Beyonce εξοργίζεται με τους αδιάκριτους φαν: Αφήστε τις ωοθήκες μου ήσυχες!

Beyonce εξοργίζεται με τους αδιάκριτους φαν: Αφήστε τις ωοθήκες μου ήσυχες! Facebook Twitter
0

«Η επιτυχία είναι κάτι διαφορετικό για μένα πια», δηλώνει η Beyonce που ποζάρει στο πρώτο εξώφυλλο του Elle για το 2020, μιλώντας για την οικογένεια της, την αποδοχή και την αναζήτηση του εαυτού της.

Σε ένα διαφορετικό κόνσεπτ, η διάσημη τραγουδίστρια απαντά σε ερωτήσεις που υπέβαλαν μερικοί από τους πιο ένθερμους φαν της αντί για κάποια προσυνεννοημένα ερωτήματα με δημοσιογράφο. Η 38χρονη με προσωπική περιουσία που ξεπερνά τα 400 εκατομμύρια δολάρια (στοιχεία Forbes), φωτογραφίζεται μπροστά από κοινόχρηστα πλυντήρια, διαδρόμους σούπερ μάρκετ και πάρκινγκ. 

Beyonce εξοργίζεται με τους αδιάκριτους φαν: Αφήστε τις ωοθήκες μου ήσυχες! Facebook Twitter
Φωτογραφία Elle
Beyonce εξοργίζεται με τους αδιάκριτους φαν: Αφήστε τις ωοθήκες μου ήσυχες! Facebook Twitter
Φωτογραφία Elle

«Η τελευταία φορά που μπήκα σε μάρκετ ήταν σε ένα μπακάλικο πριν από συναυλία της Μαντόνα. Μαζί με τον Jay μπήκαμε σε ένα Crenshaw και αγοράσαμε μια Cuervo και πατατάκια Funyuns. Και σας βλέπω στα Target που προσπαθείτε να με φωτογραφίσετε». 

Στα 11 χρόνια γάμου με τον δισεκατομμυριούχο μουσικό και παραγωγό Jay Z, οι δύο τους έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: την 7χρονη Μπλου Άιβι και τα δίχρονα δίδυμα Ράμι-Κάρτερ και Σερ. Υπάρχει κάτι που να την αγχώνει; «Νομίζω ότι το πιο στρεσογόνο πράγμα για μένα είναι η ισορροπία ανάμεσα στην δουλειά και sτη ζωή μου. Να φροντίζω να είμαι παρούσα για τα παιδιά μου, να πηγαίνω την Μπλου στο σχολείο και τον Ράμι και τoν Σερ στις δραστηριότητές τους. Να βγαίνω με τον άνδρα μου και να επιστρέφω στην ώρα μου σπίτι για να φάω με την οικογένειά μου». 

Φτάνοντας στην ερώτηση για το αν είναι έγκυος, όπως φημολογείται, η Beyonce δεν κρύβει την αγανάκτησή της για την «πιο μισητή ερώτηση» που συνηθίζουν να της κάνουν και φυσικά δεν απαντά: «Αφήστε τις ωοθήκες μου ήσυχες!». Αντίθετα εστιάζει στην αποδοχή της εμφάνισής στέλνοντας ένα μήνυμα σε κάθε γυναίκα: «Αν κάποιος μου έλεγε πριν 15 χρόνια ότι το σώμα μου θα περνούσε από τόσες αλλαγές και διακυμάνσεις, και ότι θα ένιωθα πιο θηλυκή και ασφαλής με τις καμπύλες μου, δεν θα το πίστευα. Αλλά τα παιδιά και η ωριμότητα με δίδαξαν να εκτιμώ τον εαυτό μου πέρα από την φυσική εμφάνιση και πραγματικά να κατανοώ ότι είμαι υπέρ-αρκετή, ανεξαρτήτως της φάσης που βρίσκομαι στη ζωή μου. Το να μην δίνεις "δεκάρα" είναι από τα πιο απελευθερωτικά πράγματα». 

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Beyonce εξοργίζεται με τους αδιάκριτους φαν: Αφήστε τις ωοθήκες μου ήσυχες! Facebook Twitter
Beyonce εξοργίζεται με τους αδιάκριτους φαν: Αφήστε τις ωοθήκες μου ήσυχες! Facebook Twitter
View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Την ρωτούν για το αν απογοητεύεται που δεν κέρδισε μεγάλα βραβεία με τους δίσκους Lemonade και Homecoming και απαντά «ούτε καν»: «Η επιτυχία είναι κάτι διαφορετικό για μένα πια. Οι αποβολές που είχα με δίδαξαν ότι πρέπει να γίνω η μητέρα του εαυτού μου πριν γίνω μητέρα κάποιου άλλου. Μετά ήρθε η Μπλου και η αναζήτηση για τον σκοπό μου έγινε πολύ βαθύτερη. "Πέθανα και ξαναγεννήθηκα¨μέσα στη σχέση μου και η εξερεύνηση του εαυτού έγινε ακόμα πιο δυνατή».

«Το να είμαι πια Νο1 δεν ήταν πια προτεραιότητα για μένα. Η αληθινή νίκη ήταν να δημιουργήσω τέχνη και να αφήσω μια παρακαταθήκη που θα ζήσει πολύ περισσότερο από μένα. Αυτό με γεμίζει». Βέβαια κάποιες φορές μερικές κριτικές την ενοχλούν: «Είμαι άνθρωπος. Προσπαθώ ωστόσο να υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι είμαι δυνατή και είμαι φτιαγμένη για αυτό. Δόξα τω Θεώ ο περισσότερος θόρυβος δεν με αγγίζει μετά από όλα αυτά τα χρόνια». 

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

To μοναδικό Λιοντάρι που αναπαύεται του Ρέμπραντ σε δημοπρασία

Πολιτισμός / To μοναδικό Λιοντάρι που αναπαύεται του Ρέμπραντ σε δημοπρασία

Το μοναδικό σχέδιο ζώου του Ρέμπραντ που βρίσκεται σε χέρια ιδιωτών βγαίνει σε δημοπρασία την άνοιξη προερχόμενο από μια από τις σημαντικότερες συλλογές στον κόσμο ολλανδικής ζωγραφικής
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
ΥΠΠΟ: Το ταφικό μνημείο του Τύμβου Καστά στην Αμφίπολη φωτίζεται με νέα χρώματα

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Το ταφικό μνημείο του Τύμβου Καστά στην Αμφίπολη φωτίζεται με νέα χρώματα

Το Υπουργείο αναθέτει σε δύο ερευνητικά κέντρα την υλοποίηση του έργου «AmphiPoly», που στοχεύει στην επιστημονικά τεκμηριωμένη ανασύσταση της αρχικής όψης του διακόσμου του μνημείου, συμπεριλαμβανομένων της πολυχρωμίας και της εικονογραφίας, σε όλες τις χρονολογικές τους φάσεις
LIFO NEWSROOM
Το ρεσιτάλ της Ρόουζ Μπερν, το τρυφερό «Renoir» κι ένας αιμοβόρος Αι-Βασίλης από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Το ρεσιτάλ της Ρόουζ Μπερν, το τρυφερό «Renoir» κι ένας αιμοβόρος Άι-Βασίλης από αύριο στους κινηματογράφους

Η tour de force ερμηνεία της Ρόουζ Μπερν στο «If I Had Legs I’d Kick you» αποτελεί τη βασική κινηματογραφική ατραξιόν της εβδομάδας, αν και υπάρχουν κι άλλες ενδιαφέρουσες επιλογές, όπως το «Renoir», που θυμίζει το σινεμά του Κόρε Έντα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ