Έρχεται σίκουελ του «Τζόκερ»; Χοακίν Φίνιξ και Τοντ Φίλιπς συζητούν νέα συνεργασία

Έρχεται σίκουελ του «Τζόκερ»; Χοακίν Φίνιξ και Τοντ Φίλιπς συζητούν νέα συνεργασία Facebook Twitter
0

Το περασμένο σαββατοκύριακο το «Joker», η ταινία του Τοντ Φίλιπς για τον άσπονδο εχθρό του Μπάτμαν, ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο δολάρια στο παγκόσμιο box office, αφήνοντας πολύ πίσω το «Deadpool». 

Συζητήσεις σχετικά με ένα σίκουελ της ταινίας γίνονται εδώ και αρκετό καιρό, για την ακρίβεια από τότε που έκανε πρεμιέρα τον Αύγουστο στο Φεστιβάλ Βενετίας, αλλά μέχρι στιγμής τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως.

Ωστόσο νέο δημοσίευμα του Hollywood Reporter αναφέρει πως ένα σχετικό πρότζεκτ ήδη βρίσκεται στο τελικό στάδιο διαπραγματεύσεων, σημειώνοντας πως οι Τοντ Φίλιπς και Χοακίν Φίνιξ «είναι πολύ πιθανό να ενωθούν ξανά».

Ο διάσημος σκηνοθέτης θα γράψει το σενάριο για το σίκουελ μαζί με τον Σκοτ Σίλβερ, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο αρχικό σενάριο, δήλωσαν πηγές στο Hollywood Reporter. 

Τα πρώτα νούμερα στο box office που έκανε το «Joker» ήταν αρκετά για την Warner Bros ώστε να συμφωνήσει στο αίτημα του Φίλιπς να σκηνοθετήσει μια ακόμη ιστορία της DC Comics, που φέρεται να αφορά τον Lex Luthor. Ο Μπάτμαν ήδη γυρίζεται από τον Ματ Ριβς με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάτινσον.

Οι προηγούμενες τρεις ταινίες της DC έφεραν κέρδη άνω του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων, αλλά το συγκριτικά μικρότερο μπάτζετ (60 εκατομμύρια δολάρια) του «Joker» αύξησε την επίδρασή του.

Πηγές του Hollywood Reporter ισχυρίζονται πως ο Τοντ Φίλιπς έβγαλε περίπου 100 εκατομμύρια από την δουλειά του στην ταινία, έχοντας κλείσει συμφωνία για ποσοστά επί των κερδών παρόμοια με εκείνη που σύναψε για το «The Hangover», το οποίο κόστισε 35 εκατομμύρια και έφερε συνολικά 468 εκατομμύρια δολάρια.

Με πληροφορίες από Guardian

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πώς γίνεται η γυμνότητα να προκαλεί ακόμη;» Η Φλορεντίνα Χόλτσινγκερ ταράζει τη Μπιενάλε με τζετ σκι, καμπάνες και ούρα

Πολιτισμός / «Πώς γίνεται η γυμνότητα να προκαλεί ακόμη;» Η Φλορεντίνα Χόλτσινγκερ ταράζει τη Μπιενάλε με τζετ σκι, καμπάνες και ούρα

Στο Αυστριακό Περίπτερο της Μπιενάλε της Βενετίας, η Φλορεντίνα Χόλτσινγκερ στήνει ένα υγρό, γυμνό και άβολο θέαμα με τζετ σκι, ανθρώπινες καμπάνες και περφόρμερ μέσα σε φιλτραρισμένα ούρα.
THE LIFO TEAM
Η Κέιτ Μπλάνσετ στις Κάννες: «Θλιβερό να μιλάμε για πολέμους και γενοκτονίες μόνο στα φεστιβάλ»

Πολιτισμός / Η Κέιτ Μπλάνσετ στις Κάννες: «Θλιβερό να μιλάμε για πολέμους και γενοκτονίες μόνο στα φεστιβάλ»

Σε συζήτηση στις Κάννες, η Κέιτ Μπλάνσετ μίλησε για την Παλαιστίνη, τους πολέμους και την ευθύνη της πολιτικής, λέγοντας ότι είναι θλιβερό να γίνονται τα φεστιβάλ οι μόνοι χώροι όπου επιτέπεται να μένουν ζωντανές αυτές οι συζητήσεις.
THE LIFO TEAM
Ένα αλλόκοτο takeover του The Boy στη Στέγη

Πολιτισμός / Ένα αλλόκοτο takeover του The Boy στη Στέγη

Με τον γενικότερο τίτλο «Δεν ταξίδεψα ποτέ στην Αυστραλία» ο σκηνοθέτης και μουσικός οργανώνει μια σειρά από εκδηλώσεις. Προβολές, installations, μια συναυλία και μια έκθεση φωτογραφίας, στη Στέγη, από τις 5 ως τις 7 Ιουνίου.
THE LIFO TEAM
Η Σάρον Στόουν βρήκε το πιο κομψό «παράθυρο» στους νέους κανόνες των Καννών για γυμνότητα και υπερβολή

Πολιτισμός / Η Σάρον Στόουν βρήκε το πιο κομψό «παράθυρο» στους νέους κανόνες των Καννών για γυμνότητα και υπερβολή

Στην πρεμιέρα του Fjord, η Σάρον Στόουν εμφανίστηκε με τουαλέτα Miss Sohee και θεαματική κάπα, παίζοντας στα όρια του νέου κανονισμού των Καννών για τα υπερβολικά σέξι ρούχα.
THE LIFO TEAM
Η Νικόλ Κίντμαν, ο Μπρανκούζι και η νύχτα του 1,1 δισ. δολαρίων στη Christie’s

Πολιτισμός / Η Νικόλ Κίντμαν, ο Μπρανκούζι και η νύχτα του 1,1 δισ. δολαρίων στη Christie’s

Η Christie’s πούλησε στη Νέα Υόρκη έργα αξίας 1,1 δισ. δολαρίων μέσα σε μία νύχτα, σε μια δημοπρασία που έσπασε ρεκόρ για Μπρανκούζι, Πόλοκ και Ρόθκο. Η εικόνα που έμεινε, όμως, ήταν η Νικόλ Κίντμαν μπροστά στη χρυσή «Δαναΐδα».
THE LIFO TEAM
Η Τρέισι Έμιν έκανε επέμβαση στα μάτια: «Θα δω καθαρά για πρώτη φορά στη ζωή μου»

Πολιτισμός / Η Tracey Emin θέλει να δει ξανά τα έργα της — κυριολεκτικά

Για πάνω από έναν χρόνο, η Tracey Emin έβλεπε τον κόσμο θολό και «σε αποχρώσεις σέπια». Μετά την επέμβαση στα μάτια, λέει πως το πρώτο που θέλει είναι να πάει στην Tate Modern και να δει καθαρά τη μεγάλη της έκθεση.
THE LIFO TEAM
Ο Γουίλεμ Νταφόε στην Αθήνα: μια πρεμιέρα,ένα κουλούρι και μια συνάντηση με τον Μάριο Μπανούσι

Πολιτισμός / Ο Γουίλεμ Νταφόε στην Αθήνα: μια πρεμιέρα,ένα κουλούρι και μια συνάντηση με τον Μάριο Μπανούσι

Ο Γουίλεμ Νταφόε βρίσκεται στην Αθήνα για την πανελλήνια πρεμιέρα του «Πάρτυ Γενεθλίων». Ο Μάριο Μπανούσι ανέβασε φωτογραφίες μαζί του στην πόλη, λίγους μήνες πριν παραλάβει στη Βενετία τον Αργυρό Λέοντα της Biennale Teatro.
THE LIFO TEAM
Η γαλλική ταινία όπου ένας ιός μετατρέπει τους gay άνδρες σε straight

Πολιτισμός / Η γαλλική ταινία όπου ένας ιός μετατρέπει τους gay άνδρες σε straight

Στο Jim Queen, ένας ιός μετατρέπει τους gay άνδρες σε straight και ένας queer influencer ψάχνει τη θεραπεία στο Παρίσι. Η γαλλική ταινία κινουμένων σχεδίων για ενήλικες έκανε πρεμιέρα στις Κάννες, μετατρέποντας την ετεροφυλοφιλία σε camp ταινία τρόμου για τη gay σκηνή.
THE LIFO TEAM