιτική / Γκράβα: «Ας κάνει επιτέλους ο κ. Δούκας τη δουλειά του», λέει η παράταξη του Κ. Μπακογιάννη

«5.000 μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί βρίσκονται στον αέρα, χωρίς έναν υπεύθυνο συνομιλητή που να μπορεί να τους παρέχει πλήρη ενημέρωση για το τι ακριβώς συμβαίνει», τονίζει με ανακοίνωσή της η παράταξη «Αθήνα Ψηλά»
THE LIFO TEAM
ΜΑΡΚΟ ΡΟΥΜΠΙΟ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Πολιτική / Επίσκεψη Ρούμπιο: Η αντιπολίτευση ζητά δεσμεύσεις στη στρατηγική σχέση Ελλάδας–ΗΠΑ, όχι μόνο διακηρύξεις

Το καλώδιο Ελλάδας–Κύπρου, η στάση της Ουάσινγκτον απέναντι στην Τουρκία και τα όρια της ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στο επίκεντρο της κριτικής της αντιπολίτευσης
THE LIFO TEAM
ΜΑΡΚΟ ΡΟΥΜΠΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΗΠΑ

Πολιτική / Μάρκο Ρούμπιο: «Δεν θα επιτρέπαμε ποτέ μια σύγκρουση Ελλάδας-Τουρκίας»

Λίγη ώρα πριν την ομιλία του στην Πνύκα, ο Αμερικανός ΥΠΕΞ μίλησε για τη σχέση Ελλάδας-Τουρκίας, τους πολέμους σε Ιράν και Ουκρανία αλλά και την πιθανότητα να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟ ΡΟΥΜΠΙΟ

Πολιτική / Μητσοτάκης σε Ρούμπιο: «Συμφωνώ μαζί σας, αποτελούμε έναν αναντικατάστατο εταίρο για τις Ηνωμένες Πολιτείες»

«Η Ελλάδα δεν είναι απλώς ένας πυλώνας σταθερότητας σε μία ταραγμένη περιοχή, αλλά και μία "γέφυρα" μεταξύ της Ευρώπης, της Δύσης, των Ηνωμένων Πολιτειών, της Μέσης Ανατολής και του αραβικού κόσμου, των χωρών του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΡΟΥΜΠΙΟ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πολιτική / Γεραπετρίτης σε Ρούμπιο: F-16 Viper και F-35 αναδεικνύουν την σταθερή αμυντική συνεργασία HΠΑ, Ελλάδας

Αναφερόμενος στην Κύπρο, επισήμανε ότι αποτελεί απαραίτητο κομμάτι της αρχιτεκτονικής ασφάλειας επισημαίνοντας ότι είναι αναγκαία η επανένωσή της με πυξίδα το διεθνές δίκαιο
THE LIFO TEAM
ΡΟΥΜΠΙΟ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ ΚΟΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πολιτική / Οι κοινές δηλώσεις Ρούμπιο - Γεραπετρίτη: «Σημαντικός πυλώνας για τη Μεσόγειο η Ελλάδα»

«Συναντιόμαστε σε μια εποχή αλλαγών» δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης ενώ ο Αμερικανός ομόλογός του επανέλαβε πως η Ελλάδα είναι «σημαντικός εταίρος για τις ΗΠΑ»
THE LIFO TEAM