Απάντηση στον Θεόδωρο Πάγκαλο που σε συνέντευξη του χθες τον αποκάλεσε «νούμερο» για την τακτική του στο θέμα των φαρμάκων, έδωσε σήμερα σε συνέντευξη του στον Real FM ο κ. Κώστας Λουράντος, πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου της Αθήνας. Ο κ. Πάγκαλος είπε για τον κ. Λουράντο ότι «εκβιάζουν τον ελληνικό λαό κάτι τέτοια νούμερα». Ο πρόεδρος των φαρμακοποιών της Αθήνας απάντησε: «Δεν με ενοχλεί που το μεγαλύτερο νούμερο στην Ελλάδα με είπε νούμερο. Θα του κάνω μήνυση. Επειδή θέλει να είναι ανοιχτά και τα 8 φαρμακεία στο χωριό του... Εχει υπεροψία και βλέπει τους άλλους σα μύγες».

 

Στη συνέντευξη του, ο πρώην αντιπρόεδρος είπε κι άλλα ενδιαφέροντα. Χαρακτήρισε τον εαυτό του «συνένοχο» επειδή δεν είπε όλη την αλήθεια για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα, κάτι που έκαναν και το πλήρωσαν όπως είπε, ο Αλέκος Παπαδόπουλος, ο Στέφανος Μάνος και ο αείμνηστος Μιχάλης Παπαγιαννάκης.

 

Ο κ. Πάγκαλος χαρακτήρισε ακόμη πανβάρβαρα τα ελληνικά του Τσίπρα ενώ όταν ο δημοσιογράφος παρατήρησε ότι και ο Γ. Παπανδρέου δεν μιλάει καλά ελληνικά, ο πρώην αντιπρόεδρος του ζήτησε να μην κάνουν κουτσομπολιό. Αναφερόμενος ακόμη στον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «ο ελληνικός λαός ψήφισε καραγκιοζιλίκια».

 

Χαρακτήρισε επίσης «εξαχρειωμένα όντα» όσους φώναζαν «δεν θα σεπληρώσουμε ποτέ Γερμανέ-Γερμανέ» στον αγώνα του Euro Γερμανία-Ελλάδα ενώ σε παρατήρηση του δημοσιογράφου για το ότι αυτό μπορεί να δικαιολογείται επειδή ίσως είναι άνεργος ή περνάει άσχημα οικονομικά ο κ. Πάγκαλος απάντησε: "Δεν ξέρω καθόλου αν περνάει πολύ άσχημα και πάει στη Βαρσοβία ταξιδάκι. Εγώ δεν μπορούσα να πάω ταξίδι στη Βαρσοβία. Δεν έχω λεφτά. Ειλικρινά μιλάω τώρα. Γιατί πρέπει να πάρω και τα τρία παιδιά κτλ. Έχει πάει ταξιδάκι στη Βαρσοβία να δει το ματς. Πώς περνάει άσχημα; Αυτός κάνει στο γήπεδο και σε διεθνές επίπεδο, αυτό που κάνει στην εθνική οικονομία...». Ο πρώην αντιπρόεδρος μίλησε για πολιτική και ηθική εξαχρείωση. «Βγαίνω και φωνάζω και έχω φάει και 4 γκολ».

 

Για τα συσσίτια λόγω της οικονομικής κρίσης ο κ. Πάγκαλος σχολίασε: «Τα συσσίτια υπήρχαν πάντα, εσείς οι δημοσιογράφοι πάτε στα συσσίτια τώρα».

 

Επίσης είπε ότι θεωρεί την παρούσα βουλή ένα ατύχημα. «Είναι αποτέλεσμα ατυχημάτων», λέει χαρακτηριστικά.

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr