Αντώνης Σαμαράς: «Αυτός είναι ο Ρασπούτιν» - Καταγγέλλει και τον Τσίπρα

Αντώνης Σαμαράς: «Αυτός είναι ο Ρασπούτιν» - Καταγγέλλει και τον Τσίπρα Facebook Twitter
2

Ο Αντώνης Σαμαράς δηλώνει ανοιχτά πως ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος είναι το πρόσωπο με το προσωνύμιο «Ρασπούτιν» που φέρεται να έχει διαδραματίσει κομβικό ρόλο στους εισαγγελικούς χειρισμούς της υπόθεσης Novartis.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» ο πρώην πρωθυπουργός αναφέρεται και στον πρωθυπουργό, δηλώνοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας σχεδίασε και εκτέλεσε τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης μαζί με τον «Ρασπούτιν». «Ας μην κρύβονται λοιπόν», αναφέρει.

«Ο λεγόμενος "Ρασπούτιν" είναι ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος. Εγώ τον μήνυσα εξαρχής, τον κατονόμασα. Εξάλλου πρώτη τον είχε περιγράψει η πρώην εισαγγελέας Διαφθοράς, κ. Ράικου, η οποία εξαναγκάστηκε σε παραίτηση» καταγγέλλει ο κ. Σαμαράς.

«Ο κ. Αγγελής είναι ο δεύτερος δικαστικός λειτουργός που παραιτούμενος κατονομάζει και αυτός τον "Ρασπούτιν"», αναφέρει χαρακτηριστικά  ενώ εμπλέκει στην υπόθεση και τον Αλέξη Τσίπρα. «Δεν τον ξέρει ο κ. Τσίπρας; Αστειεύεστε; Στο υπουργικό του συμβούλιο είναι! Ο κ. Τσίπρας με τον κ. Παπαγγελόπουλο συζητούσαν και συζητούν στο Μέγαρο Μαξίμου. Μαζί τα σχεδίασαν, μαζί τα εκτέλεσαν. Ας μην κρύβονται λοιπόν!».

Πολιτική
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Πολιτική / Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027, απάντησε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία, ελληνοτουρκικά και Παλαιστίνη, ενώ έστειλε μηνύματα για ακρίβεια, στεγαστικό και τη λειτουργία του κράτους
LIFO NEWSROOM
ΔΕΘ: οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Πολιτική / ΔΕΘ: Οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Παιδεία, υγεία, ενέργεια και χωροταξία είναι οι τέσσερις μεταρρυθμίσεις που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, οι οποίες ξεπερνούν «τους κυβερνητικούς κύκλους», όπως είπε και απαιτούν ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Είναι μπλεγμένοι και κάποιοι καραμανλικοί. Ελπίζω η Βενεζουέλα να ταιριάζει στα γούστα τους.Οχι μόνο η σκευωρία Novartis, αλλά (ξανά, μέχρι να τους εμπεδώσουν και οι σανοφάγοι) και οι λόγοι που χρεωκοπήσαμε το 2010 θα πρέπει να μελετηθούν διεισδυτικά. Με φακό Carl Zeiss Planar 50mm f/0.7 σαν αυτόν που χρησιμοποίησε η NASA για την σκοτεινή όψη της Σελήνης (αλλά και ο Kubrick στο Barry Lyndon--θα αρέσει και στον γνωστό σύντροφο που σωπαίνει στα σχόλια εδώ και έναν μήνα, ελπίζοντας προφανώς σε κάποιο θαύμα).