«Σταματήστε να με κοροϊδεύετε»- Η Billie Eilish απαντά σε όσους σχολιάζουν τα μαλλιά της

«Σταματήστε να με κοροϊδεύετε»- Η Billie Eilish απαντά σε όσους σχολιάζουν τα μαλλιά της Facebook Twitter
0

Το πράσινο χρώμα στις ρίζες των μαλλιών της αποτελούν σήμα- κατατεθέν της Billie Eilish, αλλά κάποιοι φαίνεται ότι έχουν ακόμη πρόβλημα με αυτό.

Η 19χρονη σταρ αποφάσισε να απαντήσει σε όσους έχουν κάτι να πουν για τα μαλλιά της, με ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram.

«Άντε γα@@@@@τε. Σταματήστε να με κοροϊδεύετε. Σας ετοιμάζω ένα άλμπουμ. Δεν θα ανεχθώ να συνεχίσετε να κοροϊδεύετε τα μαλλιά μου. Σκάστε!», λέει γελώντας στο βίντεο η Billie Eilish.

Στη συνέχεια, δηλώνει ότι σκοπεύει να αλλάξει τα μαλλιά της, μετά το ντοκιμαντέρ της, με τίτλο «Billie Eilish: The World's a Little Blurry».

«Θα τα αλλάξω όταν βγει το ντοκιμαντέρ. Θα είναι το τέλος μιας εποχής, θα σας δώσω μια νέα εποχή... έχω ανακοινώσεις να κάνω», λέει στην κάμερα και συνεχίζει: «Τέλος πάντων, αφήστε με ήσυχη. Αφήστε με να ζήσω με τα γα@@@@να μαλλιά μου που τα έχω τόσο καιρό. ΟΚ; Βγάλτε τον σκασμό».

 
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM