Όταν η Κίμπαλ Φέρμπανκς αναγκάστηκε να μπει σε καραντίνα, επειδή βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, δεν φανταζόταν ότι εν μέσω αυτής της περιπέτειας θα γνώριζε την Τζένιφερ Άνιστον.

 

Η ηθοποιός έκανε έκπληξη στη νοσοκόμα από τη Γιούτα, με τη βοήθεια του Τζίμι Κίμελ. Η Κίμπαλ Φέρμπανκς, μητέρα δύο παιδιών 4 ετών και 18 μηνών, αναγκάστηκε πρόσφατα να μπει σε καραντίνα, επειδή βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

 

Ο Τζίμιλ Κίμελ, που συνεχίζει την εκπομπή από το σπίτι, επικοινώνησε μαζί της για να ακούσει την ιστορία της. Αυτό που δεν περίμενε η νοσοκόμα, ήταν πως κάποια στιγμή θα έμπαινε στη συζήτηση και η Τζένιφερ Άνιστον.

 

Η ηθοποιός εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για όλους όσους εργάζονται στην «πρώτη γραμμή», όπως η Κίμπαλ. «Ο Θεός να σας ευλογεί όλους για αυτό που κάνετε. Δεν μπορώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για όσα κάνετε, που βάζετε την υγεία σας σε κίνδυνο», είπε η Άνιστον, ενώ η νοσοκόμα είχε μείνει σχεδόν άφωνη.

 

 

 

Πάντως, θέλοντας να την πειράξει, ο Τζίμι Κίμελ παρατήρησε ότι ενθουσιάστηκε περισσότερο που μίλησε με την ηθοποιό, παρά με τον ίδιο. «Εκείνη δεν περίμενα να τη δω», δικαιολογήθηκε η νοσοκόμα. Πέρα από τη συζήτηση με τους δυο τους, την ενημέρωσαν πως θα έχει στη διάθεσή της μια δωροεπιταγή 10.000 δολαρίων, από εταιρεία ντελίβερι, μια και δεν μπορεί να μαγειρέψει τώρα που είναι άρρωστη.