Ο 89χρονος Έκλεστοουν θα γίνει ξανά πατέρας- Το πρώην αφεντικό της F1 περιμένει τον πρώτο γιο

Ο 89χρονος Έκλεστοουν θα γίνει ξανά πατέρας- Το πρώην αφεντικό της F1 περιμένει τον πρώτο γιο Facebook Twitter
Ο Έκλεστοουν με τη σύζυγό του περιμένουν το πρώτο τους παιδί (Πηγή φωτό EPA)
1

Ο Μπέρνι Έκλεστοουν, το πρώην αφεντικό της Formula 1, θα γίνει πατέρας για τέταρτη φορά, στα 89 του χρόνια.

Ο Έκλεστοουν, που είναι ήδη προπάππους, περιμένει την «άφιξη» του πρώτου του γιου, καθώς η 44χρονη σύζυγός του Φαμπιάνα Φλόσι είναι έγκυος, σύμφωνα με την ελβετική εφημερίδα Blick.

«Ναι, αναμένεται να γεννηθεί το καλοκαίρι», είπε στην εφημερίδα ο δισεκατομμυριούχος, που έχει απομονωθεί στη φάρμα του κοντά στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας λόγω κορωνοϊού. «Ελπίζω ότι θα μάθει να παίζει τάβλι σύντομα», πρόσθεσε. «Όπως όλοι οι γονείς, έχουμε μόνο μια ευχή: να γεννηθεί υγιής. Ελπίζουμε ότι ποτέ δεν θα εκφράσει πρόθεση να κάνει κάτι σχετικό με την F1», είπε από την πλευρά της η Φλόσι, που παντρεύτηκε τον Έκλεστοουν το 2012.

Ο Έκλεστοουν έχει ήδη τρεις κόρες, πέντε εγγόνια και ένα δισέγγονο. Τη μεγαλύτερη κόρη του, την 65χρονη Ντέμπορα, την απέκτησε με την πρώτη σύζυγό του, την Άιβι Μπάμφορντ, με την οποία χώρισε τη δεκαετία του '60.

Τις άλλες δύο κόρες του, την 35χρονη Ταμάρα και την 31χρονη Πέτρα τις απέκτησε με τη δεύτερη σύζυγό του, την Σλάβικα Ράντιτς. Υπήρξε παντρεμένος επί 24 χρόνια με το μοντέλο από την Κροατία, ενώ πήραν διαζύγιο το 2009. Τρία χρόνια αργότερα, ανακοίνωσε ότι παντρεύεται την Φλόσι, η οποία ήταν τότε αντιπρόεδρος μάρκετινγκ του βραζιλιάνικου Γκραν πρι.

Τον Οκτώβριο ο Μπέρνι Έκλεστοουν θα γίνει 90 χρονών. Αλλά δήλωσε ότι δεν θεωρεί πως η ηλικία είναι ζήτημα. «Δεν βλέπω καμία διαφορά ανάμεσα στο να είσαι 89 και 29 χρονών. Έχεις τα ίδια προβλήματα υποθέτω. Είναι εντάξει», δήλωσε στο PA.

Με πληροφορίες από Times, CNN

 


Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΠΟ: Ανάδειξη του Διατειχίσματος στον αρχαιολογικό χώρο των Δυτικών Λόφων της Ακρόπολης

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Ανάδειξη του Διατειχίσματος στον αρχαιολογικό χώρο των Δυτικών Λόφων της Ακρόπολης

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Αθηνών υλοποιεί ολοκληρωμένο πρόγραμμα προστασίας και ανάδειξης των σωζόμενων τμημάτων του Διατειχίσματος, με στόχο την αντιμετώπιση δομικών προβλημάτων, την αποτροπή περαιτέρω φθορών και την καλύτερη ερμηνεία του μνημείου στο κοινό
THE LIFO TEAM
Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, ο Σον Μπέικερ και η Ντομινίκ Σεζάρ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κάμπερμπατς, Μπέικερ και Ντομινίκ Σεζάρ από αύριο στους κινηματογράφους

Ο Βρετανός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη διασκευή ευπώλητου βιβλίου, ο οσκαρικός δημιουργός υπογράφει σενάριο και παραγωγή του «Left-Handed Girl», ενώ ο Αλέξανδρος Ρήγας επισκέπτεται ξανά την ημιτελή σειρά «Τι Ψυχή θα παραδώσεις Μωρή».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

σχόλια

1 σχόλια