Ο Χάρι Στάιλς δήλωσε τρομοκρατημένος από έναν άστεγο που είχε βοηθήσει

Ο Χάρι Στάιλς δήλωσε τρομοκρατημένος από έναν άστεγο που είχε βοηθήσει Facebook Twitter
0

Ο τραγουδιστής Χάρι Στάιλς δήλωσε σήμερα ενώπιον του δικαστηρίου ότι κλειδώνει την πόρτα κάθε βράδυ στο δωμάτιό του καθώς τον καταδίωκε ένας άστεγος με τον οποίο βρίσκεται σε αντιδικία. Ο τραγουδιστής δήλωσε πως ακόμη φοβάται.

Σύμφωνα με τον 25χρονο τραγουδιστή, πρόκειται για έναν άστεγο άνδρα, στον οποίο είχε προσφέρει παλιότερα βοήθεια. Όπως εξήγησε, είχε προθυμοποιηθεί να αγοράσει φαγητό στον 26χρονο, Πάμπλο Ορέρο, αφού τον είδε να κοιμάται έξω από το σπίτι του στο Λονδίνο τον Μάρτιο.

Ο Χάρι Στάιλς δήλωσε τρομοκρατημένος από έναν άστεγο που είχε βοηθήσει Facebook Twitter
Ο Πάμπλο Ορέρο

Μιλώντας στο δικαστήριο ο τραγουδιστής, δήλωσε ότι η συμπεριφορά του εν λόγω ατόμου ήταν «ακανόνιστη και τρομακτική». Ο Ορέρο φέρεται να τον παρακολουθεί από τότε και να του αφήνει σημειώσεις στο γραμματοκιβώτιό του. Ο πρώην τραγουδιστής των One Direction δήλωσε ότι ένιωσε μεγάλη λύπη όταν είδε κάποιον τόσο νέο σε ηλικία να κοιμάται στον δρόμο. Του αγόρασε ένα σάντουιτς, σαλάτα και μάφινς.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να ρώτησε τον τραγουδιστή εάν ήθελε να πάνε σε ένα εστιατόριο για φαγητό, πράγμα που έκανε τον τραγουδιστή να αισθάνεται άβολα, όπως δήλωσε. Αφού προσπάθησε να κόψει την όποια επαφή με τον άστεγο νέο, ο Σταίλς λάμβανε σχεδόν καθημερινά γράμματα και χρήματα στο γραμματοκιβώτιό του. Στο δικαστήριο Ορέρο ρωτήθηκε αν ήταν ερωτευμένος με τον τραγουδιστή και ο αρνήθηκε. Ο Στάιλς επεσήμανε ότι ελέγχει το σπίτι από τότε, ενώ ο άνδρας καταδικάσθηκε και η ποινή του θα ανακοινωθεί σε περίπου δέκα μερες.

Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM