Κάθε επεισόδιο του GNTM γίνεται αφορμή για συζητήσεις περί των προτύπων ομορφιάς και τα προσόντα που απαιτούνται στο χώρο - και κάθε φορά φαίνεται πως οι κριτές μπορεί να έχουν εκ διαμέτρου αντίθετη γνώμη. Όπως έγινε απόψε με τα τατουάζ...

 

Μια διαγωνιζόμενη ήταν αφορμή να διχαστούν οι κριτές. Η 24χρονη Ειρήνη πήγε στην audition του GNTM στη Θεσσαλονίκη και όταν βρέθηκε μπροστά στους κριτές αποκάλυψε πως έχει σε ολόκληρη την αριστερή πλευρά του σώματός της πάρα πολλά τατουάζ.

 

«Έρχομαι στο GNTM γιατί θέλω να αλλάξω τη μόδα και να γίνουν πιο αποδεκτά τα τατουάζ!» δήλωσε η υποψήφια στην κάμερα.
Όταν βρέθηκε μπροστά από την Βίκυ Καγιά, τον Άγγελο Μπράτη, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Δημήτρη Σκουλό, οι κριτές  διαφώνησαν μεταξύ τους για τα πολλά τατουάζ.

 

Η Ηλιάνα με τον Δημήτρη Σκουλό και τον άγγελο Μπράτη δήλωσαν πώς θα ήθελαν φέτος να κάνουν την ανατροπή και να δώσουν την ευκαιρία σε μια κοπέλα με πολλά τατουάζ., αλλά η Βίκυ Καγιά ήταν ξεκάθαρα «από μένα είναι όχι».

 

Η Βίκυ Καγιά επέμενε πώς διαφωνεί και πως δεν υπάρχει κανένα γνωστό μοντέλο στον κόσμο που να κάνει καριέρα με τατουάζ. Εκεί διαφώνησε με την Ηλιάνα, η οποία της είπε ότι αυτό σιγά σιγά αλλάζει και πως υπάρχουν μοντέλα με τατουάζ.

 

Αν και οι άλλοι κριτές έδωσαν στην Ειρήνη το «ναι» τους η Βίκυ Καγιά δεν άλλαξε γνώμη και της είπε «όχι», ενώ στο τέλος ο Άγγελος Μπράτης που θα έκρινε το αποτέλεσμα έδωσε το πολυπόθητο «ναι» και η 24χρονη πέρασε στo Bootcamp.