Μητέρα και γιος πίσω από την κλοπή τεράστιας αξίας κοσμημάτων της Ταμάρα Έκλεστοουν

Μητέρα και γιος πίσω από την κλοπή τεράστιας αξίας κοσμημάτων της Ταμάρα Έκλεστοουν Facebook Twitter
H Ταμάρα Ταμάρα Έκλεστοουν, ο σύζυγός της και η κόρη τους
0

Μια μητέρα και ο γιος της, είναι πίσω από την κλοπή τεράστιας αξίας κοσμημάτων της κληρονόμου της Formula 1, Ταμάρα Έκλεστόουν, μεταδίδουν βρετανικά μμε.

Η υπόθεση είχε κάνει το γύρο του κόσμου, καθώς η αξία των κοσμημάτων που εκλάπησαν από την έπαυλη της Έκλεστοουν στο Λονδίνο τον περασμένο Δεκέμβριο, φτάνει τα 67 εκατ. δολάρια.

Μητέρα και γιος πίσω από την κλοπή τεράστιας αξίας κοσμημάτων της Ταμάρα Έκλεστοουν Facebook Twitter

Η Maria Mester, 47 ετών και ο 29χρονος γιος της Emil-Bogdan Savastru, κατηγορούνται για συνωμοσία κλοπής. Η γυναίκα ήταν οικιακή βοηθός και ο γιος της δούλευε σε μπαρ και μετά τις εξελίξεις αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον δικαστηρίου στα τέλη του μήνα. Ο ρόλος τους στη κλοπή δεν έχει ακόμη γίνει γνωστός.

Η λεία των ληστών αποτελούνταν από δαχτυλίδια, πανάκριβα ρολόγια, σκουλαρίκια με πολύτιμους λίθους και ένα βραχιόλι Cartier αξίας 100.000 δολαρίων. Μικρό μέρος από τα κλοπιμαία έχουν ανακτηθεί, αναφέρει το BBC. Για την ίδια υπόθεση έγιναν επίσης δύο συλλήψεις ανδρών, αλλά τελικά αφέθηκαν ελεύθεροι αν και ο ρόλος τους ακόμη ερευνάται.

Μητέρα και γιος πίσω από την κλοπή τεράστιας αξίας κοσμημάτων της Ταμάρα Έκλεστοουν Facebook Twitter
To Cartier βραχιόλι και μερικά δαχτυλίδια που ήταν ανάμεσα στα κλοπιμαία

Η διάρρηξη πιστεύεται πως έγινε μέσα από τον κήπο της έπαυλης και οι δράστες παραβίασαν τα χρηματοκιβώτια στην κρεβατοκάμαρα. Η Ταμάρα Έκλεστοουν και ο σύζυγός της Τζέι Ρούτλαντ, είχαν φύγει από αρχοντικό τους στην Kensington Palace Garden, σε μια από τις θεωρητικά καλύτερα φυλασσόμενες περιοχές του Λονδίνου, για να κάνουν διακοπές Χριστουγέννων.

Η 35χρονη Ταμάρα είναι η κόρη του Μπέρνι Έκλεστοουν του Βρετανού μεγαλοεπιχειρηματία, πρώην αφεντικού της Formula 1. H έπαυλη στην οποία κατοικεί στο Λονδίνο όπου σημειώθηκε η διάρρηξη είναι αξίας 97 εκατ. δολαρίων, σύμφωνα με το Forbes.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM