Ο Ραφαέλ Ναδάλ παντρεύτηκε τη σύντροφό του στη Μαγιόρκα

Ο Ραφαέλ Ναδάλ παντρεύτηκε τη σύντροφό του στη Μαγιόρκα Facebook Twitter
0

Ο Ισπανός Ραφαέλ Ναδάλ, δώδεκα φορές νικητής του Roland-Garros, παντρεύτηκε τη σύντροφό του Μαρία Φρανθίσκα  Περέγιο  σε ιδιωτική τελετή στη γενέτειρά τους, στο νησί της Μαγιόρκας, μετέδωσαν τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο γάμος έγινε σε κάστρο το οποίο ονομάζεται Λα Φορταλέζα, στην Πολένσα (στη βορειοανατολική πλευρά του νησιού) και για την ώρα δεν έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες από την τελετή εκτός από μερικά μακρινά πλάνα.

Ο Ραφαέλ Ναδάλ παντρεύτηκε τη σύντροφό του στη Μαγιόρκα Facebook Twitter
Ο Ραφαέλ Ναδάλ παντρεύτηκε τη σύντροφό του στη Μαγιόρκα Facebook Twitter

Ο 33χρονος πρωταθλητής παντρεύτηκε την 31χρονη Μαρία με την οποία μοιράστηκε τη ζωή του τα τελευταία 14 χρόνια ενώπιον 350 καλεσμένων στο κάστρο.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο πρώην βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος καθώς και άλλα αστέρια του ισπανικού τένις, όπως ο Νταβίντ Φερέρ και ο Φελιθιάνο Λόπεθ.

Η Μέρι Περέγιο, επίσης γνωστή ως "Xisca" στον Τύπο, γνώρισε τον μελλοντικό σύζυγό της μέσω της παιδικής της φίλης Μαριμπέλ Ναδάλ, αδελφής του πρωταθλητή. Η σχέση τους, η οποία άρχισε το 2005, χαρακτηρίστηκε από μεγάλη διακριτικότητα, το ζευγάρι έκανε ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το νέο Terminal One στο JFK υπόσχεται να μετατρέψει το αεροδρόμιο σε «πολιτιστικό προορισμό»

Πολιτισμός / Η Νέα Υόρκη σχεδιάζει το πιο καλλιτεχνικό αεροδρόμιο στον κόσμο: Το νέο Terminal One στο JFK

Με την ολοκλήρωσή του το Terminal One φιλοδοξεί να λειτουργεί όχι μόνο ως πύλη εισόδου στη Νέα Υόρκη αλλά και ως πολιτιστικός προορισμός που αντανακλά την ενέργεια και τη δημιουργικότητα της πόλης που ποτέ δεν κοιμάται
LIFO NEWSROOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΝΘΙΜΟΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

Πολιτισμός / Γιώργος Λάνθιμος: Το New York Magazine κατέταξε τις 10 ταινίες του

Το αμερικανικό περιοδικό New York Magazine παρουσίασε τη δική του λίστα με τις δέκα καλύτερες ταινίες του Γιώργου Λάνθιμου, βάζοντας στην κορυφή το φιλμ που έκανε γνωστό τον Έλληνα σκηνοθέτη σε όλο τον κόσμο.
LIFO NEWSROOM
Κηδεία Διονύση Σαββόπουλου: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον μεγάλο δημιουργό

Πολιτισμός / Κηδεία Διονύση Σαββόπουλου: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον μεγάλο δημιουργό

Σήμερα, Σάββατο 25 Οκτωβρίου, η Αθήνα αποχαιρετά τον Διονύση Σαββόπουλο δημοσία δαπάνη στη Μητρόπολη Αθηνών. Παρών ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, που θα εκφωνήσει επικήδειο, ενώ πλήθος κόσμου αναμένεται στο λαϊκό προσκύνημα από το πρωί
LIFO NEWSROOM