Ο Γουίλ Σμιθ αποκάλυψε τον διάσημο ρόλο που απέρριψε και γιατί το έχει μετανιώσει

Ο Γουίλ Σμιθ αποκάλυψε τον διάσημο ρόλο που απέρριψε και γιατί το έχει μετανιώσει Facebook Twitter
1

Ο Γουίλ Σμιθ παραδέχθηκε πως έχει μετανιώσει που κάποτε απέρριψε ένα πολύ διάσημο ρόλο για να κάνει μια άλλη ταινία και αποκάλυψε την συμβουλή που θα έδινε στον νεότερο εαυτό του.

Ο 51χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή The Late Show του Στίβεν Κόμπερτ για να προωθήσει την νέα ταινία «Gemini Man», στην οποία ο χαρακτήρας που υποδύεται συγκρούεται με μια νεότερη εκδοχή του εαυτού του.

Με αφορμή αυτό, ο παρουσιαστής τον ρώτησε αν έχει κάποια συμβουλή που θα έδινε στον νεότερο εαυτό του.

«Υπάρχει μια συγκεκριμένη αφέλεια στη νεότητα που έχει δύναμη, έτσι δεν είναι; Όταν δεν ξέρεις κάτι. Το να μην γνωρίζεις μπορεί να είναι πραγματική δύναμη επειδή είσαι επιθετικός», εξήγησε ο Γουίλ Σμιθ. «Οπότε, νομίζω πως εγώ θα ζητούσα συμβουλές από τον νεότερο εαυτό μου», είπε.

Ωστόσο, λίγο αργότερα πρόσθεσε: «Μόλις σκέφτηκα κάτι που θα έλεγα στον νεότερο εαυτό μου. Θα του έλεγα, "Ε φίλε, μην κάνεις το "Wild Wild West". Θα του έλεγα, "Δικέ μου κάνε τον Νίο. Κάνε τον Νίο! Επειδή μου είχαν προσφέρει το Matrix».

Στο άκουσμα, το κοινό ξέσπασε σε γιουχαΐσματα, με τον διάσημο ηθοποιό να απαντά: «Το ξέρω, ηρεμήστε! Πώς νομίζετε ότι νιώθω εγώ;». 

 
Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια