ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ο πρίγκιπας Χάρι είχε γενέθλια, η βασιλική οικογένεια ευχήθηκε αλλά ο τρόπος ενόχλησε τους φανς

Ο πρίγκιπας Χάρι είχε γενέθλια, η βασιλική οικογένεια ευχήθηκε αλλά ο τρόπος ενόχλησε τους φανς Facebook Twitter
0

Μέσω social media ευχήθηκε η βασιλική οικογένεια στον πρίγκιπα Χάρι που είχε γενέθλια, με τις φωτογραφίες ωστόσο που επέλεξε να προκαλούν εκ νέου μια μικρή διαμάχη.

Η πρώτη που ευχήθηκε στον Χάρι, ο οποίος έγινε 36 ετών, ήταν η γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ, που έγραψε στο Twitter: «Πολύ χαρούμενα γενέθλια!», συνοδεύοντας το μήνυμα με μια ανέκδοτη φωτογραφία τους να γελούν παρέα κατά τη δεξίωση των Queen's Young Leaders στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ το 2017.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

🎂 🎈 Wishing The Duke of Sussex a very happy birthday! . 📸 The Queen and The Duke during a Queen’s Young Leaders reception at Buckingham Palace in 2017.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Family (@theroyalfamily) στις


Ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα ευχήθηκαν στο Χάρι «Χαρούμενα γενέθλια» μέσω του λογαριασμού τους Clarence House, δημοσιεύοντας επίσης μερικές φωτογραφίες, ανάμεσά τους μια με πατέρα και γιο να γελούν κατά τη διάρκεια των πρώτων αγώνων Invictus στο Λονδίνο το 2014.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Wishing a very happy birthday to The Duke of Sussex today! 🎂 📸 PA

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Clarence House (@clarencehouse) στις

«Ευχόμαστε χαρούμενα γενέθλια στον πρίγκιπα Χάρι!», έγραψαν από την πλευρά τους ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την σύζυγό του, Κέιτ Μίντλετον, που συνόδευσαν τις ευχές τους με μια φωτογραφία, η οποία δείχνει τους δυο αδερφούς και την Κέιτ να τρέχουν κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης για την υποστήριξη της εκστρατείας ψυχικής υγείας τους «Heads Together» στο Λονδίνο το 2017. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Wishing a very happy birthday to Prince Harry today! 🎂🎈

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) στις

Το γεγονός, ωστόσο, πως σε καμία ανάρτηση της βασιλικής οικογένειας δεν αναφέρθηκε η Μέγκαν Μαρκλ, ούτε  βρισκόταν σε κάποια από τις φωτογραφίες, δεν πέρασε απαρατήρητο από τους φανς που κατηγόρησαν ειδικά τους Ουίλιαμ και Κέιτ πως προσπάθησαν να παραγκωνίσουν σκόπιμα ξανά την σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι, βάζοντας μια εικόνα μόνο με τους τρεις τους. 

Ο πρίγκιπας Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ και τον μικρό γιο τους, Άρτσι, ζουν εδώ και καιρό στο καινούργιο τους σπίτι στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια. Το ζευγάρι μετακόμισε εκεί πριν ξεσπάσει η πανδημία τον Μάρτιο μετά από μια ταραχώδη χρονιά κατά την οποία ανακοίνωσαν ότι αποχωρούν από τα καθήκοντά τους ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM