Απεργία την Πρωτομαγιά

Αντώνης Σαμαράς: «Αυτός είναι ο Ρασπούτιν» - Καταγγέλλει και τον Τσίπρα

Αντώνης Σαμαράς: «Αυτός είναι ο Ρασπούτιν» - Καταγγέλλει και τον Τσίπρα Facebook Twitter
2

Ο Αντώνης Σαμαράς δηλώνει ανοιχτά πως ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος είναι το πρόσωπο με το προσωνύμιο «Ρασπούτιν» που φέρεται να έχει διαδραματίσει κομβικό ρόλο στους εισαγγελικούς χειρισμούς της υπόθεσης Novartis.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» ο πρώην πρωθυπουργός αναφέρεται και στον πρωθυπουργό, δηλώνοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας σχεδίασε και εκτέλεσε τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης μαζί με τον «Ρασπούτιν». «Ας μην κρύβονται λοιπόν», αναφέρει.

«Ο λεγόμενος "Ρασπούτιν" είναι ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος. Εγώ τον μήνυσα εξαρχής, τον κατονόμασα. Εξάλλου πρώτη τον είχε περιγράψει η πρώην εισαγγελέας Διαφθοράς, κ. Ράικου, η οποία εξαναγκάστηκε σε παραίτηση» καταγγέλλει ο κ. Σαμαράς.

«Ο κ. Αγγελής είναι ο δεύτερος δικαστικός λειτουργός που παραιτούμενος κατονομάζει και αυτός τον "Ρασπούτιν"», αναφέρει χαρακτηριστικά  ενώ εμπλέκει στην υπόθεση και τον Αλέξη Τσίπρα. «Δεν τον ξέρει ο κ. Τσίπρας; Αστειεύεστε; Στο υπουργικό του συμβούλιο είναι! Ο κ. Τσίπρας με τον κ. Παπαγγελόπουλο συζητούσαν και συζητούν στο Μέγαρο Μαξίμου. Μαζί τα σχεδίασαν, μαζί τα εκτέλεσαν. Ας μην κρύβονται λοιπόν!».

Πολιτική
2

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM
Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Είναι μπλεγμένοι και κάποιοι καραμανλικοί. Ελπίζω η Βενεζουέλα να ταιριάζει στα γούστα τους.Οχι μόνο η σκευωρία Novartis, αλλά (ξανά, μέχρι να τους εμπεδώσουν και οι σανοφάγοι) και οι λόγοι που χρεωκοπήσαμε το 2010 θα πρέπει να μελετηθούν διεισδυτικά. Με φακό Carl Zeiss Planar 50mm f/0.7 σαν αυτόν που χρησιμοποίησε η NASA για την σκοτεινή όψη της Σελήνης (αλλά και ο Kubrick στο Barry Lyndon--θα αρέσει και στον γνωστό σύντροφο που σωπαίνει στα σχόλια εδώ και έναν μήνα, ελπίζοντας προφανώς σε κάποιο θαύμα).