Η Μαντόνα με πατερίτσα - Φωτογραφήθηκε γυμνή και χωρίς μακιγιάζ

Η Μαντόνα με πατερίτσα - Φωτογραφήθηκε γυμνή και χωρίς μακιγιάζ Facebook Twitter
0

Η Μαντόνα φωτογραφήθηκε τόπλες, χωρίς μακιγιάζ και με μια πατερίτσα στο μπάνιο του σπιτιού της.

Η 61χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε στο Instagram μια σέλφι, όπου ποζάρει χωρίς να φορά μπλούζα, παρά μόνο ένα μαύρο εσώρουχο και ασορτί καπέλο, ενώ στηρίζεται σε μια πατερίτσα, κρύβοντας με τα χέρια το γυμνό στήθος της. 

«Όλοι έχουν μια πατερίτσα...», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας. 

Οι followers της κατέκλυσαν την φωτογραφία με μηνύματα συμπαράστασης, με τους περισσότερους να δηλώνουν τον θαυμασμό τους για το σώμα της. 

«Ουάου, έχει καλύτερο σώμα από τις περισσότερες γυναίκες...Μαντόνα δείχνεις φανταστική», «Δείχνεις τόσο ελεύθερη και φρέσκια. Το λατρεύω!», ήταν μερικά από τα σχόλια. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Everyone has a Crutch................ 🛠

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna) στις

Η Μαντόνα χρησιμοποιεί εδώ και καιρό πατερίτσες λόγω του τραυματισμού που υπέστη στα πόδια, μετά από μια πτώση επί σκηνής τον περασμένο Μάρτιο.

Τότε είχε πει τότε στους φανς της πως «μια καρέκλα τραβήχτηκε κατά λάθος με αποτέλεσμα να προσγειωθώ στο πάτωμα, χτυπώντας στην "ουρίτσα"», χαρακτηρίζοντας τον εαυτό της «μια σπασμένη κούκλα που την συγκρατούν ταινίες και κόλλα», ανακοινώνοντας πως σκοπεύει να κάνει διάλειμμα.

Ωστόσο η ανάρρωση υπήρξε ένας μακρύς και δύσκολος δρόμος και τον Μάιο η Μαντόνα αποκάλυψε πως υποβάλλεται σε θεραπείες με βλαστοκύτταρα για τους τραυματισμούς της.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM