Η Χάρις Αλεξίου μοιράζεται στο Instagram παλιές φωτογραφίες από αγαπημένες της συνεργασίες

Η Χάρις Αλεξίου μοιράζεται στο Instagram παλιές φωτογραφίες από αγαπημένες της συνεργασίες Facebook Twitter
Χάρις Αλεξίου - Βασίλης Παπακωνσταντίνου
0

Η Χάρις Αλεξίου μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram παλιές φωτογραφίες από το προσωπικό της αρχείο, από αγαπημένες της συνεργασίες με μεγάλους Έλληνες καλλιτέχνες, όπως ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Πασχάλης Τερζής, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Νίκος Παπάζογλου.

Φαίνεται πως η αγαπημένη Ελληνίδα ερμηνεύτρια αποφάσισε να ψάξει στα συρτάρια της και να μοιραστεί με τους θαυμαστές της σπάνιο φωτογραφικό υλικό από παλιές της συνεργασίες, όσο βρίσκεται στο σπίτι, αναπολώντας όμορφες αναμνήσεις. «Ψάχνω στα συρτάρια μου και θυμάμαι αγαπημένες συνεργασίες. Εδώ με τον λατρεμένο Βασίλη» γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

«Μένω σπίτι και τακτοποιώ τα μέσα μου. Είναι δώρο να αγαπάς ακόμη αυτούς που αγάπησες πριν τόσες δεκαετίες. Συλλογική συναυλία -προσφορά πολλά χρόνια πριν. Εδώ με Δήμητρα, Μεράντζα, Τερζή στο Palais des sports» γράφει στη δεύτερη ανάρτησή της.

Στη τελευταία φωτογραφία με τον Τόλη Βοσκόπουλο, η λεζάντα γράφει «Ο Τόλης με χορεύει. Περιμένετε έχω πολλές ακόμη ιστορίες να σας δείξω», καθώς φαίνεται πως πρόκειται να μοιραστεί κι άλλα νοσταλγικά στιγμιότυπα.

View this post on Instagram

A post shared by Χάρις Αλεξίου (@haris_alexiou_official) on

View this post on Instagram

A post shared by Χάρις Αλεξίου (@haris_alexiou_official) on

View this post on Instagram

A post shared by Χάρις Αλεξίου (@haris_alexiou_official) on

View this post on Instagram

A post shared by Χάρις Αλεξίου (@haris_alexiou_official) on

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΕΙΜΣ ΒΑΝ ΝΤΕΡ ΜΠΙΚ ΣΤΙΒΕΝ ΣΠΙΛΜΠΕΡΓΚ ΔΩΡΕΑ

Πολιτισμός / Στίβεν Σπίλμπεργκ: Δώρισε 25.000 δολάρια για την οικογένεια του Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ

Δημιουργήθηκε διαδικτυακή καμπάνια για να στηρίξει τη σύζυγο του Βαν Ντερ Μπικ και τα έξι παιδιά τους, καθώς τα υψηλά ιατρικά έξοδα εξάντλησαν τους οικονομικούς πόρους της οικογένειας
THE LIFO TEAM
Πάνος Βαλσαμάκης: Αναδρομική έκθεση με το έργο του σπουδαίου κεραμίστα στο ΕΜΣΤ

Πολιτισμός / Πάνος Βαλσαμάκης: Αναδρομική έκθεση με το έργο του σπουδαίου κεραμίστα στο ΕΜΣΤ

Με την έκθεση «Αναπλάθοντας την παράδοση: O Πάνος Βαλσαμάκης και η γέννηση της σύγχρονης ελληνικής κεραμικής», το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ) τιμά έναν σημαντικό Έλληνα καλλιτέχνη.
LIFO NEWSROOM
Οι πρώτες φωτογραφίες από τον «Σωσμένο» του Έντουαρντ Μποντ με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Λένα Κιτσοπούλου

Πολιτισμός / Αποκλειστικό: Ο Βασίλης Μπισμπίκης ανεβάζει τον «Σωσμένο» με τη Λένα Κιτσοπούλου

Το έργο του Έντουαρντ Μποντ που προκάλεσε την κατάργηση της λογοκρισίας στο αγγλικό θέατρο και αποτέλεσε την εναρκτήρια παράσταση του θρυλικού «Εμπρός» ανεβαίνει σε νέα διασκευή από την ομάδα Cartel.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ