Το Ινστιτούτο της Marina Abramović ζήτησε συγγνώμη από τον Jay Z μετά την συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα η γνωστή εικαστικός στην οποία τον κατηγορούσε ότι την χρησιμοποίησε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του μουσικού του βίντεο "Picasso Baby".

 

Σύμφωνα με την Abramović, o Jay Z είχε υποσχεθεί ότι θα δανείσει ένα ακαθόριστο ποσό στην οργάνωση της με αντάλλαγμα την συνεργασία της στο βίντεο που είναι μια διασκευή πάνω στο έργο της The Artist Is Present του 2010.  Το πρόβλημα σύμφωνα με την Abramovic ήταν ότι ο Jay Z δεν πλήρωσε ποτέ και η Abramovic το θεώρησε απαράδεκτο από μέρους του και έμεινε με την πίκρα. Κάτι που είχαμε γράψει εδώ.

 

«Πήρε την δουλειά μου υπό έναν όρο μόνο: θα βοηθούσε το ινστιτούτο μου. Και που δεν έκανε. Μετά με χρησιμοποίησε. Και αυτό δεν ήταν δίκαιο», είπε στο περιοδικό Spike.

 

Μια ανακοίνωση όμως που βγήκε από το Ινστιτούτο της επιβεβαιώνει ότι ο Jay Z έκανε τελικά την δωρεά απλά η Abramović  δεν είχε ιδέα μέχρι την συνέντευξη της στο Spike. Γράφουν:

 

«Ζητάμε συγγνώμη και στους δύο και στην Marina Abramović και στον Shawn 'Jay Z' Carter γι’ αυτό. Και από τότε έχουμε πάρει τα απαραίτητα μέτρα για να λυθεί αυτό το θέμα».

 

Η παραγωγός πάντως του βίντεο Jeanne Greenberg Rohatyn είπε αμέσως μόλις δημιουργήθηκε η παρεξήγηση ότι είχε μια απόδειξη από την δωρεά του Jay Z στο Ινστιτούτο.

 

Αθώος επομένως ο γνωστός ράπερ. 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr