ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Νεπάλ: Τεράστια χιονοστιβάδα διέκοψε το selfie video ενός μουσικού

Νεπάλ: Τεράστια χιονοστιβάδα διέκοψε το selfie video ενός μουσικού Facebook Twitter
0

Την πτώση μίας τεράστιας χιονοστιβάδας στο Νεπάλ κατέγραψε ένας μουσικός με το κινητό του τηλέφωνο. 

Το συμβάν σημειώθηκε στη λίμνη Kapuche, που δημιουργήθηκε από το λιώσιμο παγετώνα, προχθές, Δευτέρα. Το βίντεο δημοσιεύθηκε στον ασιατικό ιστότοπο ViralPress. 

Όπως φαίνεται στα πλάνα, ο μουσικός είχε τοποθετήσει την κάμερά του σε σταθερό σημείο και ετοιμαζόταν να παίξει κιθάρα, με φόντο τις απόκρινες πλαγιές του βουνού και μπροστά από τη λίμνη. Ωστόσο, μόλις κάθεται για να παίξει, η προσοχή του αποσπάται καθώς ακούγεται θόρυβος καθώς το χιόνι αρχίζει να κατρακυλά από την κορυφή του βουνού. 

Ο μουσικός σηκώνεται και πιάνει το κινητό του για να καταγράψει το φαινόμενο. Στα επόμενα δευτερόλεπτα εστιάζει στις πλαγιές του βουνού, ενώ ακούγονται οι φωνές άλλων επισκεπτών. Ένα κανό απομακρύνεται εσπευσμένα.

Μέσα σε δευτερόλεπτα εκατοντάδες τόνοι χιονιού και πάγου έχουν κατακρημνιστεί στο σημείο όπου βρίσκεται ο άνδρας, ο οποίος αρχίζει να τρέχει για να καλυφθεί πίσω από δέντρα ενώ ο παγωμένος αέρας και το χιόνι έρχονται προς το μέρος του. Ο μουσικός δεν έχει κλείσει το κινητό του και έτσι όλες οι εικόνες καταγράφονται.

 

 

Σύμφωνα με τον ιστότοπο δεν υπήρξαν τραυματίες από το συμβάν.

Με πληροφορίες από Viral Press

Περιβάλλον
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ