Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ αρραβωνιάστηκε: «Ο πιο τυχερός άντρας στον κόσμο» - Με φόρεμα της Βικτόρια η Νίκολα Πελτζ

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ αρραβωνιάστηκε: «Ο πιο τυχερός άντρας στον κόσμο» - Με φόρεμα της Βικτόρια η Νίκολα Πελτζ Facebook Twitter
0

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη του, Νίκολα Πελτζ, και το ανακοίνωσε μέσω Instagram, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφόρησαν.

«Πριν από δυο εβδομάδες ζήτησα από την αδελφή ψυχή μου να με παντρευτεί και είπε ναι», έγραψε ο 21χρονος στο μήνυμά του, δημοσιεύοντας μαζί μια ρομαντική φωτογραφία τους από τον αρραβώνα, στην οποία φαινόταν επίσης το πανάκριβο μονόπετρο δαχτυλίδι της 25χρονης αγαπημένης του, ενώ το φόρεμα ήταν από την συλλογή της Βικτόρια. 

«Είμαι ο πιο τυχερός άντρας στον κόσμο», σημείωσε ο μεγαλύτερος γιος των Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ. «Υπόσχομαι να γίνω ο καλύτερος σύζυγος και μπαμπάς κάποια μέρα. Σε αγαπώ μωρό μου». 

Στον ίδιο τόνο, και το μήνυμα της Νίκολα Πελτζ, η οποία ευχαρίστησε επίσης την 8χρονη Χάρπερ που τράβηξε την φωτογραφία. «Με έκανες το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο. Ανυπομονώ να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου στο πλευρό σου. Η αγάπη σου είναι το πιο πολύτιμο δώρο. Σε αγαπώ τόσο πολύ μωρό μου». 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Two weeks ago I asked my soulmate to marry me and she said yes xx I am the luckiest man in the world. I promise to be the best husband and the best daddy one day ❤️ I love you baby xx

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 🇬🇧 (@brooklynbeckham) στις


Την χαρά της για τον αρραβώνα δεν έκρυψε και η Βικτόρια Μπέκαμ, που αναδημοσιεύοντας την φωτογραφία τους, έγραψε στο Instagram: «Τα πιο συναρπαστικά νέα! Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι που παντρεύονται ο Μπρούκλιν με την Νίκολα. Σας ευχόμαστε αγάπη και μια ζωή γεμάτη ευτυχία. Σας αγαπάμε και τους δυο τόσο πολύ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

The MOST exciting news!! We could not be happier that @brooklynbeckham and @nicolaannepeltz are getting married! Wishing you so much love and a lifetime of happiness 🙏🏻We all love you both so much x @davidbeckham @romeobeckham @cruzbeckham #HarperSeven 💕

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις


Η σχέση τους έγινε γνωστή τον Ιανουάριο του 2020 όταν ο Μπρούκλιν ευχήθηκε στη Νίκολα για τα 25α γενέθλιά της μέσω Instagram. «Χρόνια πολλά μωρό μου. Έχεις τόσο καταπληκτική καρδιά», έγραψε ο νεαρός σταρ, συνοδεύοντας το μήνυμα με μια σέλφι τους στο καθρέφτη του μπάνιου, φορώντας μόνο πετσέτες. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Happy birthday babe xx 🎂😘 you have such an amazing heart xx

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 🇬🇧 (@brooklynbeckham) στις


Έκτοτε έχει εμφανιστεί σε διάφορες αναρτήσεις της Νίκολα στο δικό της προφίλ. «Βγαίνω με τον καλύτερό μου φίλο και αυτό με κάνει τόσο ευτυχισμένη», είχε γράψει τον Απρίλιο, στη λεζάντα μιας φωτογραφίας όπου την φιλά ο Μπρούκλιν στο μάγουλο, ενώ τον Μάρτιο είχε δημοσιεύσει μια ακόμη κοινή τους φωτογραφία, σχολιάζοντας απλώς: «αδελφή ψυχή».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

i’m dating my best friend and that makes me so happy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη nicola (@nicolaannepeltz) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

My other half ❤️ I love you

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 🇬🇧 (@brooklynbeckham) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Stay home everyone ❤️❤️ love you

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 🇬🇧 (@brooklynbeckham) στις


Πριν την σχέση του με τον Πελτζ, ο νεαρός Μπέκαμ έβγαινε με το μοντέλο Χάνα Κρος από το 2018 μέχρι που χώρισαν τον Σεπτέμβριο του 2019. Επίσης είχε σχέση με διαλείμματα με την ηθοποιό Κλοέ Γκρέις Μόριτζ από το 2014 μέχρι το 2018.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM