Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ απάντησε ποιον θα διάλεγε ανάμεσα σε Mr. Big και Έινταν

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ απάντησε ποιον θα διάλεγε ανάμεσα σε Mr. Big και Έινταν Facebook Twitter
1

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, χρόνια μετά το τέλος του «Sex and the City», αποκάλυψε πώς αξιολογεί τις επιλογές της Κάρι Μπράντσο στους άντρες.

Ο χαρακτήρας που υποδυόταν στην δημοφιλή τηλεοπτική σειρά έκανε σχέση με τον Έινταν (Τζον Κορμπέτ) στην διάρκεια της τρίτης σεζόν αλλά τον απάτησε τελικά με την μεγάλη της αγάπη, Τζον Πρέστον ή αλλιώς Mr. Big. Τελικά η Κάρι παντρεύτηκε τον Big αλλά φίλησε τον Έινταν μετά από μια τυχαία συνάντηση στο Άμπου Ντάμπι, στην δεύτερη κινηματογραφική ταινία.

 

«Όπως μπορείτε να καταλάβετε, αυτό με φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση», απάντησε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στη διάρκεια του podcast The Bradshaw Boys, όταν ρωτήθηκε ποιον από τους δυο άντρες θα επέλεγε η ίδια. 

«Υπάρχει μια γρήγορη και απλή απάντηση. Πρέπει να είσαι με το πλευρό του Big... Υποθέτω, όχι μόνο επειδή δεν μπορείς να διηγηθείς μια ιστορία τόσο μεγάλη και όχι με τον πιο ορθόδοξο τρόπο, και να αποκλείσεις αυτό το φινάλε. Επίσης αγαπώ τόσο πολύ τον Κρις Νορθ και ήταν υπέροχα γραμμένος [ο ρόλος] από τον Μάικλ Πάτρικ [Κινγκ]», εξήγησε η ίδια.

 

Ωστόσο η 54χρονη ηθοποιός εξακολουθεί να πιστεύει ότι οποιοδήποτε κορίτσι θα ήταν τυχερό να έχει κάποιον σαν τον Έινταν.

«Αγαπώ τον Τζον Κορμπέτ πολύ και αγάπησα τον Έινταν. Αγάπησα τον δικό του Έινταν. Στην τελική η Κάρι θα έπρεπε να καταλήξει με τον Big,αλλά ήταν απολαυστικό να τριγυρίζει πριν καταλήξει εκεί», σημείωσε η ίδια.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια