«Έκλαιγα στο μπάνιο»: Η Εμίλια Κλαρκ εξομολογείται ότι οι γυμνές σκηνές στο Game of Thrones ήταν «σκληρές»

«Έκλαιγα στο μπάνιο»: Η Εμίλια Κλαρκ εξομολογείται ότι οι γυμνές σκηνές στο Game of Thrones ήταν «σκληρές» Facebook Twitter
0

Η Εμίλια Κλαρκ δήλωσε πρόσφατα ότι οι γυμνές σκηνές στο Game of Thrones ήταν πολύ «σκληρές» για εκείνη.

Μιλώντας στο podcast του ηθοποιού Νταξ Σέπαρντ, δήλωσε ότι έκλαιγε στο μπάνιο πριν από ορισμένες σκηνές, αλλά αυτό θα είχε συμβεί είτε υπήρχε γυμνό είτε όχι. Όπως εξηγεί η Κλαρκ, ο ρόλος της στην επιτυχημένη σειρά απαιτούσε από την αρχή να είναι γυμνή αρκετά συχνά.

Μάλιστα, η ηθοποιός προσθέτει ότι οι γυμνές σκηνές ήταν απαραίτητες για το σενάριο, αλλά η στάση της θα ήταν πολύ διαφορετική αν τα γυρίσματα γίνονταν σήμερα. Η Εμίλια Κλαρκ πήρε τον ρόλο της Καλίσι στα 23 της χρόνια. Ήταν το πρώτο μεγάλο της βήμα στη βιομηχανία του θεάματος. Πήρα τη δουλειά και έπειτα μου έστειλαν το σενάριο να το διαβάσω, και ήμουν ενθουσιασμένη, είπε.

Ωστόσο, είχα αποφοιτήσει πρόσφατα από την δραματική σχολή και αντιμετώπισα την ευκαιρία αυτή ως δουλειά, πρόσθεσε, τονίζοντας ότι είχε την άποψη ότι αν κάτι ήταν στο σενάριο, τότε ήταν απολύτως απαραίτητο να γίνει.

«Ήμουν εντελώς γυμνή με όλους αυτούς τους ανθρώπους γύρω μου, και δεν ήξερα τι έχω σκοπό να κάνω. Δεν ήξερα τι ήθελαν από μένα. Ανεξάρτητα από το αν υπήρχαν γυμνές σκηνές ή όχι, θα είχα περάσει εκείνη την περίοδο με το να σκέφτομαι ότι δεν είμαι άξια να απαιτήσω τίποτα. Ότι ό,τι αισθάνομαι είναι λάθος, θα πάω να κλάψω στο μπάνιο και μετά θα γυρίσω και όλα θα είναι εντάξει, δήλωσε.

Σύμφωνα με την Κλαρκ, ο συμπρωταγωνιστής Τζέισον Μαμόα, ήταν αυτός που την βοήθησε πολύ μέσα από την σειρά. Πλέον, όμως εξηγεί, τα πράγματα για εκείνη είναι διαφορετικά και είναι πιο συνειδητοποιημένη με το τι αισθάνεται άνετα να κάνει και τι όχι. «Πλέον δίνω μάχες για το αν χρειάζεται μια γυμνή σκηνή ή όχι».

Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM