Δεν είναι κάτι απρόσμενο. Μετά την οριστικοποίηση του «διαζυγίου» του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ με το παλάτι, φυσικό ήταν να ανοίξει ο «χορός» των προσφορών. Την αρχή έκανε το Netflix, που εξέφρασε ενδιαφέρον για συνεργασία με το ζευγάρι.

 

Όταν ρωτήθηκε σχετικά από το PA, σε εκδήλωση στο Λος Άντζελες, ο Τεντ Σαράντος, γενικός διευθυντής περιεχομένου του Netflix, απάντησε: «Ποιος δεν θα ενδιαφερόταν; Ναι, βεβαίως». Φυσικά, το Netflix δεν θα είναι το μόνο που εποφθαλμιά μια συνεργασία με τον Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ. Εξάλλου, η οριστικοποίηση του διακανονισμού με το Μπάκιγχαμ, για το μέλλον τους, απελευθερώνει τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ από τους περιορισμούς που επέβαλαν τα βασιλικά καθήκοντά τους στις όποιες συμφωνίες ήθελαν να υπογράψουν.

 

Έτσι, ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα μπορούσαν να ακολουθήσουν τα βήματα των Ομπάμα. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και η πρώην Πρώτη Κυρία έχουν ήδη υπογράψει συμφωνία με το Netflix για τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές.

 

Εξάλλου, αυτός δεν είναι ο μοναδικός τομέας στον οποίο το ζευγάρι θα μπορούσε να μιμηθεί τους Ομπάμα. Τις τελευταίες ημέρες, από τη στιγμή που γνωστοποίησαν την απόφασή τους να αποσυρθούν από τα βασιλικά καθήκοντα, ειδικοί εκτιμούσαν ότι ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα μπορούσαν να βγάλουν μια περιουσία δίνοντας ομιλίες. Μάλιστα, ο Τζεφ Γιάκομπσον, που δραστηριοποιείται σε αυτό τον τομέα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο δούκας του Σάσεξ θα μπορούσε να διεκδικήσει ποσά που συγκρίνονται με αυτά που παίρνει ο Ομπάμα για μια ομιλία του, δηλαδή περίπου 500.000 δολάρια.

 

Στο μεταξύ, η Μέγκαν Μαρκλ έχει ήδη κλείσει την πρώτη της συμφωνία, προτού οριστικοποιηθεί το διαζύγιο με το Μπάκιγχαμ, με την Disney. Η δούκισσα θα δανείσει τη φωνή της, με αντάλλαγμα η εταιρεία να κάνει δωρεά σε οργάνωση για την προστασία ελεφάντων. Μάλιστα, ήρθε στη δημοσιότητα και βίντεο στο οποίο ο Χάρι συζητούσε το θέμα με τον CEO της Disney.

 

Με πληροφορίες από τον Guardian