Δωρεά 10 εκατ. δολαρίων από τον Ralph Lauren - Θα φτιάξει επίσης χιλιάδες ρόμπες και μάσκες για τον κορωνοϊό

Δωρεά 10 εκατ. δολαρίων από τον Ralph Lauren - Θα φτιάξει επίσης χιλιάδες ρόμπες και μάσκες για τον κορωνοϊό Facebook Twitter
0

Το Ίδρυμα του Ομίλου Ralph Lauren θα διαθέσει δέκα εκατομμύρια δολάρια για την αντιμετώπιση της κρίσης του κορωνοϊού που σήμερα μαστίζει όλο τον κόσμο.

Η οικονομική βοήθεια θα διατεθεί απευθείας στους εργαζόμενους και τις κοινότητες που είναι αντιμέτωποι με την πανδημία.

«Στην καρδιά της εταιρείας μας, υπήρξε πάντα ένα πνεύμα ομαδικότητας που εμπνέει τη δημιουργικότητά μας, την εμπιστοσύνη μας και, κυρίως, την υποστήριξη του ενός προς τον άλλον» δήλωσε ο Αμερικανός σχεδιαστής μόδας Ralph Lauren.

«Τις τελευταίες εβδομάδες και μήνες, αυτό το πνεύμα δεν κλονίστηκε ποτέ, πιστεύουμε ότι ανεξάρτητα από το ποιοι είμαστε ή πού βρισκόμαστε, είμαστε όλοι συνδεδεμένοι και γι 'αυτό λαμβάνουμε σημαντικά μέτρα για να βοηθήσουμε τις ομάδες και τις κοινότητες μας σε αυτή την κρίση» ανέφερε.

Η δωρεά θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση της κατάστασης με διάφορους τρόπους: με την παροχή οικονομικής ενίσχυσης στο Ίδρυμα Επείγουσας Βοήθειας για τους συνεργάτες του Ralph Lauren που έχουν ανάγκη, με συνεισφορά στο Ταμείο Αλληλεγγύης για τη Αντιμετώπιση του Κορωνοϊού του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, με την υποστήριξη ασθενών με καρκίνο κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσιμης περιόδου μέσω του ήδη υπάρχοντος Pink Pony Fund, καθώς και της πρωτοβουλίας A Common Thread με στόχο την υποστήριξη Αμερικανών σχεδιαστών μόδας που πλήττονται οικονομικά από τον Covid-19.

Επίσης ο όμιλος Ralph Lauren δεσμεύθηκε ότι θα κατασκευάσει 25.000 ιατρικές ρόμπες στολών και 250.000 ιατρικές μάσκες.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM