Beyonce εξοργίζεται με τους αδιάκριτους φαν: Αφήστε τις ωοθήκες μου ήσυχες!

Beyonce εξοργίζεται με τους αδιάκριτους φαν: Αφήστε τις ωοθήκες μου ήσυχες! Facebook Twitter
0

«Η επιτυχία είναι κάτι διαφορετικό για μένα πια», δηλώνει η Beyonce που ποζάρει στο πρώτο εξώφυλλο του Elle για το 2020, μιλώντας για την οικογένεια της, την αποδοχή και την αναζήτηση του εαυτού της.

Σε ένα διαφορετικό κόνσεπτ, η διάσημη τραγουδίστρια απαντά σε ερωτήσεις που υπέβαλαν μερικοί από τους πιο ένθερμους φαν της αντί για κάποια προσυνεννοημένα ερωτήματα με δημοσιογράφο. Η 38χρονη με προσωπική περιουσία που ξεπερνά τα 400 εκατομμύρια δολάρια (στοιχεία Forbes), φωτογραφίζεται μπροστά από κοινόχρηστα πλυντήρια, διαδρόμους σούπερ μάρκετ και πάρκινγκ. 

Beyonce εξοργίζεται με τους αδιάκριτους φαν: Αφήστε τις ωοθήκες μου ήσυχες! Facebook Twitter
Φωτογραφία Elle
Beyonce εξοργίζεται με τους αδιάκριτους φαν: Αφήστε τις ωοθήκες μου ήσυχες! Facebook Twitter
Φωτογραφία Elle

«Η τελευταία φορά που μπήκα σε μάρκετ ήταν σε ένα μπακάλικο πριν από συναυλία της Μαντόνα. Μαζί με τον Jay μπήκαμε σε ένα Crenshaw και αγοράσαμε μια Cuervo και πατατάκια Funyuns. Και σας βλέπω στα Target που προσπαθείτε να με φωτογραφίσετε». 

Στα 11 χρόνια γάμου με τον δισεκατομμυριούχο μουσικό και παραγωγό Jay Z, οι δύο τους έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: την 7χρονη Μπλου Άιβι και τα δίχρονα δίδυμα Ράμι-Κάρτερ και Σερ. Υπάρχει κάτι που να την αγχώνει; «Νομίζω ότι το πιο στρεσογόνο πράγμα για μένα είναι η ισορροπία ανάμεσα στην δουλειά και sτη ζωή μου. Να φροντίζω να είμαι παρούσα για τα παιδιά μου, να πηγαίνω την Μπλου στο σχολείο και τον Ράμι και τoν Σερ στις δραστηριότητές τους. Να βγαίνω με τον άνδρα μου και να επιστρέφω στην ώρα μου σπίτι για να φάω με την οικογένειά μου». 

Φτάνοντας στην ερώτηση για το αν είναι έγκυος, όπως φημολογείται, η Beyonce δεν κρύβει την αγανάκτησή της για την «πιο μισητή ερώτηση» που συνηθίζουν να της κάνουν και φυσικά δεν απαντά: «Αφήστε τις ωοθήκες μου ήσυχες!». Αντίθετα εστιάζει στην αποδοχή της εμφάνισής στέλνοντας ένα μήνυμα σε κάθε γυναίκα: «Αν κάποιος μου έλεγε πριν 15 χρόνια ότι το σώμα μου θα περνούσε από τόσες αλλαγές και διακυμάνσεις, και ότι θα ένιωθα πιο θηλυκή και ασφαλής με τις καμπύλες μου, δεν θα το πίστευα. Αλλά τα παιδιά και η ωριμότητα με δίδαξαν να εκτιμώ τον εαυτό μου πέρα από την φυσική εμφάνιση και πραγματικά να κατανοώ ότι είμαι υπέρ-αρκετή, ανεξαρτήτως της φάσης που βρίσκομαι στη ζωή μου. Το να μην δίνεις "δεκάρα" είναι από τα πιο απελευθερωτικά πράγματα». 

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Beyonce εξοργίζεται με τους αδιάκριτους φαν: Αφήστε τις ωοθήκες μου ήσυχες! Facebook Twitter
Beyonce εξοργίζεται με τους αδιάκριτους φαν: Αφήστε τις ωοθήκες μου ήσυχες! Facebook Twitter
View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Την ρωτούν για το αν απογοητεύεται που δεν κέρδισε μεγάλα βραβεία με τους δίσκους Lemonade και Homecoming και απαντά «ούτε καν»: «Η επιτυχία είναι κάτι διαφορετικό για μένα πια. Οι αποβολές που είχα με δίδαξαν ότι πρέπει να γίνω η μητέρα του εαυτού μου πριν γίνω μητέρα κάποιου άλλου. Μετά ήρθε η Μπλου και η αναζήτηση για τον σκοπό μου έγινε πολύ βαθύτερη. "Πέθανα και ξαναγεννήθηκα¨μέσα στη σχέση μου και η εξερεύνηση του εαυτού έγινε ακόμα πιο δυνατή».

«Το να είμαι πια Νο1 δεν ήταν πια προτεραιότητα για μένα. Η αληθινή νίκη ήταν να δημιουργήσω τέχνη και να αφήσω μια παρακαταθήκη που θα ζήσει πολύ περισσότερο από μένα. Αυτό με γεμίζει». Βέβαια κάποιες φορές μερικές κριτικές την ενοχλούν: «Είμαι άνθρωπος. Προσπαθώ ωστόσο να υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι είμαι δυνατή και είμαι φτιαγμένη για αυτό. Δόξα τω Θεώ ο περισσότερος θόρυβος δεν με αγγίζει μετά από όλα αυτά τα χρόνια». 

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ναόμι Γουότς γίνεται Μαργκότ Φοντέιν σε ταινία για τον πιο θρυλικό έρωτα του μπαλέτου

Πολιτισμός / Η Ναόμι Γουότς γίνεται Μαργκότ Φοντέιν σε ταινία για τον πιο θρυλικό έρωτα του μπαλέτου

Η ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στο «Margot & Rudi», το νέο ρομαντικό δράμα του Άντονι Φάμπιαν, που αφηγείται τη θυελλώδη καλλιτεχνική και προσωπική σχέση της Μαργκότ Φοντέιν με τον Ρούντολφ Νουρέγιεφ
THE LIFO TEAM
Σκάρλετ Γιόχανσον, Άνταμ Ντράιβερ και Μάιλς Τέλερ πάνε Κάννες με το νέο φιλμ του Τζέιμς Γκρέι

Πολιτισμός / Σκάρλετ Γιόχανσον, Άνταμ Ντράιβερ και Μάιλς Τέλερ πάνε Κάννες

Η νέα ταινία του Τζέιμς Γκρέι, με Σκάρλετ Γιόχανσον, Άνταμ Ντράιβερ και Μάιλς Τέλερ, προστίθεται τελικά στο διαγωνιστικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Καννών, ενώ η Neon εξασφάλισε ήδη τα δικαιώματα για τη Βόρεια Αμερική.
THE LIFO TEAM
Φαντάσματα, γυμνά και queer στέμματα: τι δείχνει για τη φωτογραφία σήμερα η φετινή AIPAD

Πολιτισμός / Φαντάσματα, γυμνά και queer στέμματα: τι δείχνει για τη φωτογραφία σήμερα η φετινή AIPAD

Από τα αινιγματικά “ghost” prints του Andy Mattern και τα παραμορφωμένα γυμνά του Bill Brandt μέχρι τη queer ορατότητα της Zanele Muholi και το ψηφιακό άγχος της Tania Franco Klein, η φετινή φωτογραφική έκθεση AIPAD στη Νέα Υόρκη δείχνει μια φωτογραφία πιο σωματική, πιο υβριδική και πιο ανήσυχη από ποτέ.
THE LIFO TEAM
Η γκαρνταρόμπα και το βλέμμα της Νταϊάν Κίτον βγαίνουν στο σφυρί

Πολιτισμός / Η γκαρνταρόμπα και το βλέμμα της Νταϊάν Κίτον βγαίνουν στο σφυρί

Οκτώ μήνες μετά τον θάνατό της, η Bonhams ανακοινώνει τέσσερις δημοπρασίες με περισσότερα από 400 αντικείμενα από το προσωπικό αρχείο της Νταϊάν Κίτον, από ρούχα Ralph Lauren και Thom Browne μέχρι το αρχικό σενάριο του «Annie Hall»
THE LIFO TEAM
Ο Αντόνιο Μούνιοθ Μολίνα βλέπει έναν «τεχνολογικό ολοκληρωτισμό» πίσω από την κρίση του δημόσιου λόγου

Πολιτισμός / Ο Αντόνιο Μούνιοθ Μολίνα βλέπει έναν «τεχνολογικό ολοκληρωτισμό» πίσω από την κρίση του δημόσιου λόγου

Ο επιφανής συγγραφέας μιλά για την αποδυνάμωση της δημοκρατικής λογικής, την υπεροχή της φτηνής γνώμης απέναντι στο ρεπορτάζ και τη δύναμη των ψηφιακών πλατφορμών να διαμορφώνουν έναν όλο και πιο επιθετικό δημόσιο χώρο.
THE LIFO TEAM
Ο Φατίχ Ακίν λέει ότι η Γερμανία δεν έχει ξεπεράσει ποτέ πραγματικά το ναζιστικό της τραύμα

Πολιτισμός / Ο Φατίχ Ακίν λέει ότι η Γερμανία δεν έχει ξεπεράσει ποτέ πραγματικά το ναζιστικό της τραύμα

Με αφορμή τη νέα του ταινία "Στο νησί του Αμρούμ", ο γερμανοτουρκικής καταγωγής σκηνοθέτης μιλά για το ναζιστικό παρελθόν, τη σημερινή σχέση της Γερμανίας με το Ισραήλ και εξηγεί γιατί θεωρεί ότι ο Πέδρο Σάντσεθ "έχει cojones."
THE LIFO TEAM
Ο «όμορφος άγνωστος» που επηρέασε τον Μιχαήλ Αγγελο φτάνει στο Λούβρο

Πολιτισμός / Ο «όμορφος άγνωστος» που επηρέασε τον Μιχαήλ Αγγελο φτάνει στο Λούβρο

Ο Μάρτιν Σόνγκαουερ δεν είναι από τα ονόματα που λένε πολλά σήμερα έξω από τους κύκλους της ιστορίας της τέχνης. Κι όμως, επηρέασε τον Ντύρερ, τον Μιχαήλ Αγγελο και αργότερα τον Ρέμπραντ. Τώρα, μια μεγάλη έκθεση στο Λούβρο τον επαναφέρει στο προσκήνιο, όχι μόνο ως σπουδαίο χαράκτη και ζωγράφο, αλλά και ως έναν από τους ανθρώπους που άλλαξαν τον τρόπο με τον οποίο κυκλοφορούσαν οι εικόνες στην Ευρώπη
THE LIFO TEAM
Το Met βάζει στο κάδρο σώματα που η μόδα έκανε χρόνια πως δεν έβλεπε

Πολιτισμός / Το Met βάζει στο κάδρο σώματα που η μόδα έκανε χρόνια πως δεν έβλεπε

Η έκθεση «Costume Art» του Costume Institute θα παρουσιάσει 25 νέα μανεκέν βασισμένα σε αληθινά σώματα, από ανάπηρα και έγκυα μέχρι πληθωρικά και γερασμένα, σε μια κίνηση που φέρνει μαζί τη γλώσσα της διαφορετικότητας, του body positivity και μια πιο βαθιά αλλαγή στο πώς το μουσείο εκθέτει τη μόδα.
THE LIFO TEAM
Μια νέα έκθεση στο Λονδίνο κοιτάζει κατάματα το γήρας

Πολιτισμός / Έλα να γεράσουμε μαζί: Μια νέα έκθεση κοιτάζει κατάματα το γήρας

Το The Coming of Age, η νέα μεγάλη έκθεση του Wellcome Collection, ανοίγει τη συζήτηση για τη γήρανση πέρα από την ιδέα της παρακμής. Με περισσότερα από 120 έργα και αντικείμενα, από τη σύγχρονη τέχνη μέχρι την ιστορία της ιατρικής και την ποπ κουλτούρα, η έκθεση επιχειρεί να δει το γήρας ως κοινωνική, πολιτική και βαθιά ανθρώπινη εμπειρία.
THE LIFO TEAM
Ο Άι Γουέιγουεϊ ξαναμπαίνει στο κελί του και το κάνει έργο τέχνης

Πολιτισμός / Ο Άι Γουέιγουεϊ ξαναμπαίνει στο κελί του και το κάνει έργο τέχνης

Δεκαπέντε χρόνια μετά τη μυστική κράτησή του στην Κίνα, ο Άι Γουέιγουεϊ θα περάσει 24 ώρες μέσα σε φυσικού μεγέθους ανακατασκευή του κελιού όπου κρατήθηκε για 81 ημέρες το 2011. Το έργο Sewing a Button, που παρουσιάζεται στο Aviva Studios του Μάντσεστερ, είναι το πιο ακραίο και προσωπικό κομμάτι της νέας μεγάλης έκθεσής του, Ai Weiwei: Button Up!
THE LIFO TEAM
Η τσελίστρια του Άουσβιτς έγινε 100 ετών και η ιστορία της παραμένει αδιανόητη

Πολιτισμός / Η τσελίστρια του Άουσβιτς έγινε 100 ετών και η ιστορία της παραμένει αδιανόητη

Η Ανίτα Λάσκερ-Βάλφις, μία από τις πιο συγκλονιστικές μορφές της μνήμης του Ολοκαυτώματος, επιστρέφει στο προσκήνιο με αφορμή τα 100 της χρόνια και τη νέα έκδοση του βιβλίου της Inherit the Truth. Η ζωή της δεν είναι μόνο μια μαρτυρία για το Ολοκαύτωμα, αλλά και μια σκληρή υπενθύμιση ότι η μουσική μπορεί να υπάρξει ταυτόχρονα ως σωτηρία και ως μέρος της κόλασης.
THE LIFO TEAM