No.1

Αντώνης Σαμαράς: «Αυτός είναι ο Ρασπούτιν» - Καταγγέλλει και τον Τσίπρα

Αντώνης Σαμαράς: «Αυτός είναι ο Ρασπούτιν» - Καταγγέλλει και τον Τσίπρα Facebook Twitter
2

Ο Αντώνης Σαμαράς δηλώνει ανοιχτά πως ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος είναι το πρόσωπο με το προσωνύμιο «Ρασπούτιν» που φέρεται να έχει διαδραματίσει κομβικό ρόλο στους εισαγγελικούς χειρισμούς της υπόθεσης Novartis.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» ο πρώην πρωθυπουργός αναφέρεται και στον πρωθυπουργό, δηλώνοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας σχεδίασε και εκτέλεσε τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης μαζί με τον «Ρασπούτιν». «Ας μην κρύβονται λοιπόν», αναφέρει.

«Ο λεγόμενος "Ρασπούτιν" είναι ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος. Εγώ τον μήνυσα εξαρχής, τον κατονόμασα. Εξάλλου πρώτη τον είχε περιγράψει η πρώην εισαγγελέας Διαφθοράς, κ. Ράικου, η οποία εξαναγκάστηκε σε παραίτηση» καταγγέλλει ο κ. Σαμαράς.

«Ο κ. Αγγελής είναι ο δεύτερος δικαστικός λειτουργός που παραιτούμενος κατονομάζει και αυτός τον "Ρασπούτιν"», αναφέρει χαρακτηριστικά  ενώ εμπλέκει στην υπόθεση και τον Αλέξη Τσίπρα. «Δεν τον ξέρει ο κ. Τσίπρας; Αστειεύεστε; Στο υπουργικό του συμβούλιο είναι! Ο κ. Τσίπρας με τον κ. Παπαγγελόπουλο συζητούσαν και συζητούν στο Μέγαρο Μαξίμου. Μαζί τα σχεδίασαν, μαζί τα εκτέλεσαν. Ας μην κρύβονται λοιπόν!».

Πολιτική
2

No.1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πολιτική / Κακλαμάνης για Καισαριανή: Υπάρχουν αναφορές για ολόκληρο άλμπουμ, δεν είναι μόνο οι φωτογραφίες που είδαμε

Οι τελευταίες πληροφορίες που έλαβε ο πρόεδρος της Βουλής από την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, συγκλίνουν στο ότι πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο ιστορικό αρχείο
THE LIFO TEAM
ΕΛΕΝΗ ΓΛΥΚΑΤΖΗ ΑΡΒΕΛΕΡ ΠΕΘΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πολιτική / Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά την κορυφαία βυζαντινολόγο και ακαδημαϊκό

Η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 100 ετών   - «Με δίδαξε τη σημασία του έργου και του αποτελέσματος. Ώστε το “αν” να γίνεται “να”, όπως μου έλεγε η ίδια», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
THE LIFO TEAM
Καισαριανή: Δρομολογούνται διαδικασίες από το ΥΠΠΟ για τις φωτογραφίες με τους 200 εκτελεσθέντες - Τι λέει ο συλλέκτης που τις έχει

Πολιτική / Καισαριανή: Δρομολογούνται διαδικασίες από το ΥΠΠΟ για τις φωτογραφίες με τους 200 εκτελεσθέντες - Τι λέει ο συλλέκτης που τις έχει

Όσα φανέρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης - Ανοιχτός σε διάλογο με τις ελληνικές Αρχές δηλώνει ο Βέλγος συλλέκτης
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Είναι μπλεγμένοι και κάποιοι καραμανλικοί. Ελπίζω η Βενεζουέλα να ταιριάζει στα γούστα τους.Οχι μόνο η σκευωρία Novartis, αλλά (ξανά, μέχρι να τους εμπεδώσουν και οι σανοφάγοι) και οι λόγοι που χρεωκοπήσαμε το 2010 θα πρέπει να μελετηθούν διεισδυτικά. Με φακό Carl Zeiss Planar 50mm f/0.7 σαν αυτόν που χρησιμοποίησε η NASA για την σκοτεινή όψη της Σελήνης (αλλά και ο Kubrick στο Barry Lyndon--θα αρέσει και στον γνωστό σύντροφο που σωπαίνει στα σχόλια εδώ και έναν μήνα, ελπίζοντας προφανώς σε κάποιο θαύμα).