Όταν ο Γουάινστιν προέτρεψε την Κάρα Ντελεβίν να «βρει ένα μούσι»

Όταν ο Γουάινστιν προέτρεψε την Κάρα Ντελεβίν να «βρει ένα μούσι» Facebook Twitter
0

H Κάρα Ντελεβίν αποκάλυψε ότι ο Χάρβεϊ Γουάινστιν την προέτρεψε «να βρει ένα μούσι» για να καλύψει τη σεξουαλικότητά της και να καταφέρει να κάνει καριέρα στον κινηματογράφο. 

Σε συνέντευξή της στο "Net a Porter" η Ντελεβίν ανέφερε ότι ένα από τα πράγματα που της είπε ο Χάρβεϊ Γουάινστιν ήταν πως δεν θα τα καταφέρει ποτέ στην κινηματογραφική βιομηχανία ως ομοφυλόφιλη γυναίκα και πως θα πρέπει «να βρει ένα μούσι».

Ο όρος «μούσι» χρησιμοποιείται παραδοσιακά για να περιγράψει κάποιον που βοηθάει ένα άλλο άτομο να κρύψει τη σεξουαλική του ταυτότητα στη δημόσια ζωή. Η Ντελεβίν, που περιγράφει τον εαυτό της ως "gender fluid", ανέφερε πως η βιομηχανία ήταν επιφυλακτική απέναντι στη σεξουαλικότητά της. «Στην αρχή δεν νομίζω πως αυτό βοήθησε», είπε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@portermagazine 🖤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cara Delevingne (@caradelevingne) στις

 Οι δηλώσεις της Ντελεβίν είναι σε παράλληλο μήκος κύματος με αυτές της Κρίστεν Στιούαρτ, η οποία ανέφερε ότι της είπαν πως δεν πρέπει να κρατάει το χέρι της φίλης της δημοσίως για να μπορέσει να διεκδικήσει πρωταγωνιστικούς ρόλους. 

To 2017 η Ντελεβίν κατήγγειλε ότι ο Γουάινστιν, κατά τη διάρκεια μίας συνάντησης, της ζήτησε να φιλήσει μία άλλη γυναίκα και στη συνέχεια, όταν η Ντελεβίν θέλησε να φύγει, προσπάθησε ο ίδιος να τη φιλήσει. Στην ίδια ανάρτηση, έγραψε ότι ο Γουάνιστιν της είπε πως αν είναι ομοφυλόφιλη ή αποφάσιζε να κυκλοφορεί δημοσίως με μία άλλη γυναίκα δεν θα έπαιζε ποτέ τον ρόλο μίας ετεροφυλόφιλης γυναίκας ή δεν θα έκανε καριέρα στο Χόλιγουντ. Ο Γουάινστιν αρνείται όλες τις κατηγορίες για μη συναινετικό σεξ. 

Παράλληλα με την επιτυχημένη της καριέρα ως μοντέλο, η Ντελεβίν εμφανίστηκε σε μία σειρά από ταινίες όπως το "Valerian and the City of a Thousand Planets", "Tulip Fever" και "London Fields".

Με πληροφορίες από Guardian

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM