Το Netflix θέλει τον Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ - Μετά το διαζύγιο με το παλάτι

Το Netflix θέλει τον Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ - Μετά το διαζύγιο με το παλάτι Facebook Twitter
Το Netflix ενδιαφέρεται για συνεργασία με τον Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ (Πηγή φωτό EPA)
0

Δεν είναι κάτι απρόσμενο. Μετά την οριστικοποίηση του «διαζυγίου» του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ με το παλάτι, φυσικό ήταν να ανοίξει ο «χορός» των προσφορών. Την αρχή έκανε το Netflix, που εξέφρασε ενδιαφέρον για συνεργασία με το ζευγάρι.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά από το PA, σε εκδήλωση στο Λος Άντζελες, ο Τεντ Σαράντος, γενικός διευθυντής περιεχομένου του Netflix, απάντησε: «Ποιος δεν θα ενδιαφερόταν; Ναι, βεβαίως». Φυσικά, το Netflix δεν θα είναι το μόνο που εποφθαλμιά μια συνεργασία με τον Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ. Εξάλλου, η οριστικοποίηση του διακανονισμού με το Μπάκιγχαμ, για το μέλλον τους, απελευθερώνει τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ από τους περιορισμούς που επέβαλαν τα βασιλικά καθήκοντά τους στις όποιες συμφωνίες ήθελαν να υπογράψουν.

Έτσι, ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα μπορούσαν να ακολουθήσουν τα βήματα των Ομπάμα. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και η πρώην Πρώτη Κυρία έχουν ήδη υπογράψει συμφωνία με το Netflix για τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές.

Εξάλλου, αυτός δεν είναι ο μοναδικός τομέας στον οποίο το ζευγάρι θα μπορούσε να μιμηθεί τους Ομπάμα. Τις τελευταίες ημέρες, από τη στιγμή που γνωστοποίησαν την απόφασή τους να αποσυρθούν από τα βασιλικά καθήκοντα, ειδικοί εκτιμούσαν ότι ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα μπορούσαν να βγάλουν μια περιουσία δίνοντας ομιλίες. Μάλιστα, ο Τζεφ Γιάκομπσον, που δραστηριοποιείται σε αυτό τον τομέα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο δούκας του Σάσεξ θα μπορούσε να διεκδικήσει ποσά που συγκρίνονται με αυτά που παίρνει ο Ομπάμα για μια ομιλία του, δηλαδή περίπου 500.000 δολάρια.

Στο μεταξύ, η Μέγκαν Μαρκλ έχει ήδη κλείσει την πρώτη της συμφωνία, προτού οριστικοποιηθεί το διαζύγιο με το Μπάκιγχαμ, με την Disney. Η δούκισσα θα δανείσει τη φωνή της, με αντάλλαγμα η εταιρεία να κάνει δωρεά σε οργάνωση για την προστασία ελεφάντων. Μάλιστα, ήρθε στη δημοσιότητα και βίντεο στο οποίο ο Χάρι συζητούσε το θέμα με τον CEO της Disney.

Με πληροφορίες από τον Guardian

 

 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκληση, Παϊσιος και Παπαϊωάννου από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πρόκληση, Παϊσιος και Παπαϊωάννου από αύριο στους κινηματογράφους

Το οπτικοακουστικά έκτακτο, μα ηθικά συζητήσιμο «Sirat», η κινηματογραφική εκδοχή του βίου του «Αγίου Παϊσιου» και το ντοκιμαντέρ η «Καρδιά του Ταύρου» είναι μερικές από τις ταινίες που κυκλοφορούν αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΓΑΝΩΣΕΛΗΣ ΠΕΘΑΝΕ ΝΤΑΛΑΡΑΣ

Πολιτισμός / Κώστας Γανωσέλης: Πέθανε ο ενορχηστρωτής και μαέστρος - Το «αντίο» του Γιώργου Νταλάρα

Από τα μέσα της δεκαετίας του 1970 συνεργάστηκε με σημαντικούς συνθέτες και ερμηνευτές του ελληνικού τραγουδιού, μεταξύ των οποίων οι Μίκης Θεοδωράκης, Μαρία Φαραντούρη και Νίκος Ξυλούρης
THE LIFO TEAM
Σπουδαία ανακάλυψη στη Μεγαλόπολη: Εντοπίστηκαν ίσως τα αρχαιότερα ξύλινα εργαλεία του κόσμου

Πολιτισμός / Σπουδαία ανακάλυψη στη Μεγαλόπολη: Εντοπίστηκαν τα αρχαιότερα ξύλινα εργαλεία του κόσμου

Τα αντικείμενα χρονολογούνται περίπου 430.000 χρόνια πριν, μια «ιδιαίτερα σημαντική περίοδο για την εξέλιξη του ανθρώπου», όπως σημειώνει η επικεφαλής των ερευνών και παλαιοανθρωπολόγος του Πανεπιστημίου Τίμπιγκεν, Κατερίνα Χαρβάτη
THE LIFO TEAM
Σε τροχιά επανεκκίνησης το εργαστήριο Κεραμικής της Ελένης Βερναδάκη

Πολιτισμός / Σε τροχιά επανεκκίνησης το εργαστήριο Κεραμικής της Ελένης Βερναδάκη

Στόχος του Υπουργείου Πολιτισμού είναι η διαμόρφωση ενός σύγχρονου εργαστηρίου κεραμικής, ανοιχτού και προσβάσιμου σε δημιουργούς κάθε επιπέδου, από νέους καλλιτέχνες έως έμπειρους κεραμίστες
THE LIFO TEAM