Έκκληση βοήθειας για την περίθαλψη άγριων ζώων που «πλημμυρίζουν» την ΑΝΙΜΑ

Έκκληση βοήθειας για την περίθαλψη άγριων ζώων που «πλημμυρίζουν» την ΑΝΙΜΑ Facebook Twitter
Φωτ.: facebook/anima.gr
0

Σε έμπρακτη στήριξη του έργου του καλεί ο Σύλλογος Προστασίας Άγριας Ζωής «ΑΝΙΜΑ», ζητώντας τροφές για την περίθαλψη άγριων ζώων που καταφθάνουν στα κέντρα του.

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οργάνωση ΑΝΙΜΑ γνωστοποιεί πως οι ανάγκες για την περίθαλψη άγριων ζώων είναι ιδιαίτερα αυξημένες τον τελευταίο καιρό, δηλώνοντας πως κάθε μορφή υποστήριξης, είτε μέσω τροφών είτε μέσω οικονομικής ενίσχυσης θα είναι άμεσα αξιοποιήσιμη.

Ολοένα και συχνότερα, άγρια ζώα επισκέπτονται τα αστικά κέντρα, είτε λόγω έλλειψης τροφής είτε λόγω έλλειψης καταφυγίου στο φυσικό τους περιβάλλον και η ΑΝΙΜΑ μας καλεί να γίνουμε συμμέτοχοι στην προστασία και περίθαλψή τους. Στην παρούσα φάση, μεγάλες είναι οι ανάγκες για γάλα, ξηρά τροφή, κονσέρβες και άμμο για γάτες, καθώς και για ειδικές τροφές για σκαντζόχοιρους, κουνέλια και λαγουδάκια.

Η οικονομική ενίσχυση της ΑΝΙΜΑ μπορεί να γίνει στους εξής τραπεζικούς λογαριασμούς με δικαιούχο τον Σύλλογο Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής:

  • Eurobank 0026-0052-21-0101152035,
  • IBAN GR46 0260 0520 0002 101 0115 2035
  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 5037-055201-578,
  • ΙΒΑΝ GR79 0172 0370 0050 3705 5201 578

Περιβάλλον
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

COP30: Έγινε το πρώτο βήμα για το τέλος των ορυκτών καυσίμων, αλλά δεν αρκεί

Περιβάλλον / COP30: Έγινε το πρώτο βήμα για το τέλος των ορυκτών καυσίμων, αλλά δεν αρκεί

«Ο κόσμος έκανε ένα μικρό βήμα προς το τέλος της εποχής των ορυκτών, αλλά όχι αρκετό για να αποτρέψει τις καταστροφικές συνέπειες της κλιματικής αλλαγής», σχολίασε ο διεθνής Τύπος
LIFO NEWSROOM
Η κλιματική κρίση θα ασκήσει μεγάλες πιέσεις στον τομέα της υγείας και της εργασίας το 2050, δείχνει βρετανική μελέτη

Περιβάλλον / Η κλιματική κρίση θα ασκήσει μεγάλες πιέσεις στον τομέα της υγείας και της εργασίας το 2050, δείχνει βρετανική μελέτη

Καύσωνες μακράς διαρκείας, ισχυρές καταιγίδες, ξηρασία, δασικές πυρκαγιές και μεγάλες πιέσεις στα συστήματα υγείας, στην εργασία και στον τουρισμό θα συνθέτουν το κλιματικό τοπίο το 2050.
ΑΛΕΞΙΑ ΣΒΩΛΟΥ
3.000 τόνοι αποτσίγαρα στις παραλίες κάθε χρόνο – Το WWF Ελλάς προειδοποιεί: “Ή τώρα ή ποτέ για καθαρή Ελλάδα”»

Περιβάλλον / 3.000 τόνοι αποτσίγαρα κάθε χρόνο – Το WWF Ελλάς προειδοποιεί: «Ή τώρα ή ποτέ για καθαρή Ελλάδα»

Η περιβαλλοντική οργάνωση προειδοποιεί ότι η Ελλάδα κινδυνεύει να χάσει μια σημαντική ευκαιρία για την ουσιαστική αντιμετώπιση της ρύπανσης από αποτσίγαρα
LIFO NEWSROOM