Mia Khalifa: Μαζεύουν υπογραφές για να «κατέβουν» τα βίντεό της από πορνογραφικές ιστοσελίδες

Mia Khalifa: Μαζεύουν υπογραφές για να «κατέβουν» τα βίντεό της από πορνογραφικές ιστοσελίδες Facebook Twitter
0

Την περασμένη εβδομάδα, η Mia Khalifa μίλησε για τις ταινίες πορνό που γύρισε και «θα την στοιχειώνουν μέχρι να πεθάνει» προκαλώντας ένα διεθνές κύμα συμπαράστασης στο Διαδίκτυο. 

Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι μαζεύουν τώρα υπογραφές στο change.org, ζητώντας «Δικαιοσύνη για την Mia Khalifa»: να αφαιρεθούν τα φιλμ από τις διάφορες ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου και να δοθούν στην 27χρονη τα domains με το όνομά της. 

Αν και γύρισε μόλις 11 ταινίες σε διάστημα τριών μηνών το 2014, η Khalifa είπε την περασμένη εβδομάδα πως ακόμα προσπαθεί να διαχειριστεί τις σκληρές συνέπειες, και προειδοποίησε τις γυναίκες που σκέφτονται να ασχοληθούν με την «τοξική» βιομηχανία. Αν και έχει αποσυρθεί εδώ και έξι χρόνια, ως τώρα δεν έχει καταφέρει να εξαφανίσει τα συγκεκριμένα, ελάχιστα φιλμ από τους πορνογραφικούς ιστότοπους. 

Η Khalifa ευχαρίστησε τους ανθρώπους που την στηρίζουν, λέγοντας πως είναι όλοι προσκεκλημένοι στο πάρτι γενεθλίων της: «Κοιμάται ποτέ η γενιά Ζ; [...] Σας ευχαριστώ όλους, που υπογράψατε, είστε προσκεκλημένοι στο πάρτι μου. Δεν είναι συλλογή υπογραφών είναι λίστα προσκεκλημένων», έγραψε στο Twitter η Khalifa όταν η πρωτοβουλία είχε μαζέψει 500 υπογραφές. 

Τώρα οι υπογραφές έχουν ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο. 

Mia Khalifa: Μαζεύουν υπογραφές για να «κατέβουν» τα βίντεό της από πορνογραφικές ιστοσελίδες Facebook Twitter

Όπως αναφέρεται στο κάλεσμα για αλληλεγγύη, η 27χρονη πρώην πορνοστάρ και ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα ονόματα, «έλαβε 12 χιλιάδες δολάρια από τα εκατομμύρια που έβγαλαν το Pornhub και οι BangBros από τα βίντεό της. Το διαβόητο βίντεο με την χιτζάμπ είχε σαν αποτέλεσμα να δεχτεί απειλές για την ζωή της από το Ισλαμικό Κράτος και τώρα στοχοποιούν την Mia για το βίντεο που έκανε το 2014. 

»Η Mia κάνει ψυχοθεραπεία σε σταθερή βάση για το τραύμα, την συναισθηματική πίεση και τις συνέπειες του bullying. Εκείνη και η ομάδα της έχουν κάνει αναρίθμητες προσφορές στους κατόχους του domain με το όνομά της και του πορνογραφικού υλικού χωρίς αποτέλεσμα. 

»Οι μεγάλες εταιρείες δεν δίνουν στην Mia Khalifa μία δίκαιη ευκαιρία για να απαιτήσει το περιεχόμενο δικαστικά, εξαιτίας του οικονομικού οφέλους. Απαιτούμε να τις επιστραφούν τα domain names, να αφαιρεθούν τα βίντεο χωρίς να οδηγηθεί η Khalifa σε οικονομική καταστροφή. Η Mia έχει δηλώσει πως μετάνιωσε για τις αποφάσεις της στην βιομηχανία του πορνό πολλές φορές», καταλήγει η ομάδα πίσω από την πρωτοβουλία, καλώντας όλους να υπογράψουν εδώ

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι θα δούμε στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας που γίνεται 30 ετών

Πολιτισμός / Το 30ό Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας αναδεικνύει τις απίστευτες δυνατότητες του ανθρώπινου σώματος

Ένα φεστιβάλ ανήσυχο, νεανικό και ώριμο που μεταμορφώνει την Καλαμάτα, προτείνει αναγνωρισμένους και νέους δημιουργούς του σύγχρονου χορού και στηρίζει την ελεύθερη έκφραση.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Φανταστικοί φίλοι, Φρόιντ και αθηναϊκές ερωτικές αναζητήσεις από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φανταστικοί φίλοι, Φρόιντ και αθηναϊκές ερωτικές αναζητήσεις από αύριο στους κινηματογράφους

Το «IF» του Τζον Κραζίνσκι, το «Freud’s Last Session» με τον Άντονι Χόπκινς και το «Medium» της Χριστίνας Ιωακειμίδη ξεχωρίζουν από τις νέες κυκλοφορίες αυτής της Πέμπτης.
NEWSROOM
Φεστιβάλ Καννών: Η Κέιτ Μπλάνσετ εμφανίστηκε με φόρεμα που είχε τα χρώματα της σημαίας της Παλαιστίνης

Πολιτισμός / Φεστιβάλ Καννών: Η Κέιτ Μπλάνσετ εμφανίστηκε με φόρεμα που είχε τα χρώματα της σημαίας της Παλαιστίνης

Το σύνολό της ήταν μαύρο στο μπροστινό μέρος και λευκό πίσω, ενώ η ουρά του κατέληγε σε μια πράσινη απόχρωση, που σε συνδυασμό με το κόκκινο χαλί, παρέπεμπε στη σημαία
NEWSROOM
Η πλουσιότερη Αυστραλή και τα υπόλοιπα αμφιλεγόμενα πορτρέτα του Βίνσεντ Ναματζίρα

Πολιτισμός / Η πλουσιότερη γυναίκα της Αυστραλίας και τα άλλα «κακόγουστα» πορτρέτα του Βίνσεντ Ναματζίρα

Οι αμφιλεγόμενες προσωπογραφίες των ανθρώπων που διαμόρφωσαν την Αυστραλία και τον κόσμο - «Η δουλειά μου θέλει να κάνει το κοινό να σκεφτεί την επιρροή και τα προνόμια κάποιων ανθρώπων»
NEWSROOM