Η Τέιλορ Σουίφτ κυκλοφόρησε ένα νέο χριστουγεννιάτικο τραγούδι και το video clip είναι γεμάτο με βίντεο από τα παιδικά της χρόνια. 

 

Το "Christmas Tree Farm" ξεκινά με ασπρόμαυρα πλάνα που δείχνουν την ενήλικη Τέιλορ Σουίφτ να κάθεται σκεφτική στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου. Καθώς όμως η μουσική ανεβάζει ρυθμό, το κλιπ γεμίζει με παλιά βίντεο που είχαν τραβήξει οι γονείς της Σουίφτ από περασμένα Χριστούγεννα, όταν ακόμα η διάσημη τραγουδίστρια ήταν παιδί. 

 

Με ροζ πιτζάμες, η Σουίφτ κάθεται ανυπόμονα μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο ενώ σε άλλο πλάνο χαιρετά χαρούμενη μέσα από το παιδικό σπίτι στον κήπο. Τα στιγμιότυπα έχουν προκαλέσει θερμά σχόλια από φανς στο διαδίκτυο. 

 

 

 

 

 

 

 

Στα πλάνα φαίνονται και οι γονείς της Σκοτ και Άντρεα Σουίφτ, ο αδερφός της Όστιν και άλλα μέλη της οικογένειάς της. «Στην πραγματικότητα μεγάλωσα σε ένα αγρόκτημα», έγραψε η τραγουδίστρια στο promo του τραγουδιού. Σε ένα σπίτι από gingerbread house βαθιά μέσα σε δάσος από γλυκίσματα. Εκεί που, όσο και αν ακούγεται αστείο, αυτό το τραγούδι είναι ο εθνικός τους ύμνος».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I actually did grow up on a Christmas tree farm. In a gingerbread house, deep within the yummy gummy gumdrop forest. Where, funnily enough, this song is their national anthem. #ChristmasTreeFarm song and video out now 🎄

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift (@taylorswift) στις