Δημοσκόπηση Marc: Στις 21,5 μονάδες η διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσκόπηση Marc: Στις 21,5 μονάδες η διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
0

Στις 21,5 μονάδες προσδιορίζεται η διαφορά ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και στον ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε σήμερα. 

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 42% και ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί με 20,5%. Το Κίνημα Αλλαγής ακολουθεί τρίτο με 5,6%, το ΚΚΕ με 4,8%, η Ελληνική Λύση με 3,5%. Το ΜέΡΑ25 δεν περνάει το κατώφλι της Βουλής καθώς συγκεντρώνει 2%.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Marc, που διενεργήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» το 60,3% των ερωτηθέντων θεωρεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη καλύτερο πρωθυπουργό, έναντι του 25,7% που καταλαμβάνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.


Την ίδια ώρα, οι 2 στους 3 κρίνουν θετικά το έργο της κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Συγκεκριμένα, το 67,8% κρίνει θετικά το έργο του, με το 31,6% να απαντά αρνητικά. Σύμφωνα με την εφημερίδα, το 44% όσων ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ αξιολογεί θετικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Με πληροφορίες από εφημερίδα «Πρώτο Θέμα»

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM