Η Σελίν Ντιόν απάντησε για την πολύ αδύνατη σιλουέτα της - Χωρίς μακιγιάζ στο νέο βιντεοκλίπ της

Η Σελίν Ντιόν απάντησε για την πολύ αδύνατη σιλουέτα της - Χωρίς μακιγιάζ στο νέο βιντεοκλίπ της Facebook Twitter
1

Η Σελίν Ντιόν απάντησε στα αμέτρητα αρνητικά σχόλια που δέχεται για την πολύ αδύνατη σιλουέτα της, λέγοντας πως «δεν μπορείς να ευχαριστείς τους πάντες».

Η 51χρονη τραγουδίστρια έχει γίνει τελευταία αντικείμενο έντονης κριτικής λόγω της εμφάνισής της και του πόσο αδύνατη είναι, αλλά όπως εξηγεί αυτό είναι κάτι που πλέον την αφήνει παγερά αδιάφορη.

Η Σελίν Ντιόν απάντησε για την πολύ αδύνατη σιλουέτα της - Χωρίς μακιγιάζ στο νέο βιντεοκλίπ της Facebook Twitter

Σε συνέντευξή της στο Entertainment Tonight του Καναδά, δείχνοντας περήφανη τον γυμνασμένο δικέφαλό της, η Σελίν Ντιόν απάντησε χαρακτηριστικά: «Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το σώμα μου; Κάνω μπαλέτο. Κάνω πολύ stretching και γυμνάζομαι επειδή βοηθάει το μυαλό, το σώμα και την ψυχή μου. Αν κοιτάξεις πίσω, όταν ήμουν 12 χρονών, το πρόσωπό μου ήταν πιο στρογγυλό επειδή έχεις περισσότερο λίπος σε μικρότερες ηλικίες, αλλά ανέκαθεν υπήρξα πολύ αδύνατη».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Still thinking about Paris… Hilton 😉 - Team Céline . On pense encore à Paris… Hilton 😉 - Team Céline . . . Styled by @p.e.p.e.munoz and @sydneylopez 📸 : @Dee_termined_girl #FBF

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Channeling the inner goddess in all of us 👑 - Team Celine ⁣⁣ .⁣⁣ Assumer la déesse intérieure en chacune de nous 👑 - Team Céline⁣⁣ .⁣⁣ Styled by: @p.e.p.e.munoz and @sydneylopez⁣⁣ .⁣⁣ 📸: @dee_termined_girl⁣

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion) στις


Σχετικά με την κριτική που δέχεται, λέει πως είναι επακόλουθο της δουλειάς που κάνει. «Αν δεν θέλεις να σε κριτικάρουν, τότε είσαι στο λάθος μέρος. Κρατάω τα θετικά, ό,τι είναι καλό για μένα και αφήνω πίσω μου τα άσχημα. έχω τον μάνατζέρ μου να τα φροντίζει αυτά, και αν πληγώνει κάποιον, θα το φροντίσει και αυτό. Χρειάζομαι να εστιάζω σε ό,τι είναι σωστό για μένα, πώς νιώθω και βασικά, δεν γίνεται να ευχαριστείς τους πάντες», λέει η Σελίν Ντιόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

F.O.M.O. ⁣⁣ It means Fear of Missing Out, or does it? 🧐 - Team Celine .⁣⁣ F.O.M.O⁣⁣. Ça signifie Fear of Missing Out, ou pas…. 🧐 - Team Céline⁣⁣ .⁣⁣ 📸 : @dee_termined_girl

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion) στις


Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα νέο βιντεοκλίπ για το κομμάτι «Imperfections» [σ.σ. Ατέλειες], όπου μεταξύ άλλων εμφανίζεται να αφαιρεί το μακιγιάζ της, τραγουδώντας ταυτόχρονα «Έχω τις δικές μου ατέλειες».

Το ασπρόμαυρο βιντεοκλίπ δείχνει την Σελίν Ντιόν σε behind the scenes στιγμιότυπα μιας φωτογράφισης, όπου δοκιμάζει πολλά και διαφορετικά εντυπωσιακά σύνολα. Σε κάποιο σημείο του βίντεο, κοιτάζοντας σε έναν καθρέφτη, αφαιρεί όλο το μακιγιάζ από το πρόσωπό της.

 
Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Fairyland: ένα κορίτσι θυμάται τον γκέι μπαμπά της, πριν το AIDS αλλάξει τα πάντα

Πολιτισμός / Fairyland: ένα κορίτσι θυμάται τον γκέι μπαμπά της, πριν το AIDS αλλάξει τα πάντα

Η νέα ταινία Fairyland, σε παραγωγή της Σοφία Κόπολα και σκηνοθεσία του Andrew Durham, βασίζεται στο αυτοβιογραφικό βιβλίο της Alysia Abbott για την παιδική της ηλικία με τον γκέι πατέρα της στο Σαν Φρανσίσκο των '70s. Πίσω από τα γκλίτερ, τα φτερά και την μποέμ ελευθερία, ανοίγει μια πιο βαθιά ιστορία: τα παιδιά που μεγάλωσαν μέσα σε queer οικογένειες πριν η επιδημία του AIDS αλλάξει τα πάντ
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Στινγκ: Τι συμβαίνει στους άνδρες όταν δεν έχουν πια κάτι να χτίσουν με τα χέρια τους;

Πολιτισμός / Στινγκ: Τι συμβαίνει στους άνδρες όταν δεν έχουν πια κάτι να χτίσουν με τα χέρια τους;

Με αφορμή την επιστροφή του μιούζικαλ The Last Ship στο West End, ο Στινγκ μίλησε για τη χαμένη περηφάνια των ναυπηγείων, την αποβιομηχάνιση και την ανδρική ενέργεια που, χωρίς κατεύθυνση, μπορεί να γίνεται τοξική.
THE LIFO TEAM
Η Ολίβια Ροντρίγκο απαντά στην κριτική για τα babydoll φορέματα: «Έτσι κανονικοποιούμε την παιδοφιλία στην κουλτούρα»

Πολιτισμός / Η Ολίβια Ροντρίγκο απαντά στην κριτική για τα babydoll φορέματα: «Έτσι κανονικοποιούμε την παιδοφιλία στην κουλτούρα»

Η τραγουδίστρια μίλησε για τα σχόλια γύρω από τις εμφανίσεις της και είπε ότι τα κορίτσια μεγαλώνουν με την ιδέα πως φταίνε τα ίδια αν οι άνδρες σεξουαλικοποιούν το σώμα τους.
THE LIFO TEAM
Κιάνου Ριβς: Ζητά επιείκεια για τον σκηνοθέτη που πήρε 11 εκατ. δολάρια από το Netflix και δεν τελείωσε ποτέ τη σειρά του

Πολιτισμός / Κιάνου Ριβς: Ζητά επιείκεια για τον σκηνοθέτη που πήρε 11 εκατ. δολάρια από το Netflix και δεν τελείωσε ποτέ τη σειρά του

Ο ηθοποιός έστειλε επιστολή υπέρ του Καρλ Ρινς, σκηνοθέτη του 47 Ronin, ο οποίος πήρε εκατομμύρια από το Netflix για μια σειρά επιστημονικής φαντασίας που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ για την AI στο σινεμά: «Δεν υπάρχει υποκατάστατο για την ψυχή»

Πολιτισμός / Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ για την AI στο σινεμά: «Δεν υπάρχει υποκατάστατο για την ψυχή»

Καλεσμένος στο podcast της Μισέλ Ομπάμα και του Κρεγκ Ρόμπινσον, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ μίλησε για την AI στο Χόλιγουντ και ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει υποκατάστατο για την ψυχή».
THE LIFO TEAM
Δύο αγόρια σε ένα δάσος με γύπες: η νεότητα της Βενεζουέλας σε ένα φωτογραφικό βιβλίο

Πολιτισμός / Δύο αγόρια σε ένα δάσος με γύπες: η νεότητα της Βενεζουέλας σε ένα φωτογραφικό βιβλίο

Στο Venezuelan Youth, η Silvana Trevale φωτογραφίζει παιδιά και εφήβους στη Βενεζουέλα μακριά από τα συνηθισμένα κλισέ της κρίσης: μέσα στην ομορφιά, την αγωνία, την πρόωρη ενηλικίωση και την επιθυμία μιας γενιάς να μη χαθεί.
THE LIFO TEAM
Soufiane Ababri: ο καλλιτέχνης που ζωγραφίζει την queer επιθυμία από το κρεβάτι

Πολιτισμός / Soufiane Ababri: ο καλλιτέχνης που ζωγραφίζει την queer επιθυμία από το κρεβάτι

Με αφορμή τη συμμετοχή του στο House of Nisaba του Moderna Museet, ο Soufiane Ababri επιστρέφει στο προσκήνιο με μια ζωγραφική φτιαγμένη από κρεβάτια, χρωματιστά μολύβια, queer σώματα, ανδρική ευαλωτότητα και μετα-αποικιακή μνήμη.
THE LIFO TEAM
Όταν το πρόσωπό σου γίνεται sex tape: η Meena Kandasamy γράφει για τη νέα διαπόμπευση των γυναικών

Πολιτισμός / Όταν το πρόσωπό σου γίνεται sex tape: η Meena Kandasamy γράφει για τη νέα διαπόμπευση των γυναικών

Στο νέο μυθιστόρημα της Meena Kandasamy, μια γυναίκα βλέπει το πρόσωπό της να κυκλοφορεί σε ένα ψεύτικο sex tape. Το Fieldwork as a Sex Object μιλά για deepfakes, online διαπόμπευση και τη μισογυνική βία της ψηφιακής εποχής.
THE LIFO TEAM
Ο Γουίλεμ Νταφόε φέρνει στην Αθήνα έναν Ίψεν για την εποχή της δυσπιστίας

Πολιτισμός / Ο Γουίλεμ Νταφόε φέρνει στην Αθήνα έναν Ίψεν για την εποχή της δυσπιστίας

Ο Γουίλεμ Νταφόε συμμετέχει στις 24 Ιουνίου, στο SNF Nostos 2026, σε σκηνική ανάγνωση του «Εχθρού του Λαού» του Ίψεν, ενός έργου για την αλήθεια που γίνεται απειλή όταν συγκρούεται με την εξουσία, το χρήμα και την κοινή γνώμη.
THE LIFO TEAM