ΣΥΡΙΖΑ: «Δώρο στον Φρουζή η διάταξη για το ξέπλυμα χρήματος»

ΣΥΡΙΖΑ: «Δώρο στον Φρουζή η διάταξη για το ξέπλυμα χρήματος» Facebook Twitter
eurokinissi
1

Για δώρο στους υπόδικους επιχειρηματίες, τραπεζίτες και εφοπλιστές που ελέγχονται για ξέπλυμα χρήματος από τον πρωθυπουργό, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας δήλωση που φέρεται να «παραδέχθηκε ότι θα κάνει αίτηση να αποδεσμευθούν οι λογαριασμοί του στην Ελβετία» με βάση τις τροποποιήσεις στον Ποινικό Κώδικα.

Συγκεκριμένα, πηγές της Κουμουνδούρου ανέφεραν ότι «ο κ. Μητσοτάκης ήρθε τελικά αντιμέτωπος με το "δώρο" του για τους υπόδικους πιο γρήγορα από ό,τι φανταζόταν» και εξηγούσαν: «Πριν από λίγο, ο κατηγορούμενος για το σκάνδαλο Novartis, κ. Φρουζής παραδέχθηκε ότι θα κάνει αίτηση να αποδεσμευθούν οι λογαριασμοί του στην Ελβετία με βάση τη διάταξη που ψήφισε προχθές ο κ. Μητσοτάκης».

Συνεχίζοντας οι ίδιες πηγές σχολίασαν «είχε δίκιο τελικά η κυβέρνηση ότι και εμείς και οι Financial Times κάναμε λάθος» και προσέθεσαν: «Η διάταξη όντως δεν αφορούσε μόνο "υπόδικους επιχειρηματίες, τραπεζίτες και εφοπλιστές", αφορούσε τελικά και τον βασικό κατηγορούμενο της Novartis κ. Φρουζή! Τόση προσπάθεια έκανε ο άνθρωπος τις τελευταίες μέρες να κατασκευάσει το αφήγημα της σκευωρίας, να μην τον ανταμείψουν κάπως;».

Τέλος επαναλαμβάνουν ότι «αναμένουμε στη Βουλή, την επόμενη Παρασκευή, ο κ. Μητσοτάκης να δώσει και αλλά ονόματα και διευθύνσεις των ευνοούμενων του».

Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM