Η Κάμερον Ντίαζ έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά τη γέννηση της κόρης της

Η Κάμερον Ντίαζ έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά τη γέννηση της κόρης της Facebook Twitter
0

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση έκανε η Κάμερον Ντίαζ μετά τη γέννηση της κόρης της το Δεκέμβριο.

Η 47χρονη ηθοποιός φωτογραφήθηκε να φεύγει από φιλικό της σπίτι φορώντας τζιν, πουλόβερ και καφέ μποτάκια. Η διάσημη σταρ που είχε τα μαλλιά της πιασμένα κοτσίδα κρατούσε το κινητό και τα γυαλιά της στο ένα χέρι ενώ στο άλλο είχε κρεμασμένη μία τσάντα.

Η Κάμερον Ντίαζ έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά τη γέννηση της κόρης της Facebook Twitter
Η Κάμερον Ντίαζ έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά τη γέννηση της κόρης της Facebook Twitter

Η Ντίαζ και ο σύζυγός της Μπέντζι Μάντεν ανακοίνωσαν την γέννηση της κόρης τους νωρίτερα τον Ιανουάριο.


«Είμαστε τόσο ευτυχισμένοι, ευλογημένοι και ευγνώμονες που ξεκινήσαμε τη νέα αυτή δεκαετία με την ανακοίνωση της γέννησης της κόρης μας, Ράντιξ Μάντεν» είχε γράψει σε ανάρτησή της στο Instagram συμπληρώνοντας πως η κόρη τους «αστραπιαία κέρδισε τις καρδιές μας και ολοκλήρωσε την οικογένειά μας».


Παρόλο που το ζευγάρι δεν έχει δημοσιοποιήσει λεπτομέρειες από τη γέννηση του παιδιού τους, πηγή του περιοδικού PEOPLE αναφέρει ότι η μικρή ήρθε στον κόσμο λίγο πριν την πρωτοχρονιά στο Λος Άντζελες. Η ίδια πηγή ανέφερε ότι το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας ενώ άλλη πηγή ανέφερε πως «η Κάμερον θέλει να περνά κάθε λεπτό μαζί με το μωρό» εξηγώντας πως δεν είναι στις προθέσεις της ηθοποιού να προσλάβει νταντά.


Παρά το γεγονός ότι η διάσημη σταρ είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη στο Esquire ότι δεν ήταν στις προθέσεις να γίνει μητέρα, όλα άλλαξαν όταν γνωρίστηκε με τον μουσικό των Good Charlotte.

«Χρειάστηκε αρκετή ωριμότητα, ανάπτυξη και εσωτερική αναζήτηση για να βρει η Κάμερον τον σωστό τύπο άνδρα ώστε να πάρει στα σοβαρά μια σταθερή σχέση» σχολίασε πηγή από το χώρο του κινηματογράφου.

Με πληροφορίες από PEOPLE 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΑΛ ΚΙΛΜΕΡ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ

Πολιτισμός / «Ο χειρότερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει»: Σκηνοθέτης επιτίθεται στον Βαλ Κίλμερ μετά τον θάνατό του

Ο Βαλ Κίλμερ πέθανε τον Απρίλιου του 2025 από πνευμονία, έπειτα από πολυετή προβλήματα υγείας που συνδέονταν με καρκίνο στον λαιμό και τις θεραπείες που είχε ακολουθήσει
THE LIFO TEAM
Ο Fe Avila φωτογραφίζει την επιθυμία σαν έναν τόπο ελευθερίας

Πολιτισμός / Σώματα χωρίς ντροπή: ο queer κόσμος του Fe Avila

Το έργο του Fe Avila παρουσιάζεται στη φετινή Carnegie International, την 59η διοργάνωση της ιστορικής έκθεσης στο Πίτσμπεργκ, με εικόνες όπου queer σώματα, φύση, διαμαρτυρία και επιθυμία συναντιούνται έξω από τους κανόνες της αρρενωπότητας
THE LIFO TEAM
Η κουλτούρα των influencers στην Ινδία μέσα από τα υπνοδωμάτια των κοριτσιών που τη ζουν

Πολιτισμός / Η κουλτούρα των influencers στην Ινδία μέσα από τα υπνοδωμάτια των κοριτσιών που τη ζουν

Η φωτογράφος Megha Singha καταγράφει νεαρές γυναίκες στην Ινδία που κινούνται ανάμεσα στην online ορατότητα, την παγκόσμια κουλτούρα της ομορφιάς και τις οικογενειακές προσδοκίες γύρω από τη θηλυκότητα.
THE LIFO TEAM
Γιατί ο Ρούφους Γουέινραϊτ επιστρέφει στην Τζούντι Γκάρλαντ όταν η Αμερική σκοτεινιάζει ξανά

Πολιτισμός / Γιατί ο Ρούφους Γουέινραϊτ επιστρέφει στην Τζούντι Γκάρλαντ όταν η Αμερική σκοτεινιάζει ξανά

Με αφορμή την τελευταία αναβίωση του Rufus Does Judy στο Royal Albert Hall, ο Ρούφους Γουέινραϊτ μιλά για την Τζούντι Γκάρλαντ, τον εθισμό, τα τρανς δικαιώματα, τη μητέρα του Kate McGarrigle και τα τραγούδια μιας Αμερικής που κάποτε έμοιαζε με υπόσχεση.
THE LIFO TEAM
Ο Τζορτζ Μάικλ ήθελε να ελέγχει τα πάντα εκτός από την καταστροφή του

Πολιτισμός / Ο Τζορτζ Μάικλ δεν χόρεψε ποτέ ξανά όπως πριν

Το νέο βιβλίο Tonight the Music Seems So Loud του Σάτναμ Σανγκέρα ξαναδιαβάζει τον Τζορτζ Μάικλ ως pop ιδιοφυΐα, gay σύμβολο, παιδί ελληνοκυπριακής οικογένειας και άνθρωπο που έκρυβε την κατάρρευση πίσω από μια άψογη δημόσια εικόνα.
THE LIFO TEAM
Ο Χάντσον Γουίλιαμς κέρδισε βραβείο και ευχαρίστησε τον συμπρωταγωνιστή του για τα «gay bottom eyes» του

Πολιτισμός / Ο Χάντσον Γουίλιαμς κέρδισε βραβείο και ευχαρίστησε τον συμπρωταγωνιστή του για τα «gay bottom eyes» του

Η queer σειρά για το χόκεϊ κέρδισε 16 βραβεία στα Canadian Screen Awards, ενώ ο Χάντσον Γουίλιαμς μοιράστηκε τη νίκη του με τον συμπρωταγωνιστή του Κόνορ Στόρι με μια ατάκα που έγινε αμέσως viral.
THE LIFO TEAM
«Κι αν βγω από την πισίνα χωρίς τίποτα;»: Η Μέριλιν Μονρόε στην τελευταία της μεγάλη φωτογράφιση

Πολιτισμός / «Κι αν βγω από την πισίνα χωρίς τίποτα;»: Η Μέριλιν Μονρόε στην τελευταία της μεγάλη φωτογράφιση

Με αφορμή την έκθεση Marilyn Monroe: A Portrait στην National Portrait Gallery του Λονδίνου, ο Λόρενς Σίλερ θυμάται τη γυμνή φωτογράφιση του 1962 και μια Μέριλιν που δεν παραδινόταν στον φακό, αλλά ήξερε να τον καθοδηγεί.
THE LIFO TEAM
Ο πίνακας που ο Λούσιαν Φρόιντ αρνιόταν μέχρι τέλους ότι ήταν δικός του εκτίθεται για πρώτη φορά

Πολιτισμός / Ο πίνακας που ο Λούσιαν Φρόιντ αρνιόταν μέχρι τέλους ότι ήταν δικός του εκτίθεται για πρώτη φορά

Το Man in a Black Scarf ζωγραφίστηκε το 1939, όταν ο Φρόιντ ήταν ακόμη μαθητής. Ο ίδιος το αποκήρυξε όσο ζούσε, αλλά νέα αρχειακά στοιχεία δείχνουν ότι τελικά ήταν δικό του.
THE LIFO TEAM