«Έκλαιγα στο μπάνιο»: Η Εμίλια Κλαρκ εξομολογείται ότι οι γυμνές σκηνές στο Game of Thrones ήταν «σκληρές»

«Έκλαιγα στο μπάνιο»: Η Εμίλια Κλαρκ εξομολογείται ότι οι γυμνές σκηνές στο Game of Thrones ήταν «σκληρές» Facebook Twitter
0

Η Εμίλια Κλαρκ δήλωσε πρόσφατα ότι οι γυμνές σκηνές στο Game of Thrones ήταν πολύ «σκληρές» για εκείνη.

Μιλώντας στο podcast του ηθοποιού Νταξ Σέπαρντ, δήλωσε ότι έκλαιγε στο μπάνιο πριν από ορισμένες σκηνές, αλλά αυτό θα είχε συμβεί είτε υπήρχε γυμνό είτε όχι. Όπως εξηγεί η Κλαρκ, ο ρόλος της στην επιτυχημένη σειρά απαιτούσε από την αρχή να είναι γυμνή αρκετά συχνά.

Μάλιστα, η ηθοποιός προσθέτει ότι οι γυμνές σκηνές ήταν απαραίτητες για το σενάριο, αλλά η στάση της θα ήταν πολύ διαφορετική αν τα γυρίσματα γίνονταν σήμερα. Η Εμίλια Κλαρκ πήρε τον ρόλο της Καλίσι στα 23 της χρόνια. Ήταν το πρώτο μεγάλο της βήμα στη βιομηχανία του θεάματος. Πήρα τη δουλειά και έπειτα μου έστειλαν το σενάριο να το διαβάσω, και ήμουν ενθουσιασμένη, είπε.

Ωστόσο, είχα αποφοιτήσει πρόσφατα από την δραματική σχολή και αντιμετώπισα την ευκαιρία αυτή ως δουλειά, πρόσθεσε, τονίζοντας ότι είχε την άποψη ότι αν κάτι ήταν στο σενάριο, τότε ήταν απολύτως απαραίτητο να γίνει.

«Ήμουν εντελώς γυμνή με όλους αυτούς τους ανθρώπους γύρω μου, και δεν ήξερα τι έχω σκοπό να κάνω. Δεν ήξερα τι ήθελαν από μένα. Ανεξάρτητα από το αν υπήρχαν γυμνές σκηνές ή όχι, θα είχα περάσει εκείνη την περίοδο με το να σκέφτομαι ότι δεν είμαι άξια να απαιτήσω τίποτα. Ότι ό,τι αισθάνομαι είναι λάθος, θα πάω να κλάψω στο μπάνιο και μετά θα γυρίσω και όλα θα είναι εντάξει, δήλωσε.

Σύμφωνα με την Κλαρκ, ο συμπρωταγωνιστής Τζέισον Μαμόα, ήταν αυτός που την βοήθησε πολύ μέσα από την σειρά. Πλέον, όμως εξηγεί, τα πράγματα για εκείνη είναι διαφορετικά και είναι πιο συνειδητοποιημένη με το τι αισθάνεται άνετα να κάνει και τι όχι. «Πλέον δίνω μάχες για το αν χρειάζεται μια γυμνή σκηνή ή όχι».

Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΑΥΑΓΙΟ ΜΕΝΤΩΡ ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΓΛΥΠΤΟ ΔΙΑΚΟΣΜΟ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

Πολιτισμός / Ναυάγιο ΜΕΝΤΩΡ: Νέα ευρήματα από το πλοίο του Έλγιν - Βρέθηκε θραύσμα από τον γλυπτό διάκοσμο του Παρθενώνα;

Το μπρίκι ΜΕΝΤΩΡ, που βυθίσθηκε τον Σεπτέμβριο του 1802 έξω από το λιμάνι του Αβλέμονα στα νοτιοανατολικά των Κυθήρων, ήταν ένα από τα ιδιόκτητα πλοία του Λόρδου Έλγιν
THE LIFO TEAM
Το Ελληνικό Περίπτερο στην 61η Διεθνή Έκθεση Τέχνης – La Biennale di Venezia

Πολιτισμός / Το Ελληνικό Περίπτερο στην 61η Διεθνή Έκθεση Τέχνης – La Biennale di Venezia

Το Ελληνικό Περίπτερο στα Giardini της Βενετίας μεταμορφώνεται σε ένα σύγχρονο Πλατωνικό Σπήλαιο από τον Ανδρέα Αγγελιδάκη, τον εικαστικό και αρχιτέκτονα που εκπροσωπεί την Ελλάδα στην 61η Διεθνή Έκθεση Τέχνης – La Biennale di Venezia με το έργο «Escape Room», από τις 9 Μαΐου έως τις 22 Νοεμβρίου 2026. 
THE LIFO TEAM
Τι σημαίνει όταν μια αρχαία κοινωνία θάβει παιδιά σαν πολεμιστές;

Πολιτισμός / Τι σημαίνει όταν μια αρχαία κοινωνία θάβει παιδιά σαν πολεμιστές;

Η ανακάλυψη δύο παιδικών ταφών με χάλκινα πολεμικά ζωνάρια στην Ποντεκανιάνο της Ιταλίας ξαναφέρνει στο προσκήνιο το ερώτημα για το πώς μια αρχαία κοινωνία απέδιδε κύρος, ρόλους και μέλλον ακόμη και στα παιδιά.
THE LIFO TEAM
Ο Werner Herzog επιστρέφει με το Ghost Elephants, ένα ντοκιμαντέρ για τα τελευταία «φαντάσματα» της Αγκόλας

Πολιτισμός / Ο Werner Herzog επιστρέφει με το Ghost Elephants, ένα ντοκιμαντέρ για τα τελευταία «φαντάσματα» της Αγκόλας

Το Ghost Elephants ακολουθεί μια αποστολή αναζήτησης ελεφάντων στην Αγκόλα, αλλά στα χέρια του Werner Herzog γίνεται κάτι περισσότερο από ένα ντοκιμαντέρ. Γίνεται μια ιστορία για την εμμονή, τη σιωπή και το άγνωστο.
THE LIFO TEAM