Εισαγγελέας: Ο πρίγκιπας Άντριου έκλεισε την πόρτα της συνεργασίας στην υπόθεση Επστάιν

Εισαγγελέας: Ο πρίγκιπας Άντριου έκλεισε την πόρτα της συνεργασίας στην υπόθεση Επστάιν Facebook Twitter
Εισαγγελέας κατηγορεί ξανά τον πρίγκιπα Άντριου ότι δεν συνεργάζεται με τις αρχές (Πηγή φωτό EPA)
0

Ο πρίγκιπας Άντριου «έχει κλείσει τελείως την πόρτα της συνεργασίας» με τις αμερικανικές αρχές, στην έρευνα για το σκάνδαλο Τζέφρι Επστάιν, δήλωσε εισαγγελέας της Νέας Υόρκης.

Πλέον, η εισαγγελία του Μανχάταν εξετάζει άλλες επιλογές, αν και δεν διευκρινίστηκε ποιες είναι αυτές. Ο πρίγκιπας Άντριου ήταν φίλος του Επστάιν, του χρηματιστή που αυτοκτόνησε στη φυλακή, πριν από τη δίκη του για sex trafficking.

Αν και ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ έχει απορρίψει όλους τους ισχυρισμούς σε βάρος του- έχει κατηγορηθεί ότι έκανε σεξ με ανήλικη που του παρείχε ο Επστάιν- αποσύρθηκε από τα βασιλικά καθήκοντά του, έπειτα από τις αντιδράσεις που είχε προκαλέσει συνέντευξή του για την υπόθεση.

«Σε αντίθεση με τη δημόσια προσφορά του πρίγκιπα Άντριου να συνεργαστεί με την έρευνά μας για τους συνεργούς του Επστάιν, κάτι που εκφράστηκε με ανακοίνωση, τώρα έχει κλείσει απολύτως την πόρτα της οικειοθελούς συνεργασίας», δήλωσε ο εισαγγελέας του Μανχάταν, Τζέφρι Μπέρμαν. «Το γραφείο μας εξετάζει τις επιλογές που υπάρχουν», συμπλήρωσε.

Ο Μπέρμαν είχε κατηγορήσει και τον Ιανουάριο τον πρίγκιπα Άντριου ότι δεν συνεργάζεται με τις αρχές. Εκπρόσωπος του Μπάκιγχαμ περιορίστηκε να σχολιάσει ότι «η ομάδα του δούκα του Γιορκ χειρίζεται το ζήτημα».

Με πληροφορίες από τον Guardian

 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM