ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ

Τζήμερος: «Συλλάβετε τον Πελεγρίνη»

Τζήμερος: «Συλλάβετε τον Πελεγρίνη» Facebook Twitter
30

Τη σύλληψη του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών Θεοδόση Πελεγρίνη ζητά ο πρόεδρος του κόμματος «Δημιουργία Ξανά» Θάνος Τζήμερος με ανάρτηση του στο Facebook.

Με την ανάρτηση αυτή απευθύνεται στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Κυρία εισαγγελεύ του Αρείου Πάγου, όταν κάποιος παρανομεί δεν τον θέτεις προ των ευθυνών του. Ήταν προ των ευθυνών του και πριν την δική σας σύσταση, αλλά αποδείχθηκε τραγικά ανεύθυνος».

Καταλογίζει δε στον Πρύτανη ότι  «αποδείχθηκε στη συνέχεια και πολλαπλώς παράνομος». Και συμπληρώνει: «Τον παράνομο, λοιπόν, τον συλλαμβάνεις. Κι επειδή η παρανομία τού εν λόγω έχει τεράστιες επιπτώσεις σε πολλούς τομείς της οικονομικής και της κοινωνικής ζωής, τού φτιάχνεις και μια δικογραφία όσο είναι όλα τα "θεατρικά" του».

Ο πρόεδρος του κόμματος «Δημιουργία, Ξανά!» κάνει λόγο για «ένα πηγαίο κωμικό ταλέντο που σκόρπιζε άφθονο γέλιο με τα συγκλονιστικά του κείμενα και τις άξιες για Νόμπελ Ηθοποιΐας (τι; δεν υπάρχει; για τον Πελεγρίνη πρέπει να θεσπισθεί!) μούτες του».

«Αυτό που δεν αντέχουμε άλλο είναι οι σχολές να είναι κλειστές για το χατίρι μερικών "βυσμάτων" και του πάτρωνά τους. Για έναν θώκο αδειανό, για έναν Πελεγρίνη», καταλήγει ο κ. Τζήμερος.

30

ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΙΜΠΕΡΛΙ ΓΚΙΛΦΟΙΛ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

Πολιτική / Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ έκανε like σε ανάρτηση υπέρ του Αντώνη Σαμαρά

Πολιτική παρέμβαση της Αμερικανίδας πρέσβειρας στην Ελλάδα στη δριμεία κριτική που άσκησε ο πρώην πρωθυπουργός στην κυβέρνηση, με αφορμή ζητήματα που αφορούν τη Βόρεια Μακεδονία και τις ελληνοβουλγαρικές σχέσεις
THE LIFO TEAM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΡΑΤΗ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Κοινή υπόθεση η προάσπιση της κυριαρχίας των μελών της ΕΕ» - Τι είπε για αλιείς, μεταναστευτικό, άμυνα

Οι κοινές δηλώσεις με τον πρόεδρο της Λιθουανίας Γκιντάνας Ναουσέντα - «Οι Ουκρανοί φυλούν σήμερα Θερμοπύλες» δήλωσε ο πρωθυπουργός, επαναλαμβάνοντας την στήριξη της Αθήνας σε μια «δίκαιη και διαρκή ειρήνη»
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ

Πολιτική / Mητσοτάκης: Δεν θα αφήσουμε την παγκόσμια ενεργειακή κρίση να γίνει εθνικό αδιέξοδο για τα ελληνικά νοικοκυριά

Ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανάρτησή του έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις πλημμύρες στην Κρήτη, στα μέτρα στήριξης της κοινωνίας στην ενέργεια, στους πιο αυστηρούς τους όρους στους servicers
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΛΥΠΤΑ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: Δεν θα δεχθούμε διευθετήσεις που αναγνωρίζουν ξένη κυριαρχία στα Γλυπτά του Παρθενώνα

Μιλώντας για τα Γλυπτά του Παρθενώνα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε ότι η θέση της χώρας, «δεν υπαγορεύεται από μια αόριστη εθνική διεκδίκηση», ούτε αμφισβητεί την αποστολή των μουσείων σε όλο τον κόσμο
THE LIFO TEAM