Ο Γουίλ Σμιθ αποκάλυψε τον διάσημο ρόλο που απέρριψε και γιατί το έχει μετανιώσει

Ο Γουίλ Σμιθ αποκάλυψε τον διάσημο ρόλο που απέρριψε και γιατί το έχει μετανιώσει Facebook Twitter
1

Ο Γουίλ Σμιθ παραδέχθηκε πως έχει μετανιώσει που κάποτε απέρριψε ένα πολύ διάσημο ρόλο για να κάνει μια άλλη ταινία και αποκάλυψε την συμβουλή που θα έδινε στον νεότερο εαυτό του.

Ο 51χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή The Late Show του Στίβεν Κόμπερτ για να προωθήσει την νέα ταινία «Gemini Man», στην οποία ο χαρακτήρας που υποδύεται συγκρούεται με μια νεότερη εκδοχή του εαυτού του.

Με αφορμή αυτό, ο παρουσιαστής τον ρώτησε αν έχει κάποια συμβουλή που θα έδινε στον νεότερο εαυτό του.

«Υπάρχει μια συγκεκριμένη αφέλεια στη νεότητα που έχει δύναμη, έτσι δεν είναι; Όταν δεν ξέρεις κάτι. Το να μην γνωρίζεις μπορεί να είναι πραγματική δύναμη επειδή είσαι επιθετικός», εξήγησε ο Γουίλ Σμιθ. «Οπότε, νομίζω πως εγώ θα ζητούσα συμβουλές από τον νεότερο εαυτό μου», είπε.

Ωστόσο, λίγο αργότερα πρόσθεσε: «Μόλις σκέφτηκα κάτι που θα έλεγα στον νεότερο εαυτό μου. Θα του έλεγα, "Ε φίλε, μην κάνεις το "Wild Wild West". Θα του έλεγα, "Δικέ μου κάνε τον Νίο. Κάνε τον Νίο! Επειδή μου είχαν προσφέρει το Matrix».

Στο άκουσμα, το κοινό ξέσπασε σε γιουχαΐσματα, με τον διάσημο ηθοποιό να απαντά: «Το ξέρω, ηρεμήστε! Πώς νομίζετε ότι νιώθω εγώ;». 

 
Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Πολιτισμός / UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Η εξέλιξη συνιστά τη διεθνή αναγνώριση της εξέχουσας οικουμενικής αξίας των έξι εξαιρετικά σημαντικών αρχαιολογικών χώρων της Κρήτης: της Κνωσού, της Φαιστού, των Μαλίων, της Ζάκρου, της Ζωμίνθου και της Κυδωνίας
LIFO NEWSROOM
Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Πολιτισμός / Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Η δεξιά βρετανική ομάδα εκφράζει μάλιστα «ανησυχία» πως μπορεί πράγματι, η επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, να πραγματοποιηθεί στο προσεχές μέλλον και απειλεί με νομικές προσφυγές
LIFO NEWSROOM
Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Πολιτισμός / Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Την Τρίτη 8 Ιουλίου, στο Ρωμαϊκό Θέατρο της Αρλ, η Αμερικανίδα φωτογράφος Nan Goldin καταδίκασε τον πόλεμο στη Γάζα, προκαλώντας έντονη αντιπαράθεση με τους φιλοϊσραηλινούς θεατές.
LIFO NEWSROOM
Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Πολιτισμός / Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Η Ρέινορ Γουιν υπερασπίζεται τα απομνημονεύματά της, δημοσιεύει ιατρικά έγγραφα και καταγγέλλει «παραπλανητική και άδικη» δημοσίευση από την Observer – Η φιλανθρωπική οργάνωση PSPA τερμάτισε τη συνεργασία της
LIFO NEWSROOM
Superman, καρχαρίες και Νταλί από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Superman, καρχαρίες και Νταλί από αύριο στους κινηματογράφους

Η πρώτη ταινία του αναγεννημένου διευρυμένου σύμπαντος της DC, ο υβριδικός μεταμεσονύκτιος χαβαλές του «Dangerous Animals» και το χιτσκοκικό «Spellbound», με την ονειρική σεκάνς ανθολογίας που σχεδίασε ο Σαλβαδόρ Νταλί, ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

σχόλια

1 σχόλια