Η Mia Khalifa κατήγγειλε την ιστοσελίδα XVideos και τους BBros ότι προωθούν σκόπιμα τα βίντεό της για να την πιέσουν να «σωπάσει».

 

«Το αναρτώ εδώ επειδή ξέρω ότι διαβάζουν τα social μου, δεν θα ήθελα να το χάσουν σε ένα story», είπε η Khalifa αναπαράγοντας ένα καταγγελτικό μήνυμα: «Τα Xvideos ανάρτησαν πληθώρα βίντεο με τα οποία σατιρίζουν το κίνημα Black lives mater καθώς και τα πορνογραφικά βίντεο της Mia Khalifa, παρότι έχει προβεί σε πολλές δηλώσεις, ζητώντας να αφαιρεθούν εντελώς από όλες τις πλατφόρμες ερωτικού περιεχομένου. Γ*** τα xvideos και το pornhub»

 

«Αναρωτιέμαι αν αυτό συνέβη επειδή τα Χ*ideos ανήκουν στους BBros. Βλέπετε τι εννοώ όταν λέω ότι προσπαθούν στρατηγικά, σκόπιμα να με σύρουν όσο περισσότερο παίρνω αποστάσεις», πρόσθεσε η Khalifa.

 

«Όσο πιο πολύ φωνάζω, τόσο περισσότερο θα με προωθούν (σ.σ τα βίντεο που ζητά να κατέβουν), απλά για να προσπαθήσουν να με κάνουν να σωπάσω. Αλλά οι άνθρωποι αρχίζουν και καταλαβαίνουν στις πρακτικές αυτών των επιχειρήσεων και δεν είναι χαρούμενοι.» 

 

View this post on Instagram

Posting this on feed because I know they watch my socials, I didn’t want them to miss it in my story 😘✨🧚🏼

A post shared by Mia K. (@miakhalifa) on

 

 

 

 

 

Στα τέλη Ιουνίου, η Mia Khalifa δήλωσε ανοικτά πως μετανιώνει που κάποτε υπήρξε μια από τις δημοφιλέστερες σταρ του Pornhub. Η 27χρονη πρώην πορνοστάρ έκανε μόλις 11 ταινίες σε διάστημα τριών μηνών το 2014, οι οποίες σήμερα δηλώνει πως «θα την στοιχειώνουν μέχρι να πεθάνει», χαρακτηρίζοντας ταυτόχρονα «τοξική» την συγκεκριμένη βιομηχανία.

 

Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι μαζεύουν υπογραφές στο change.org, ζητώντας «Δικαιοσύνη για την Mia Khalifa»: να αφαιρεθούν τα φιλμ από τις διάφορες ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου και να δοθούν τα domains με το όνομά της. Αν και έχει αποσυρθεί εδώ και έξι χρόνια, ως τώρα δεν έχει καταφέρει να εξαφανίσει τα συγκεκριμένα, ελάχιστα φιλμ από τους πορνογραφικούς ιστότοπους.