Ο Χρυσοχοϊδης έκανε την πρώτη σύσκεψη χωρίς τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ

Ο Χρυσοχοϊδης έκανε την πρώτη σύσκεψη χωρίς τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Χωρίς τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. γίνεται η πρώτη σύσκεψη που συγκάλεσε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

Ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, πραγματοποίησε ευρεία σύσκεψη της Ελληνικής Αστυνομίας χωρίς την παρουσία του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., και του υπαρχηγού.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν: o γενικός αστυνομικός διευθυντής Αττικής, οι διευθυντές των αστυνομικών διευθύνσεων του Λεκανοπεδίου, προϊστάμενος της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, ο διοικητής της ασφάλειας και οι διοικητές των τμημάτων ασφαλείας της Αττικής.

Με αυτό τον τρόπο ο κ. Χρυσοχοΐδης στέλνει μήνυμα πως τόσο ο αρχηγός και ο υπαρχηγός δεν έχουν θέση στη νέα εποχή του υπουργείου.

Στόχος της σύσκεψης ήταν ο νέος σχεδιασμός αστυνόμευσης σε όλη τη χώρα που θα είναι έτοιμος έως τις 22 Ιουλίου με βασικούς πυλώνες την εμπέδωση του αισθήματος της ασφάλειας στην κοινωνία και την οριστική παύση των αβάτων όπου και αν υπάρχουν.

Νωρίτερα, ο κ.Χρυσοχοϊδης είχε συγκαλέσει άλλη σύσκεψη σχετικά με τον ανιπυρικό σχεδιασμό.

Σημειώνεται, επίσης, ότι ο υπουργός έχει ζητήσει αναλυτικά στοιχεία σχετικά με το ανθρώπινο δυναμικό της ΕΛ.ΑΣ, ενώ βασικός στόχος είναι να βγουν στο δρόμο, για την ασφάλεια των πολιτών, όσο το δυνατόν περισσότεροι αστυνομικοί.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
NEWSROOM
Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλήε

Πολιτική / Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλής

Οι πρώτες αντιδράσεις Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Βελόπουλου μετά τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Γραμμένου από τον Κωνσταντίνο Φλώρο, αλλά και την άμεση σύλληψή του
NEWSROOM