Γονείς για τέταρτη φορά ο Ρίκι Μάρτιν με τον σύζυγό του - Η τρυφερή φωτογραφία στο Instagram

Γονείς για τέταρτη φορά ο Ρίκι Μάρτιν με τον σύζυγό του - Η τρυφερή φωτογραφία στο Instagram Facebook Twitter
2

Γονείς για τέταρτη φορά έγιναν ο Ρίκι Μάρτιν με τον 35χρονο σύζυγό του, Jwan Yosef. 

Ο 47χρονος τραγουδιστής ανακοίνωσε πως ήρθε στον κόσμο το τέταρτο παιδί τους, που είναι αγόρι και τον ονόμασαν Renn.

«Γεννήθηκε ο γιος μας Renn Martin-Yosef», έγραψε στα ισπανικά ο Ρίκι Μάρτιν στην φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media και τον δείχνει μαζί με τον σύζυγό του, να κρατούν το νεογέννητο παιδί στην αγκαλιά τους. Την ίδια φωτογραφία δημοσίευσε και ο Yosef στον δικό του λογαριασμό, σχολιάζοντας: «Το μικρό μας αγοράκι είναι εδώ».

Ο τραγουδιστής δημοσίευσε επίσης την φωτογραφία στα Instagram Stories του, με την ίδια λεζάντα, προσθέτοντας το «#4» μαζί με διάφορα emoji.

View this post on Instagram

Nuestro hijo Renn Martin-Yosef ha nacido. #elbebéhanacido

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on


Ο νεογέννητος γιος του ζευγαριού γεννήθηκε επίσης μέσω παρένθετης μητέρας, όπως και τα άλλα τρία παιδιά τους τα δίδυμα Matteo και Valentino που είναι 11 ετών και η 10 μηνών Lucia.

Ο Ρίκι Μάρτιν, που παντρεύτηκε με τον Yosef το 2017, ανακοίνωσε πως περιμένουν το τέταρτο παιδί τους στη διάρκεια στην εκδήλωση της Human Right Watch, όπου τιμήθηκε με ειδικό βραβείο για τις μάχες που έχει δώσει για τα δικαιώματα της LGBT κοινότητας.

«Και παρεμπιπτόντως, πρέπει να ανακοινώσω ότι εγκυμονούμε, περιμένουμε παιδί. Λατρεύω τις μεγάλες οικογένειες», είχε πει τότε ο τραγουδιστής.

View this post on Instagram

Human rights, human rights and more human right. SIMPLE! @humanrightscampaign . 📸:@paulmorigi

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on

View this post on Instagram

La luz de mis ojos #Lucia

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάννες - Ρόμπερτ Ντε Νίρο για Τραμπ: «Ο φιλισταίος πρόεδρος της Αμερικής αυτοδιορίστηκε επικεφαλής σε κορυφαίο πολιτιστικό ίδρυμα»

Πολιτισμός / Κάννες - Ρόμπερτ Ντε Νίρο για Τραμπ: «Ο φιλισταίος πρόεδρος της Αμερικής αυτοδιορίστηκε επικεφαλής σε κορυφαίο πολιτιστικό ίδρυμα»

«Η τέχνη είναι η αλήθεια. Η τέχνη αγκαλιάζει την ποικιλομορφία. Και γι’ αυτό αποτελεί απειλή για τους αυταρχικούς ηγέτες και τους φασίστες του κόσμου», δήλωσε παραλαμβάνοντας τον τιμητικό Χρυσό Φοίνικα από τον Λεονάρντο ντι Κάπριο
LIFO NEWSROOM
Final Destination, Κιούκα και Τhe Weeknd από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Final Destination, Κιούκα και Τhe Weeknd από αύριο στους κινηματογράφους

Καθώς όλο και περισσότερα θερινά σινεμά ανοίγουν, η συνέχεια ενός απέθαντου franchise, το φρέσκο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Κωστή Χαραμουντάνη και το κινηματογραφικό companion piece του νέου άλμπουμ του Weeknd είναι τρεις από τις έξι νέες ταινίες που επιχειρούν να φέρουν τους θεατές πίσω στις αίθουσες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
hjnrjh

Πολιτισμός / ΕΣΩ 2025: Oι σημαντικότερες στιγμές στην κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου

Η 13η ΕΣΩ: 'Αγκαλιάζοντας το Χάος σ’ έναν Έξυπνο Κόσμο' ολοκληρώθηκε, την Τετάρτη 7 Μαΐου 2025 στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, ακριβώς όπως υποσχέθηκε, σαν αγκαλιά, που εμπεριέχει την ρευστότητα του σύγχρονου, διασυνδεδεμένου κόσμου μας που, διαρκώς, αλλάζει.
ΜΕΛΙΝΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ-ΠΟΛΛΑΤΟΥ
Έρχεται στο Μεσολόγγι ο αυθεντικός πίνακας του Ντελακρουά «Η Ελλάδα στα ερείπια του Μεσολογγίου»

Πολιτισμός / Μεσολόγγι: Έρχεται ο αυθεντικός πίνακας του Ντελακρουά «Η Ελλάδα στα ερείπια του Μεσολογγίου»

Ανακοινώθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την έναρξη του επετειακού κύκλου των 200 χρόνων από την ηρωική Έξοδο - Η αποκάλυψη του Νίκου Αλάγια για τον πατέρα του που μετανάστευσε στη Γαλλία τη δεκαετία του 1960
LIFO NEWSROOM
«Allspice» στο Μουσείο Ακρόπολης: Mια έκθεση για τις αρπαγές, τις λεηλασίες, τις διώξεις των πολιτισμών

Εικαστικά / «Allspice» στο Μουσείο Ακρόπολης: Mια έκθεση για τις αρπαγές, τις λεηλασίες, τις διώξεις των πολιτισμών

Ο Michael Rakowitz, χρησιμοποιώντας αντισυμβατικές προσεγγίσεις, ανοίγει έναν διάλογο με έργα συγκινητικά, φανερά πολιτικά, υπενθυμίζοντάς μας την επανάληψη οδυνηρών γεγονότων της Ιστορίας.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Νίκολας Κάλιναν: Ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου μιλησε για τα Γλυπτά του Παρθενώνα και τη συνεργασία με την Ελλάδα

Πολιτισμός / Γλυπτά του Παρθενώνα: Ο νέος διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου μιλά για συνεργασία, αλλά όχι επιστροφή

Ο Νίκολας Κάλιναν, Διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου, αναφέρεται στη συνέντευξή του για τη συνεργασία με την Ελλάδα γύρω από τα Γλυπτά του Παρθενώνα, χωρίς να δίνει σαφή απάντηση για την επιστροφή τους
LIFO NEWSROOM
Η νέα έκθεση του Σωκράτη Σωκράτους μιλά για τα ισοπεδωμένα τοπία που άφησαν οι βομβαρδισμοί του 20ού αιώνα

Πολιτισμός / Η νέα έκθεση του Σωκράτη Σωκράτους μιλά για τα ισοπεδωμένα τοπία που άφησαν οι βομβαρδισμοί του 20ού αιώνα

Το αλουμίνιο δεν είναι απλώς το εικαστικό μέσο για τη νέα δουλειά του Σωκράτη Σωκράτους που εγκαινιάζεται στην γκαλερί Eins στη Λεμεσό της Κύπρου· είναι το φάντασμα που στοιχειώνει τον καλλιτέχνη.
LIFO NEWSROOM
Δείτε πώς ακριβώς ήταν ο Παρθενώνας πριν από 2400 χρόνια

Πολιτισμός / Δείτε πώς ήταν ο Παρθενώνας πριν από 2.400 χρόνια - Το εντυπωσιακό «παιχνίδι» με το φως

O καθηγητής Juan de Lara του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης με την βοήθεια της τεχνολογίας έδειξε πώς οι αρχαίοι Έλληνες χρησιμοποίησαν προηγμένες τεχνικές φωτισμού για να μετατρέψουν το εσωτερικό του Παρθενώνα σε ένα εντυπωσιακό θέαμα
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Το παιδί δέν "ήρθε" στον κόσμο, κάποιος το έφερε, το γέννησε, κάποιος το κυοφόρησε για 9 μήνες, το κράτησε, το φύλαξε, το προστάτευσε, το φρόντισε. Δέν έχει πρόσωπο, ταυτότητα, φωνή αυτός ο συνάνθρωπος μας, δέν του αξίζει κάποια μνεία, είναι απλά ένας διεκπεραιωτής, εντολοδόχος, ¨πελάτης¨, επωαστής, συμβαλλόμενο μέρος σε κάποια δικηγορική πράξη...η σχέση του με το παιδί είναι καθαρά χρηματική, απρόσωπη, αποστασιοποιημένη, ψυχρή, είναι άραγε γι αυτόν (αυτήν !) το προιόν μιάς τυπικής χρηματικής διαδικασίας, δέν το νοιώθει άραγε σαν ένα τμήμα της, μέρος της, κομμάτι της...άραγε το είδε ποτέ, το άγγιξε, την άφησαν να το αγγίξει, να το αποχαιρετήσει, να ακούσει το κλάμα του...Και αυτό άραγε, την είδε ποτέ ; Του δόθηκε η ευκαιρία ; Την άκουγε τόσον καιρό, την αισθάνονταν, την άγγιζε, ήταν όλος ο κόσμος του, όλο το σύμπαν του, ότι έτρωγε, ότι έπινε, ότι ανέπνεε περνούσε μέσα του, τον έτρεφε, τον συντηρούσε, τον μεγάλωνε. Τα συναισθήματά της πότιζαν κι αυτόν, η ζέστη της χυνόταν μέσα του, η χαρά της, ο ύπνος της την τύλιγε μαζί του, η αρρώστια το ίδιο, το άγχος, η δίψα, η νοσταλγία (γιατί όχι ;)Εννιά μήνες μαζί, συντροφιά, εννιά μήνες σφιχταγγαλιασμένος μ'έναν συνάνθρωπό σου στην πιό βαθειά, σημαντική, ανιδιοτελή σχέση που μπορούν να μοιραστούν δυό ανθρώπινα όντα και να ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να αισθανθείς κάποιου είδους δεσμό, να σου απαγορεύεται ακόμα και ηθικά (όχι μόνο νομικά) η υπαναχώρηση, ο δισταγμός, οι τύψεις.
Να σαι καλά με συγκίνησες με το σχόλιο σου! Πρέπει να γράψεις άρλεκιν! Μια ερώτηση μονάχα. Θα το έπαιζες πάλι Ξανθόπουλος αν ήταν ένα ετερόφυλο ζευγάρι που δεν μπορεί να κάνει παιδιά ή θα έδειχνες άλλη ανεκτικότητα;