O Moby αποκάλυψε το τεράστιο τατουάζ που χτύπησε και είναι αφιερωμένο στους vegans

O Moby αποκάλυψε το τεράστιο τατουάζ που χτύπησε και είναι αφιερωμένο στους vegans Facebook Twitter
1

O Moby μόλις αποκάλυψε ένα φρεσκοχτυπημένο τατουάζ που έκανε στο λαιμό του το οποίος εκτός από εντυπωσιακό μέγεθος έχει και ιδιαίτερο μήνυμα.

Ο μουσικός έκανε τατουάζ το σύνθημα «Vegan for Life» και συνοδεύει τα αποκαλυπτήρια με τη φωτογραφία στο Instagram, εξηγώντας το σκεπτικό του.

Ο πρωτοπόρος της μουσικής γράφει «Είμαι vegan για σχεδόν 32 χρόνια, οπότε αυτό το τατουάζ μου φαινόταν σαν μια αρκετά ασφαλής επιλογή». Αναφέρεται επίσης στον ακτιβισμό του για τα ζώα και λέει «Επίσης, ο πώς έχω αγωνιστεί για τα δικαιώματα των ζώων και την απελευθέρωση των ζώων είναι το έργο της ζωής μου».

Η οργάνωση PETA απάντησε: «Το λατρεύουμε! Η αφοσίωσή σας στη βοήθεια των ζώων είναι πολύ μεγαλύτερη από την αφοσίωσή σας για αυτό το τατουάζ». Οι φανς του Moby φυσικά γνωρίζουν εδώ και καιρό πως ο καλλιτέχνης δεν τρώει κρέας ενώ το τατουάζ έρχεται αφού ο Moby άνοιξε το δικό του vegan εστιατόριο στο Λος Άντζελες το 2015. Το εστιατόριο, που ονομάζεται Little Pine, βρίσκεται στη γειτονιά Silver Lake και σερβίρει μια επιλογή από βίγκαν πιάτα εμπνευσμένα από τη Μεσόγειο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I’ve been a vegan for almost 32 years, so getting this tattoo seemed like a pretty safe bet. Also, working for animal rights and animal liberation is my life’s work. And to state the obvious, it’s a double entendre...thank you @thekatvond

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη moby xⓋx (@moby) στις

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM