Ο Σον Πεν επιβεβαίωσε τον γάμο του με την 28χρονη Λέιλα - Μέσω Zoom παρουσία των παιδιών του

Ο Σον Πεν επιβεβαίωσε τον γάμο του με την 28χρονη Λέιλα - Μέσω Zoom παρουσία των παιδιών του Facebook Twitter
0

Ο Σον Πεν και η Λέιλα Τζορτζ παντρεύτηκαν εν μέσω καραντίνας, με τον ηθοποιό να επιβεβαιώνει επισήμως τις φήμες περί γάμου τους. 

Ο 60χρονος ηθοποιός επιβεβαίωσε στην εκπομπή Late Night πως παντρεύτηκε την προηγούμενη εβδομάδα με την 28χρονη σύντροφό του, με την οποία βγαίνει από το 2016, παρουσία ελάχιστων καλεσμένων και με τον τελετάρχη να παρίσταται μέσω Zoom. 

«Ήταν Πέμπτη», είπε ο Πεν στον Σεθ Μάιερς, δείχνοντας την βέρα του. «Κάναμε έναν Covid γάμο. Με αυτό εννοώ πως υπήρχε ένας κρατικός επίτροπος μέσω Zoom και ήμασταν στο σπίτι, μαζί με τα δυο παιδιά μου και τον αδερφό της. Και το κάναμε έτσι», πρόσθεσε. 

 

Ο Σον Πεν έχει δυο παιδιά- μια 29χρονη κόρη, την Ντίλαν Φράνσις και έναν 26χρονο γιο, τον Χόπερ Τζακ, με την πρώην σύζυγό του, Ρόμπιν Ράιτ. 

Η Λέιλα Τζορτζ είναι κόρη των ηθοποιών Βίνσεντ Ντ' Ονόφριο και Γκρέτα Σκάκι. Παρόλο που είναι το μοναδικό παιδί του πρώην ζευγαριού, έχει άλλα τρία αδέρφια: τον 22χρονο Ματέο από την πλευρά της μητέρας της και τους Ελάιας και Λούκα, 20 και 12 ετών αντίστοιχα, από την πλευρά του πατέρα της. 

Όταν ο παρουσιαστής αστειεύτηκε πως ένας τόσο μικρός γάμος ακούγεται μακράν πιο χαλαρός από εκείνον που είχε κάνει το 2013, ο Σον Πεν συμφώνησε. «Ας πούμε πως υπάρχουν κοινωνικά απελευθερωτικοί παράγοντες εν μέσω πανδημίας», σχολίασε ο ηθοποιός. 

Ο Σον Πεν επιβεβαίωσε τον γάμο του με την 28χρονη Λέιλα - Μέσω Zoom παρουσία των παιδιών του Facebook Twitter
Ο Σον Πεν επιβεβαίωσε τον γάμο του με την 28χρονη Λέιλα - Μέσω Zoom παρουσία των παιδιών του Facebook Twitter

Οι φήμες περί γάμου άρχισαν να κυκλοφορούν το σαββατοκύριακο όταν εμφανίστηκαν να φορούν βέρες. Φίλοι τους ξεκίνησαν αργότερα να τους δίνουν συγχαρητήρια στο Instagram πριν τελικά ο Σον Πεν επιβεβαιώσει την είδηση. 

Ο Σον Πεν με την Λέιλα Τζορτζ εντοπίστηκαν μαζί τον Απρίλιο σε ένα drive-thru σημείο ελέγχου για κορωνοϊό, ενώ τον Μάρτιο είχαν κάνει μια σπάνια κοινή εμφάνιση σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση που είχε διοργανώσει η ηθοποιός για τις καταστροφικές πυρκαγιές της Αυστραλίας. «Είναι το πιο σημαντικό [να έχω την στήριξή του]. Δεν θα ήμουν εδώ σήμερα να χαμογελάω αν δεν υπήρχε ο Σον», είχε δηλώσει τότε η ίδια. 


Ο Σον Πεν χώρισε με την Σαρλίζ Θερόν τον Ιούνιο του 2015. Προηγουμένως ήταν παντρεμένος με την Ρόμπιν Ράιτ από το 1996 μέχρι το 2010 και την Μαντόνα από 1985 μέχρι το 1989.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM