Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο αποκαλεί τον Τραμπ «σκύλα», «τσογλάνι» και «άτομο χωρίς ίχνος ηθικής»

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο αποκαλεί τον Τραμπ «σκύλα», «τσογλάνι» και «άτομο χωρίς ίχνος ηθικής» Facebook Twitter
"Είναι φριχτό άτομο ο Τραμπ. Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο εξιλέωσης πάνω του και δεν το έχω πει αυτό ποτέ για κανένα χαρακτήρα" (Φωτο: Jack Davison / The New York Times)
0

Στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό των New York Times, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο χαρακτήρισε τον Ντόναλντ Τραμπ «μικρή σκύλα», «τσογλάνι» και πολύ πιο ανήθικο από τον χειρότερο γκάνγκστερ στο σινεμά.

Η συνέντευξη έγινε στο πλαίσιο του αφιερώματος του New York Times Magazine στις κορυφαίες κινηματογραφικές ερμηνείες της χρονιάς, στις οποίες συμπεριλήφθηκε και ο ρόλος του 76χρονου ηθοποιού στην ταινία «Ο Ιρλανδός» του Μάρτιν Σκορσέζε.

«Ο κανόνας στην υποκριτική είναι ότι ποτέ δεν κρίνεις τον χαρακτήρα που υποδύεσαι», δηλώνει στη συνέντευξή του ο Ντε Νίρο. «Κάθε χαρακτήρας έχει τους λόγους του, και οφείλεις να τους κατανοήσεις. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι ο Φρανκ που υποδύομαι στον 'Ιρλανδό' ως ανήθικο. Ζει σε έναν κόσμο όπου η τιμωρία είναι σκληρή αν δεν κάνεις αυτό που πρέπει να κάνεις. Αν πει ότι θα κάνει κάτι, πρέπει να το κάνει. Δεν είναι ζήτημα ηθικής. Για μένα, άτομο χωρίς ίχνος ηθικής είναι ο Τραμπ. Δεν έχει ούτε ηθική, ούτε μπέσα, ούτε αίσθηση σωστού και λάθους. Είναι απλά κάποιος που παίζει μόνο βρώμικα».

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο αποκαλεί τον Τραμπ «σκύλα», «τσογλάνι» και «άτομο χωρίς ίχνος ηθικής» Facebook Twitter
Φωτο: Jack Davison / The New York Times

Ερωτώμενος αν θα μπορούσε να υποδυθεί τον Αμερικανό Πρόεδρο από τη στιγμή που έχει υποδυθεί άλλους κοινωνιοπαθείς και αμφιλεγόμενους χαρακτήρες στο σινεμά, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ήταν κατηγορηματικός: «Δεν θα μπορούσα να τον υποδυθώ με τίποτα. Είναι φριχτό άτομο. Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο εξιλέωσης πάνω του και δεν το έχω πει αυτό ποτέ για κανένα χαρακτήρα. Όσο κι αν ψάξεις, δεν θα βρεις ούτε μια στιγμή που να είπε 'συγνώμη, έκανα κάτι που δεν έπρεπε να είχα κάνει'...».

«Ο Τραμπ έχει ανθρώπους που τον ακολουθούν και είναι θεότρελοι και έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να κάνουν τρελά πράγματα. Υποτίθεται ότι ο Πρόεδρος της χώρας πρέπει να δίνει το σωστό παράδειγμα. Όχι να συμπεριφέρεται σαν μοχθηρή μικρή σκύλα [nasty little bitch]. Γιατί αυτό είναι. Ένα οξύθυμο τσογλάνι [petulant little punk]. Δεν μπορώ να αναγνωρίσω ούτε ένα ελαφρυντικό σ΄ αυτόν και στην οικογένειά του. Λαδώνονται κανονικά, αυτό κάνουν μόνο. Είναι ο ορισμός του γκάνγκστερ...»

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακαλύφθηκε αρχαία πόλη 3.500 ετών στο Περού: Το Peñico και ο μυστηριώδης πολιτισμός Caral

Πολιτισμός / Ανακαλύφθηκε αρχαία πόλη 3.500 ετών στο Περού: Το Peñico και ο μυστηριώδης πολιτισμός Caral

Αρχαιολόγοι εντόπισαν την αρχαία πόλη Peñico στη βόρεια επαρχία Barranca του Περού - Η ανακάλυψη αποκαλύπτει σημαντικά στοιχεία για τον πολιτισμό Caral, τον αρχαιότερο της Αμερικής, και τη σύνδεσή του με τις πρώιμες κοινωνίες των Άνδεων και του Αμαζονίου
LIFO NEWSROOM
Όζι Όζμπορν: Όλα όσα έγιναν στο μεγάλο φινάλε των Black Sabbath

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: Όλα όσα έγιναν στο μεγάλο φινάλε των Black Sabbath

Η συναυλία «Back To The Beginning» χαρακτηρίστηκε ως η "τελευταία υπόκλιση" για τον άνθρωπο που θεωρείται ο «πατέρας» του heavy metal έπειτα από αρκετά χρόνια προβλημάτων υγείας, συμπεριλαμβανομένης της νόσου του Πάρκινσον
LIFO NEWSROOM
Oasis: Η μεγάλη επιστροφή ως ύμνος στη βρετανική μουσική - Η αγκαλιά των αδελφών Γκάλαχερ επί σκηνής

Πολιτισμός / Oasis: Η μεγάλη επιστροφή ως ύμνος στη βρετανική μουσική - Η αγκαλιά των αδελφών Γκάλαχερ επί σκηνής

Το συγκρότημα επανενώθηκε επί σκηνής έπειτα από 16 χρόνια - Ένα σετ γεμάτο ύμνους της βρετανικής μουσικής, πάθος, χιούμορ και η αγκαλιά που περίμεναν όλοι
LIFO NEWSROOM
Αναλύθηκε το αρχαιότερο γονιδίωμα της Αρχαίας Αιγύπτου: Τι αποκαλύπτει για την καταγωγή των πρώτων Αιγυπτίων

Πολιτισμός / Αναλύθηκε το αρχαιότερο γονιδίωμα της Αρχαίας Αιγύπτου: Τι αποκαλύπτει για την καταγωγή των πρώτων Αιγυπτίων

Για πρώτη φορά, επιστήμονες κατόρθωσαν να αποκωδικοποιήσουν το πλήρες DNA ενός ανθρώπου που έζησε στις απαρχές της αιγυπτιακής πολιτισμικής ιστορίας, φέρνοντας στο φως εκπλήξεις για τις γενετικές καταβολές των πρώτων κατοίκων της κοιλάδας του Νείλου
LIFO NEWSROOM
Δεινόσαυροι, Πολ Νιούμαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Δεινόσαυροι, Πολ Νιούμαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα προσθήκη στο franchise του Jurassic World, η επανέκδοση του «Cool Hand Luke» και μια κωμωδία με τον δημοφιλή Γάλλο κωμικό ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ