Ο 89χρονος Έκλεστοουν θα γίνει ξανά πατέρας- Το πρώην αφεντικό της F1 περιμένει τον πρώτο γιο

Ο 89χρονος Έκλεστοουν θα γίνει ξανά πατέρας- Το πρώην αφεντικό της F1 περιμένει τον πρώτο γιο Facebook Twitter
Ο Έκλεστοουν με τη σύζυγό του περιμένουν το πρώτο τους παιδί (Πηγή φωτό EPA)
1

Ο Μπέρνι Έκλεστοουν, το πρώην αφεντικό της Formula 1, θα γίνει πατέρας για τέταρτη φορά, στα 89 του χρόνια.

Ο Έκλεστοουν, που είναι ήδη προπάππους, περιμένει την «άφιξη» του πρώτου του γιου, καθώς η 44χρονη σύζυγός του Φαμπιάνα Φλόσι είναι έγκυος, σύμφωνα με την ελβετική εφημερίδα Blick.

«Ναι, αναμένεται να γεννηθεί το καλοκαίρι», είπε στην εφημερίδα ο δισεκατομμυριούχος, που έχει απομονωθεί στη φάρμα του κοντά στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας λόγω κορωνοϊού. «Ελπίζω ότι θα μάθει να παίζει τάβλι σύντομα», πρόσθεσε. «Όπως όλοι οι γονείς, έχουμε μόνο μια ευχή: να γεννηθεί υγιής. Ελπίζουμε ότι ποτέ δεν θα εκφράσει πρόθεση να κάνει κάτι σχετικό με την F1», είπε από την πλευρά της η Φλόσι, που παντρεύτηκε τον Έκλεστοουν το 2012.

Ο Έκλεστοουν έχει ήδη τρεις κόρες, πέντε εγγόνια και ένα δισέγγονο. Τη μεγαλύτερη κόρη του, την 65χρονη Ντέμπορα, την απέκτησε με την πρώτη σύζυγό του, την Άιβι Μπάμφορντ, με την οποία χώρισε τη δεκαετία του '60.

Τις άλλες δύο κόρες του, την 35χρονη Ταμάρα και την 31χρονη Πέτρα τις απέκτησε με τη δεύτερη σύζυγό του, την Σλάβικα Ράντιτς. Υπήρξε παντρεμένος επί 24 χρόνια με το μοντέλο από την Κροατία, ενώ πήραν διαζύγιο το 2009. Τρία χρόνια αργότερα, ανακοίνωσε ότι παντρεύεται την Φλόσι, η οποία ήταν τότε αντιπρόεδρος μάρκετινγκ του βραζιλιάνικου Γκραν πρι.

Τον Οκτώβριο ο Μπέρνι Έκλεστοουν θα γίνει 90 χρονών. Αλλά δήλωσε ότι δεν θεωρεί πως η ηλικία είναι ζήτημα. «Δεν βλέπω καμία διαφορά ανάμεσα στο να είσαι 89 και 29 χρονών. Έχεις τα ίδια προβλήματα υποθέτω. Είναι εντάξει», δήλωσε στο PA.

Με πληροφορίες από Times, CNN

 


Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάνος Χατζιδάκις: Ο γιος του προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για την παγκόσμια περιοδεία – Τι απαντά η εταιρεία παραγωγής

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: Ο γιος του προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για την παγκόσμια περιοδεία – Τι απαντά η εταιρεία παραγωγής

Ο Γιώργος Χατζιδάκις αναφέρει ότι το αίτημα για την περιοδεία είχε απορριφθεί «ρητά», καθώς «δεν ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές και στο καλλιτεχνικό ήθος» του Μάνου Χατζιδάκι
LIFO NEWSROOM
Θεολογική Σχολή Χάλκης: Η παπική επίσκεψη φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της επαναλειτουργίας

Πολιτισμός / Θεολογική Σχολή Χάλκης: Η παπική επίσκεψη φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της επαναλειτουργίας

Στο πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό, ο Πάπας Λέων επισκέπτεται την Τουρκία για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για τα 1.700 χρόνια από τη Σύνοδο της Νίκαιας, σε μια επίσκεψη που αναζωπυρώνει τις ελπίδες για την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης
LIFO NEWSROOM
Η Ιστορία την αδίκησε: Το μυστήριο 400 χρόνων γύρω από τη γυναίκα και τον γιο του Σαίξπηρ

Πολιτισμός / Η Ιστορία την αδίκησε: Το μυστήριο 400 χρόνων γύρω από τη γυναίκα και τον γιο του Σαίξπηρ

Η ταινία «Hamnet» ρίχνει φως στην οικογενειακή ζωή του Σαίξπηρ και της Άγκνες και στην τραγική απώλεια του γιου τους, βάζοντας τη φαντασία να καλύψει τα ιστορικά κενά για να αναδείξει το πένθος, την αγάπη και τη δύναμη ενός υποτιμημένου και σε πολλούς άγνωστου χαρακτήρα
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια