LIVE!

Κερτ Ράσελ και Γκόλντι Χον είναι 37 χρόνια μαζί και εξηγούν γιατί δεν παντρεύτηκαν ποτέ

Κερτ Ράσελ και Γκόλντι Χον είναι 37 χρόνια μαζί και εξηγούν γιατί δεν παντρεύτηκαν ποτέ Facebook Twitter
0

Η σχέση του Κερτ Ράσελ με τη Γκόλντι Χον μετρά 37 χρόνια από τότε που γύριζαν μαζί την ταινία «Swing Shift», το 1983, αλλά επιμένουν πως δεν υπάρχει «μεγάλο μυστικό επιτυχίας» πίσω από την αγάπη τους. 

«Πρέπει απλώς να θέλεις να είσαι μαζί με τον άλλο», λέει η 75χρονη ηθοποιός. «Δε νομίζω πως υπάρχει άλλος τρόπος», προσθέτει. 

Αν και μαζί τόσα χρόνια, η Γκόλντι Χον με τον 69χρονο σύντροφό της, έχουν υπάρξει ιδιαιτέρως επιλεκτικοί σχετικά με τις κοινές ταινίες τους, έχοντας συμπρωταγωνιστήσει ξανά στο «Overboard» του 1987 πριν το cameo της ηθοποιού στο «The Christmas Chronicles» του 2018. Τώρα θα εμφανιστούν ξανά μαζί στο σίκουελ της συγκεκριμένης ταινίας του Netflix. 


Σχετικά με την πρώτη γνωριμία τους στο πλατό του «Swing Shift», ο Κερτ Ράσελ θυμάται να είναι «εντυπωσιασμένος με την Γκόλντι οπτικά...». «Και μετά γνωρίζεις κάποιον καλύτερα και ξεκινάς να διαπιστώνεις ότι μοιράζεσαι πολλά κοινά. Και το πράγμα πάει εκεί που πάει», λέει. 

Αν και δεν παντρεύτηκαν ποτέ, οι δυο ηθοποιοί δημιούργησαν μια πολύ δεμένη οικογένεια μαζί, μεγαλώνοντας τον 34χρονο γιο τους, επίσης ηθοποιό Γουάιατ Ράσελ, αλλά και τα παιδιά τους από προηγούμενους γάμους: τον γιο του Ράσελ, Μπόστον και τα παιδιά της Χον, την 41χρονη Κέιτ Χάντσον και τον 44χρονο Όλιβερ, που αποκαλούν «Pa» τον Κερτ Ράσελ. 


«Για ανθρώπους σαν εμάς, το πιστοποιητικό γάμους δεν επρόκειτο να δημιουργήσει τίποτα που δεν είχαμε ούτως ή άλλως», εξηγεί ο Κερτ Ράσελ. 

«Τα παιδιά μας παντρεύτηκαν. Θέλω να πως δεν είναι ότι δεν παντρεύτηκαν. Ο Όλιβερ είναι σε ένα πολύ ευτυχισμένο γάμο, το ίδιο και ο Γουάιατ. Η Κέιτ παντρεύτηκε μια φορά και δεν λειτούργησε, αλλά είναι μαζί με αυτόν τον καταπληκτικό άνθρωπο και δεν ξέρω αν θα παντρευτεί ξανά. Το θέμα είναι πως όλοι δοκιμάσαμε τον γάμο και μερικές φορές απλώς δεν λειτουργεί», προσθέτει η Γκόλντι Χον. 

Κάτι με το οποίο δεν έχουν κανένα πρόβλημα. «Είναι εντάξει. Δεν έχει να κάνει με τον γάμο. Έχει να κάνει με τα άτομα και τη σχέση και την θέληση να μείνουν μαζί», λέει η 75χρονη ηθοποιός. «Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό επειδή αν θέλεις, μπορείς να το έχεις. Πρέπει να εγκαταλείψεις πράγματα αλλά η χαρά και ο ενθουσιασμό του να είσαι μαζί και να ακουμπάς τα δάχτυλα κάποιου μες στη νύχτα είναι ένα πανέμορφο συναίσθημα», προσθέτει. 


Με πληροφορίες από People

Πολιτισμός
0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΩΡΑΙΑ ΕΛΕΝΗ ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ

Πολιτισμός / Πώς ήταν πραγματικά η Ωραία Ελένη: Οταν ο καθηγητής Λιαντίνης εξηγούσε τι έλεγε ο Όμηρος

Το ερώτημα ήρθε στην επιφάνεια μετά την επίθεση του Έλον Μασκ στον Κρίστοφερ Νόλαν για το καστ της πολυαναμενόμενης ταινίας του, «Οδύσσεια», που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι στις κινηματογραφικές αίθουσες
THE LIFO TEAM
ΜΑΡΑΙΑ ΚΑΡΕΙ ΜΙΛΑΝΟ LIP SYNC

Πολιτισμός / Ηταν lip sync η εμφάνιση της Μαράια Κάρεϊ στους Ολυμπιακούς; - Τι απαντούν οι διοργανωτές 

Τα βλέμματα τράβηξε και ο τηλευποβολέας, που έδειχνε φωνητικά τους ιταλικούς στίχους για να βοηθήσει την Κάρεϊ στην προφορά, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το Voh lah reh στη θέση του Volare
THE LIFO TEAM
Ένα αριστούργημα του Μαγκρίτ σε δημοπρασία

Πολιτισμός / Ένα αριστούργημα του Μαγκρίτ εμφανίζεται ξανά μετά από 25 χρόνια

Περιστέρια και φυλλώματα δημιουργούν την ψευδαίσθηση μιας υβριδικής μορφής τη στιγμή της μεταμόρφωσης, σε ένα έργο που αποτελεί συναρπαστικό δείγμα της διαρκούς γοητείας του Ρενέ Μαγκρίτ.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ