Αντώνης Σαμαράς: «Αυτός είναι ο Ρασπούτιν» - Καταγγέλλει και τον Τσίπρα

Αντώνης Σαμαράς: «Αυτός είναι ο Ρασπούτιν» - Καταγγέλλει και τον Τσίπρα Facebook Twitter
2

Ο Αντώνης Σαμαράς δηλώνει ανοιχτά πως ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος είναι το πρόσωπο με το προσωνύμιο «Ρασπούτιν» που φέρεται να έχει διαδραματίσει κομβικό ρόλο στους εισαγγελικούς χειρισμούς της υπόθεσης Novartis.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» ο πρώην πρωθυπουργός αναφέρεται και στον πρωθυπουργό, δηλώνοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας σχεδίασε και εκτέλεσε τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης μαζί με τον «Ρασπούτιν». «Ας μην κρύβονται λοιπόν», αναφέρει.

«Ο λεγόμενος "Ρασπούτιν" είναι ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος. Εγώ τον μήνυσα εξαρχής, τον κατονόμασα. Εξάλλου πρώτη τον είχε περιγράψει η πρώην εισαγγελέας Διαφθοράς, κ. Ράικου, η οποία εξαναγκάστηκε σε παραίτηση» καταγγέλλει ο κ. Σαμαράς.

«Ο κ. Αγγελής είναι ο δεύτερος δικαστικός λειτουργός που παραιτούμενος κατονομάζει και αυτός τον "Ρασπούτιν"», αναφέρει χαρακτηριστικά  ενώ εμπλέκει στην υπόθεση και τον Αλέξη Τσίπρα. «Δεν τον ξέρει ο κ. Τσίπρας; Αστειεύεστε; Στο υπουργικό του συμβούλιο είναι! Ο κ. Τσίπρας με τον κ. Παπαγγελόπουλο συζητούσαν και συζητούν στο Μέγαρο Μαξίμου. Μαζί τα σχεδίασαν, μαζί τα εκτέλεσαν. Ας μην κρύβονται λοιπόν!».

Πολιτική
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

Πολιτική / Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

«Πρόεδρο; ο; η;» είπε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ για τον Στέφανο Κασσελάκη - Το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κατέβασε ένα «ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο» για τις ευρωεκλογές
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου, καλή συνέχεια στον Κασσελάκη, λέει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου», δηλώνει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Μήπως η δημοφιλία μου ήταν «το κίνητρο για να με διώξουν;» διερωτήθηκε ο αποπεμφθείς από τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από απαίτηση της συνυποψήφιάς του Σοφίας Μπεκατώρου
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Είναι μπλεγμένοι και κάποιοι καραμανλικοί. Ελπίζω η Βενεζουέλα να ταιριάζει στα γούστα τους.Οχι μόνο η σκευωρία Novartis, αλλά (ξανά, μέχρι να τους εμπεδώσουν και οι σανοφάγοι) και οι λόγοι που χρεωκοπήσαμε το 2010 θα πρέπει να μελετηθούν διεισδυτικά. Με φακό Carl Zeiss Planar 50mm f/0.7 σαν αυτόν που χρησιμοποίησε η NASA για την σκοτεινή όψη της Σελήνης (αλλά και ο Kubrick στο Barry Lyndon--θα αρέσει και στον γνωστό σύντροφο που σωπαίνει στα σχόλια εδώ και έναν μήνα, ελπίζοντας προφανώς σε κάποιο θαύμα).