Ηθοποιός του «Twilight» βρέθηκε νεκρός, μαζί με τη σύντροφό του

Ηθοποιός του «Twilight» βρέθηκε νεκρός, μαζί με τη σύντροφό του Facebook Twitter
Πηγή φωτό Instagram
0

Ο ηθοποιός Γκρέγκορι Τάιρι Μπόις, που είχε εμφανιστεί στο «Twilight» βρέθηκε νεκρός, μαζί με τη σύντροφό του.

Ο Μπόις, που ήταν 30 ετών και η σύντροφός του, Νάταλι Αντεπόγιου, βρέθηκαν νεκροί, σε διαμέρισμα στο Λας Βέγκας, στις 13 Μαΐου. Στο σπίτι βρέθηκε μια άγνωστη λευκή ουσία, σύμφωνα με το TMZ. Η αιτία θανάτου δεν έχει ανακοινωθεί από τον ιατροδικαστή.

Ο ηθοποιός ήταν πιο γνωστός για την εμφάνισή του στο «Twilight», την πρώτη ταινία της σειράς, το 2008. Είχε υποδυθεί τον Τάιλερ Κρόλεϊ, έναν συμμαθητή της Μπέλα Σουάν, που υποδύονταν η πρωταγωνίστρια Κρίστεν Στιούαρτ. Στην ταινία, παραλίγο να τη χτυπήσει με το αυτοκίνητό του, αλλά την έσωσε ο Έντουαρντ Κάλεν (ο χαρακτήρας που υποδύονταν ο Ρόμπερτ Πάτινσον).

Ο Γκρέγκορι Τάιρι Μπόις ήταν πατέρας δύο κοριτσιών, σύμφωνα με τον λογαριασμό του στο Instagram. «Ήταν το φως των ζωών μας και είμαστε βαθιά θλιμμένοι για τον θάνατό του. Ήταν πατέρας, γιος, εγγονός, αδελφός, θείος και φίλος», ανέφερε η οικογένειά του σε δήλωση στο ΤΜΖ. «Ήταν καλός άνθρωπος, με μεγάλο σεβασμό και υπεύθυνος. Πάντα έβαζε τους άλλους πρώτα», ανέφερε ακόμη η οικογένεια, ζητώντας από τα ΜΜΕ να σεβαστούν την ιδιωτικότητα καθώς θρηνούν. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Victoria’s Secret Fashion Show 2025: Ο λόγος που η Κένταλ Τζένερ δεν περπάτησε στο φετινό σόου

Πολιτισμός / Victoria’s Secret Fashion Show 2025: Ο λόγος που η Κένταλ Τζένερ δεν περπάτησε στο φετινό σόου

Το θρυλικό σόου επέστρεψε στη Νέα Υόρκη, σηματοδοτώντας τη δεύτερη χρονιά του μεγάλου comeback του μετά την εξαετή παύση και την επανεκκίνηση του 2024, με μία ηχηρή ωστόσο απουσία
LIFO NEWSROOM
Baby Reindeer: Ο Μάκης Παπαδημητρίου σκηνοθετεί την επιτυχία του Netflix στο Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης

Πολιτισμός / Baby Reindeer: Ο Μάκης Παπαδημητρίου σκηνοθετεί την επιτυχία του Netflix στο Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης

Το «Baby Reindeer» είναι μια δραματική μαύρη κωμωδία, βασισμένη στην αληθινή ιστορία του Βρετανού κωμικού Ρίτσαρντ Γκαντ, ο οποίος υπήρξε θύμα εμμονικής παρακολούθησης από μια γυναίκα
LIFO NEWSROOM
Στο μυαλό του Τζον Λε Καρέ

Πολιτισμός / Ένα βότσαλο με την ένδειξη «to fix» και άλλες 1200 κούτες είναι το αρχείο του Τζον Λε Καρέ

Μια νέα έκθεση ανοίγει το δαιδαλώδες αρχείο του πιο διάσημου συγγραφέα κατασκοπείας, φωτίζοντας τη συναρπαστική, συχνά ιδιόμορφη δημιουργική διαδικασία που έκρυβαν τα μυθιστορήματά του.
LIFO NEWSROOM
«Φάρμα»: Τα ζώα «ζωντανεύουν» μέσα από τη Νεοελληνική Γλυπτική στην Εθνική Γλυπτοθήκη

Πολιτισμός / «Φάρμα»: Τα ζώα της συλλογής της Εθνικής Γλυπτοθήκης αποκτούν μόνιμη έκθεση

Ένα πιο σπάνιο, αλλά πολύ ενδιαφέρον θέμα της Γλυπτικής, όχι μόνο μέσα από την ιδιαίτερη προσέγγιση, αλλά και μέσα από το ύφος του κάθε καλλιτέχνη, άλλοτε έντονα ρεαλιστικό και άλλοτε λιτό και αφαιρετικό, από τη δεκαετία του 1940 έως και τη δεκαετία του 1970.
ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΥΡΚΑΚΟΥ