Ο Μπράιαν Όστιν Γκριν αποκάλυψε πως μετά από δέκα χρόνια γάμου με την Μέγκαν Φοξ, ο γάμος τους έλαβε τέλος.

 

Στο podcast του, ο σταρ της σειράς "Beverly Hills, 90210" είπε ότι αυτός και η Φοξ αποφάσισαν να συνεχίσουν σε ξεχωριστούς δρόμους μετά το γάμο τους το 2010 και τα τρία παιδιά που απέκτησαν μαζί.


Ο Γκριν είπε ότι η Μέγκαν Φοξ ήταν αυτή που του είπε πέρυσι για πρώτη φορά ότι ένιωθε ότι θα ήθελε να περάσουν χρόνο μακριά ο ένας από τον άλλο, αφού επέστρεψε σπίτι μετά από αρκετές εβδομάδες γυρισμάτων στο εξωτερικό.


«Συνειδητοποίησα όσο ήμουν μόνη, μακριά, ότι νιώθω περισσότερο ο εαυτός μου και μου άρεσε καλύτερα αυτή η εμπειρία. Και νομίζω ότι είναι κάτι που ίσως αξίζει να δοκιμάσω για μένα», φέρεται να του είπε η Φοξ, ενώ ο Γκριν δηλώνει ότι αυτή η διαπίστωση τον αναστάτωσε αρχικά, αλλά συνειδητοποίησε πως δεν θα μπορούσε να την εμποδίσει.

 

 

Η αποκάλυψη του χωρισμού έρχεται ενώ πρόσφατα παπαράτσι εντόπισαν την ηθοποιό με τον μουσικό Machine Gun Kelly. Ωστόσο ο Γκριν είπε πως ο μουσικός δείχνει να είναι «καλός τύπος», προσθέτοντας ότι είναι απλώς φίλοι για την ώρα. Ζήτησε επίσης να μην στοχοποιηθεί η πρώην πλέον σύζυγός του.

 


«Θα την αγαπώ πάντα και θα με αγαπάει πάντα», είπε ο ηθοποιός. «Ποιος ξέρει αν αυτό είναι το τέλος του ταξιδιού. Έχουμε πολλή ζωή μπροστά μας», πρόσθεσε αφήνοντας μια ελπίδα επανασύνδεσης. Ο Γκριν είπε ότι αυτός και η Φοξ θα διατηρήσουν φιλικές σχέσεις και πως θα «εξακολουθούν να κάνουν οικογενειακές διακοπές μαζί για τα παιδιά». Ωστόσο, ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι η προσαρμογή στο νέο μοντέλο είναι «μια μεγάλη αλλαγή και για τους δυο μας».

 

Η Μέγκαν Φοξ δεν έχει προβεί σε σχόλιο για τον χωρισμό της από τον ηθοποιό ενώ για κάποιους η επιβεβαίωση του διαζυγίου δεν αποτελεί  έκπληξη καθώς και οι δύο έχουν φωτογραφηθεί συχνά χωρίς βέρες το τελευταίο διάστημα.